در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | تیوال
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 17:56:19
 

«تیوال» یک شبکه اجتماعی و تجاری عمومی است. شبکه‌های اجتماعی از مهمترین مفاهیم اینترنت بوده و به سامانه‌هایی گفته می‌شود که بستر ارتباط و دادوستد بین انسان‌ها هستند. در تیوال محور ارتباط، علاقه‌مندی‌های مشترک هنری و سرگرمی است. برای نمونه یکی از زمینه های بنیادی تیوال، سینما است. کاربران علاقه‌مند به سینما وارد این بخش شده و با هم محتوای آن را می‌سازند و به گفتگو می پردازند. محتوایی همچون فیلم‌ها، هنرمندان، اخبار، نقد و امتیاز به آثار، طرح پرسش‌ و پاسخ و ...

حلقه مکمل زنجیره خدمات تیوال، سامانه پیشرفته خرید بلیت با انتخاب صندلی، خرید و تماشای آنلاین آثار ویدیویی، ارایه تخفیف‌های ویژه و... است.

گروه نرم افزاری «انسان» به عنوان طراح و پدیدآورنده تیوال، در ادامه طرح کلان خدمات الکترونیکی یکپارچه به کاربران ایرانی، با پیوستگی تیوال همچون دیگر محصولات گروه انسان به شبکه خدمات «زیربنا» سادگی و یکپارچگی روندها و خدمات را دنبال کرده‌است.

تیوال گسترش فرهنگ و سواد هنری مردم را دنبال می‌کند.

قوانین فعالیت در تیوال | نظر هنرمندان درباره تیوال | گفتگوی تصویری با مدیر تیوال | جشنواره‌های زیر پوشش تیوال

 

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اگر اهل نمایش با متن ایرانی هستید پیشنهاد می کنم حتما این نمایش را ببینید و از دیدن آن لذت ببرید. از نویسنده متن به خاطر متن زیبا، از کارگردان کار آقای شاهچراغی بابت کارگردانی قوی، از بازیگران به خاطر بازی خوب تشکر میکنم. از خانم شادی حسینی بابت زحماتشون در کنار گروه تشکر می کنم.
سپهر این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش هیوشیما i
🎭 آنها که نمی بینیم
طراحی صحنه از اساسی ترین بخش های یک نمایش یا فیلم محسوب می شود. این هنر قابل درک و احترام، به وقایع زندگی اجتماعی اشاره دارد و می‌تواند به تنهایی تمام داستان یک نمایشنامه را به تصویر بکشد. طراحی صحنه، به معنی آماده سازی و آشنایی با ابزار، اشیا، نوع کاربرد آن‌ها و استفاده از وسایل تزئینی طبق اصول زیبایی شناسی می‌باشد. طراحی صحنه، اصولا برای تئاتر و فیلم و موارد نمایشی به کار می رود از این رو آشنایی با متن فیلم نامه یا نمایشنامه از مهم ترین مواردی‌ست که یک طراح باید رعایت کند. فضای صحنه، باید به شکلی طراحی شود که افکار و عقاید بازیگران را به فراخور متن و درخواست کارگردان اثربخش کند.
"پوریا اخوان" طراح صحنه، دکور و آکسسوار است، او فارغ التحصیل همین رشته بوده و چندی‌ست در این حوزه مشغول به فعالیت می‌باشد.
این طراح در سینما برای آثاری چون پریا، آشیل، روی زمینه قرمز، مامان، پوست، چرا گریه نمیکنی طراحی صحنه نموده است و همچنین در فیلم‌های کوتاهی نظیر سیندرلا، پیشگو، بارسلونا، وقت ناهار و آسمان آبی زمین پاک نیز به فعالیت در تخصص خود پرداخته است.
اما تئاتر یکی از زیرشاخه‌های اصلی فعالیت اوست. پوریا اخوان طی این سال‌ها برای نمایش‌هایی نظیر: اسب‌های پشت پنجره، نفس کشیدن، من، مونولوگ ساکسیفون، اینا همه خوبن، خوابیدار، کشیده، روزی می‌بایست میمرد، بیژن و منیژه، خدانگهدار آقا، باغ وحش شیشه ای، کارگران مشغول کارند، اکو سیستم، است، افعال بی‌قاعده، کات داگ، مشق شب، فیلادلفیا من دارم میام، نیم فاصله، مجردها، سگ سورتمه، آنا دختری که با چشمان باز می‌خوابد، برنده سهمی نمی‌برد طراحی صحنه انجام ... دیدن ادامه ›› داده است.
