نمایشهای «گروه لیوو» با مؤلفههایی چون «تأکید بر بازیگر بهعنوان رکن اصلی اجرا و تمرکز بر بدن بازیگر و حضور جسمانی او بر روی صحنه» «طراحی صحنه کاربردی و مینیمالیستی» و «بازخوانی و دراماتورژی متون نمایشی باهدف تبدیل متن به جزئی از اجرا» شناخته میشوند. مجموعه «گروه تاتر لیوو» طی بیستوسه سال فعالیت مداوم خود در غالب یک گروه متمرکز و منسجم همکاریهای وسیعی با سایر هنرمندان تاتر ایران داشته است و هر یک جوایز متعددی را برای فعالیتهای هنری خود دریافت کردهاند. درعین حال «گروه تاتر لیوو» به دلیل فعالیتهایش بهعنوان یک گروه تاتر در سال ۱۳۸۷ جایزه بهترین گروه تاتر ایران را از «انجمن منتقدان و نویسندگان خانه تاتر» و در سال ۱۳۸۸ جایزه بهترین گروه تاتر تهران را از «انجمن هنرهای نمایشی» و در سال ۱۳۹۴ جایزه ویژه «آکادمی سمندریان» برای «فستیوال مونولیوو» را دریافت کرده است.
فعالیتهای «گروه تاتر لیوو» منحصر به اجرای تاتر نمیشود «آموزش و پژوهش» یکی از ارکان این گروه است که شامل آموزش مداوم اعضای گروه، آموزش هنرمندان جوان و آموزش مخاطبان میشوند.
این گروه با فعالیتهایی همچون برگزاری کارگاههای آموزشی و نشستهای پژوهشی، ترجمه متون تئوریک به زبان فارسی، انتشار ویژهنامههای تخصصی و آموزش هنرمندهای جوان با تشکیل «گروه لیوو سایه»، به دنبال زمینهسازی برای تبادل اطلاعات و تجربیات میان هنرمندان و گسترش درک غنیتر از هنر تاتر بوده است.
بخش دیگری از فعالیتهای پژوهشی و اجرایی «گروه تاتر لیوو» در جشنواره غیرمتمرکز «مونو لیوو» متبلور شده است. جشنواره «مونو لیوو» که از سال ۱۳۸۷ در قالب نشستهای پژوهشی «مونولوگ لیوو» در خانه هنرمندان ایران زاده شد و طی این سالها بستری فراهم کرده تا گروه متنوعی از هنرمندان و نمایشنامه نویسان در کنار هم و در یک چارچوب مشترک، یعنی مونولوگ یا مونودرام به فعالیتی خلاقانه و تبادل تجربیاتشان بپردازند. از دیگر فعالیتهای پژوهشی اجرایی گروه تاتر لیوو میتوان به پروژه میکرولیو اشاره نمود. «گروه تاتر لیوو» همچنین طی دوران فعالیت خود درصدد بوده تا با فعالیتهایش درک عمومی از مفهوم گروه تاتر بهمثابه یک نهاد را در ایران توسعه دهد و باوجود تمام موانع و محدودیتها، نمونهای شایسته از یک گروه تاتر را به نمایش بگذارد. دورنمای «گروه تاتر لیوو» برای توسعه فعالیتهایش، رسیدن به تاتری مستقل است که به پشتوانه مخاطبانش فعالیت میکند.