این فعال هنری در جدیدترین فعالیت‌های صحنه‌ای خود هنر و تخصص‌اش را با نمایش‌های "هیوشیما" به نویسندگی و کارگردانی مصطفا فراهانی و "به زور" به نویسندگی و کارگردانی سپیده سروری به قضاوت مخاطبان عرصه نمایش گذاشته است. هر دوی این آثار در تماشاخانه لبخند و به تهیه کنندگی نوید محمد‌زاده اجرای عموم خود را پیگیری می‌کنند.
🎭 این صحنه خانه اوست
تاریخچه بازیگری تئاتر به دوره‌های مختلف تاریخی بازمی‌گردد. این هنر نمایشی از هزاران سال پیش با ریشه در فرهنگ‌های گوناگونی همچون فرهنگ یونان باستان، رم، مصر و چین شکل گرفته است. بازیگری در این دوران به عنوان یکی از شاخه‌های اصلی هنر نمایشی محسوب می‌شد و در همه جوامع و فرهنگ‌ها به عنوان شیوه‌ای برای تفریح و ارتباط با دیگران استفاده می‌شده است.
در کشور ما نیز بازیگری قدمت بسیاری داشته که عمده آن‌ها به مراسمات و آیین‌های مختلف مذهبی مربوط می شود از سوگ سیاوش گرفته تا رقص با صورتک، میر نوروزی، تعزیه، تقلید، تخت حوضی، نقالی و خیمه‌شب بازی که همگی نشان از حضور فعال نمایش و تئاتر در ایران به شیوه‌ای دیگر داشته‌اند و عنصر اصلی تمامی این‌ها به شاهراهی به نام بازیگر ختم می شده است.
"پیمان محسنی" یکی از آن‌هاست. او بیش از یک دهه است که در این عرصه فعالیت می‌کند، عمده فعالیت‌های او بر روی صحنه و عمدتاً تئاتر بوده است و توانسته در بیش از یک دهه رزومه قابل تاملی از خود بر جای بگذارد.
مردان بیوه، منهای دو، حقایقی درباره‌ی یک ماهی مرده، جنوب از شمال غربی، من آنجا نیستم، ناگهان همه برمی خیزند ... به آوازی دیگر، بلبشو، پرسه های موازی، کارناوال، آقای اسمیت آقای ایوانف و یک خانواده کم اهمیت آفریقایی، خدای مهربان منهتن، حصار، ساده مثل سکوت، آکتور، فریاد خاموش، درخشش، رضا، ... دیدن ادامه ›› پس از، شاید، مرغ دریایی و جن‌زدگان از فعالیت‌های این آکتور طی این سال‌ها بوده است. او همچنین "اعتراف ها و دروغ ها" را نیز در آذر و دی ماه سال گذشته در کسوت کارگردان در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه برده است.
پیمان محسنی این روزها در تازه‌ترین فعالیت صحنه‌ای خود با دور دوم اجراهای عموم نمایش "خون خفته" به صحنه باز گشته است. خون خفته را مهیار رضا خانی کارگردانی کرده و تا پایان آذرماه سال جاری در تماشاخانه حوزه هنری بر روی صحنه خواهد بود.
امین کاکولکی و امیر مسعود این را خواندند
محمد فروزنده و مهرناز خلیلی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش ماهرخ i
🎭 سه دهه طنازی
سال ۱۳۷۲ و برنامه تلویزیونی و نوروزی ۳۹ با آیتم‎های طنز و نمایشی به کارگردانی داریوش کاردان، جوانان مستعدی را در تست انتخابی خود برگزید که امروزه بسیاری از آنان بازیگرانی حرفه‎ای و مشهوری شده‎اند.
"حسین رفیعی" فارغ‎التحصیل هنرستان هنرهای زیبا که در دانشگاه، رشته نقاشی را خوانده است، یکی از همان جوانان است که از برنامه ۳۹، فعالیت کمدی و اجراگری‎اش را آغاز نمود و بطور رسمی وارد حرفه هنری شد. او بیش از سه دهه است که فعالیت‎هایی چون بازیگری سینما و تئاتر و سریال‎های تلویزیونی، مجری‎گری، تهیه‎، ساخت و اجرای برنامه‎های طنز و مسابقات در صداو سیما، مدیر فیلمبرداری، نویسندگی، داوری جشنواره‎های هنری در بخش استندآپ کمدی و تدریس را در کارنامه خود دارد و با برنامه‎های تلویزیونی، نزد بسیاری از مردم، به ویژه کودکان و نوجوانان شناخته شده و محبوب است.
حسین رفیعی با حضور در مجموعه‎ی طنز ساعت خوش ( ۷۳) و سال خوش (۷۴) ساخته‎ی مهران مدیری که از بازیگران اصلی بود، تبدیل به چهره‎ای کمدی شد که مسیر فعالیت‎هایش را بیشتر به این سمت جهت داد.
مجموعه هایی چون " لبخند سوم، پسر بابا، سفر به چذابه، بهشت گمشده، نیم‎رخ، دانی و من، گلهای آفتابگردان، مسابقه سرآشپز بزرگ ، دوقلوها، پلاک ۱۳، قصه اسباب بازی‎ها، او مثبت، شبهای مافیا برخی از آثاری هستند که او در آنها حضور داشته و نقش‎آفرینی کرده است.
حسین رفیعی، اگر چه از جوانی در ... دیدن ادامه ›› برنامه‎ها و اجرای صدا و سیما فعال است اما تجربه حضور بر صحنه تئاتر را نیز برگزیده و در چند اثر صحنه‎ای بعنوان بازیگر بر صحنه آمده است."محرمانه" نام نمایشی به کارگردانی محسن میرهاشمی که رفیعی در آن ایفای نقش داشته و داستانی کمدی و طنزی تلخ از توطئه‎های درباریان قجری نسبت به جانشین شاه متوفی داشت. این اثر در زمستان ۹۸ و در تماشاخانه سپند به اجرا درآمد.
نمایش‎هایی چون "قحط‎الرجال" به کارگردانی محمدرضا آزادفر و نمایش "هگزا شهر دوشیزگان" به کارگردانی محمد حاتمی هر دو از اجراهای حسین رفیعی بر صحنه هستند.
حسین رفیعی این شب ها در سالن حافظ با نمایش جدیدی بر صحنه است. نمایشی ایرانی به نام "ماهرخ" و به کارگردانی ابوالفضل حاجی علی خانی، که کمدی عاشقانه و تاریخی‎ست و داستان بازیگر قدیمی را روایت می‎کند که به کما رفته است و در این عالم خواب، با مشاهیر کهن ایرانی روبرو می‎شود. حسین رفیعی هنرمندی است که توانسته در مدیوم‎های متنوعی از تصویر و بازیگری در سبک کمدی فعال و حضور داشته باشد و حوزه‎های مختلف را تجربه کند.
تماشای این نمایش را به شدت پیشنهاد میکنم .
مفرح- داستان پرکشش- بازی ها خوب
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
‍ 🎭 به آقای بازیگر نگاه کن
رضا بابک هنرمندی‌ست که برای چند نسل خاطره‌ساز است. او چهره
دوست‌داشتنی و محبوبی ست که از ابتدای دهه پنجاه تا امروز در عرصه هنر این سرزمین حضور داشته و فعالیت کرده است.
این هنرمند سال‌های زیادی در صفحه تلویزیون، در سریال‌ها، برنامه‌ها و تله تتاترها نقش آفرینی کرده ، او دانش آموخته بازیگری و کارگردانی از دانشکده هنرهای زیباست و حرفه خود را از صحنه تئاتر و با تاسیس گروه کانون هنری پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرده است .رضا بابک با بازی در فیلم «چریکه تارا» اثر بهرام بیضایی، دیده شد. او بازیگری منعطف، با بازی روان و مسلط است که هر نقشی را بخوبی ایفا می‌کند.
چنان‌که برای هر نسل از کوچک و بزرگ، آثاری بیادماندنی دارد و حضورش نقش به سزایی در ماندگاری آن اثر ایفا می‌کند. او اذعان دارد که چه در دوران تحصیل در دانشگاه و چه پس از آن، درس‌های بسیاری از اساتیدش چون پری صابری، حمید سمندریان، بهرام بیضایی، پرویز ممنون، محمد کوثر، علی رفیعی، نصرت کریمی، مرتضی ممیز و بسیاری دیگر آموخته‌ و از تجربیات آنها در حرفه اش بهره برده است.
از سریال های ماندگار او سریال آینه، آرایشگاه زیبا، گل پامچال، روزگار قریب، خانه ما، عاطفه، خانواده رضایت و ... را می توان نام برد.همچنین ... دیدن ادامه ›› در تله تئاترهایی چون : برده رقصان، اسکندرشاه مغلوب، حکایت پررنج حامل، بازپرس وارد می شود، نکراسف و دیوانگان متفکر، ایفاگر نقش بوده است.
رضا بابک بسیاری از فعالیت هایش مرتبط با کودکان و نوجوانان بوده و تلاش کرده است از این نسل نو و آشنایی شان با تئاتر غافل نباشد. او که داوری جشنواره کودک و نوجوان همدان را برعهده داشته است، اعتقاد دارد تئاتر برای محصلین و دانش آموزان، امری ضروری ست و باید شرایط و امکانات اجرا را داشته باشد تا این نسل با این هنر و آثار مشهور نمایشی جهان از همان پایه ی آموزش آشنا شوند. رضا بابک هنرمندی فروتن و متواضع با وجود کسوت و تجربه ۵ دهه فعالیت هنری در تئاتر و سینما، از حامیان و مشوقان جوانان و نسل
جوانی‌ست که با تلاش مشغول ساخت و اجرای آثارشان هستند.همکاری و نقش آفرینی او در فیلم کوتاه «الکترون» ساخته مهران رنجبر در سال ۱۴۰۲، حضور تصویری در نمایش «با خشم به گذشته نگاه کن» به کارگردانی فضل اله عمرانی که این شب‌ها بر صحنه مجموعه باغ کتاب
اجرا می شود، نمونه‌هایی از این همراهی و اشتیاق است. او در چند سال اخیر دو نمایش‌نامه‌خوانی، کارگردانی کرده و نویسندگی، سرودن شعر، نقاشی و صداپیشگی نیز از جمله دیگر فعالیت‌های اوست.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش کمدی الهی i
🎭 در اعماق هنر
به جرأت می‎توان گفت که "پوریا گلستانی" هنرمندی‎ از نسل جوان‎ست که توانسته در طی سال‎ها با کسب تجربه در بخش‎های مختلف تئاتر، قدم به قدم مسیری رو به رشد و ترقی را بپیماید و فعالیتش را بیش از پیش تکمیل کند و حالا به عنوان یکی از کارگردانان مطرح، مورد پیگیری علاقمندان به تئاتر باشد.
پوریا گلستانی در اویل دهه نود با همکاری زنده یاد مصطفی عبداللهی در دو نمایش "مرگ تصادفی یک آنارشیست" در سال ۹۲، مدیر صحنه و در نمایش "در اعماق " سال ۹۴، بازیگر بوده، که هر دو نمایش در زمان خود، وفادارانه به متن و با استقبال تماشاگران، خوش درخشیدند.
او پس از چند دستیاری کارگردانی، تصمیم گرفت عاقبت یکی از نوشته‎های خود را بر صحنه ببرد. سال ۹۶ و در اداره تئاتر و خانه نمایش، " پیشی خورد " را که قصه‎ای ایرانی داشت بر صحنه برد و این مقدمه‎ای شد برای دومین اثر کارگردانی‎اش به نام "قاسم آباد"، با فضایی سورئال و گروتسک که متنش را خودش نگاشته و طراحی صحنه و لباس را نیز برعهده داشت.
پوریا گلستانی، هنرمند جوانی که علاقمند کشف و تجربه در فرم‌های متنوع تئاتری‌ست در قدم بعدی و با فروکش کردن اندکی از اپیدمی کرونا، در اجرای تازه‎ی خود، فضای دیگری را تجربه کرد . فضایی سورئال، مدرن و فرمال که طراحی دکور و صحنه‎ایی حرفه‎ای و متفاوت داشت. قصه در آسایشگاهی می‎گذشت که بیماری ادعا می‎کرد به اشتباه به آنجا آورده شده؛ نمایش " او زیباست" در ۱۴۰۰ بر صحنه آمد.
کمتر از چند ماه بعد گلستانی نمایش دیگری را به نام "آهو" ... دیدن ادامه ›› تدارک دید و نشان داد که هنرمندی فعال و پرتلاش است که موج کرونا او را خانه‎نشین نکرد، بلکه انگیزه‎ای ایجاد کرد که فعال‎تر تئاتر بسازد و تماشاگران را به سالن‎های‎نمایش پس از وقفه‎ای طولانی، فرا بخواند.
زمستان ۱۴۰۲، نمایش تازه پوریا گلستانی اعلام شد. " کمدی الهی" بر اساس نوشته مشهور دانته که بدون شک، آنقدر ترغیب‌کننده است که تماشاگران را به تماشای خود، بخواند. در فضای متفاوت کاخ هنر که پس از تخلیه گروه تئاتر مستقل و مدتی غیرفعال بودن، حالا با نام کاخ هنر به جرگه سالن‎های نمایش بازگشته و پذیرای اجراهای نمایشی‎ست.
"کمدی الهی" شروع رسمی این مجموعه و اولین اجرای پرمخاطبی بود که توانست با نورپردازی و تصاویر دیجیتالی و افکتیو و چندبعدی، هر بخش کمدی الهی را بدون دیالوگ و برپایه فرم، نمایش دهد.
در کمدی الهی، پوریا گلستانی با رویکردی دیگر و رفتن به سمت فرم‎گرایی بیشتر و اکسپریمنتال، تجربه متفاوتی را با تماشاگر به اشتراک گذاشته که می‎تواند دریچه‎ای نو در این سبک باشد.
"کمدی الهی" در تابستان امسال نیز ادامه داشت و حالا برای بار سوم بر صحنه می‎رود تا همچنان پیوند این گروه تئاتری و کارگردانی جوان و خلاقش، با علاقمندان و مخاطبان تئاتر حفظ شود.
تیوال (tiwall)
روی دیوار علی رفیعی i
🎭 رویاساز
در تاریخ تئاتر ما که شاید قدمت نه چندان زیادی دارد، نام برخی از افراد چنان وزین و درخشان است که تا هر زمانی که بگذرد، آنان به عنوان استادان این فن و هنر در تاریخ هنر ایران ماندگار خواهند ماند. استاد دکتر علی رفیعی همان کسی‌ست که طی سالها و به ویژه پس از بازگشت دوباره و ۱۰ ساله‎اش از فرانسه در سال ۶۹ با ساخت آثاری کم‎نظیر، برای دوستداران هنر و تئاتر، رویاهای زیبایی ساخته و بر صحنه به آنها جان داده است.
این دانش‌آموخته سوربن پاریس که دکترای مطالعات تئاتر را از این دانشگاه اخذ کرده و دوره‌های متعددی را نزد بزرگان تئاتر فرانسه گذرانده، نبوغ درخشانی در طراحی میزانسن‎ها، بازی‎گرفتن از بازیگران و استفاده از تمام عناصر دخیل در یک اجرای صحنه‌ای دارد. طراحی صحنه او چنان خلاقانه، سنگین و اعجاب‎آور است که کمتر کسی چون او دست به این مخاطرات می‎زند. دکتر رفیعی که مدتی ریاست دانشکده هنرهای زیبا و مجموعه تئاترشهر را نیز داشته، پس از انقلاب و با تدریس در دانشکده سینما و تئاتر، در طی سالها با تعلیم و آموزش در بخش‎های مختلف بازیگری و کارگردانی، بسیاری از هنرجویان و فعالان امروز تئاتر را پرورانده و با پشتوانه‎ای قوی وارد این عرصه کرده است. او هر چند با "یادگار سال‎های شن" در جشنواره یازدهم تئاتر فجر و گروه بزرگی از بازیگرانی پرقدرت از جمله احمدآقالو و پرویز پورحسینی و دیگران، اولین حضور خود را پس از سالها دوری، به نمایش گذاشت و در طی یک دهه نمایش‌هایی چون"یک روز خاطره انگیز برای دانشمند بزرگ وو" ، "عروسی خون"، "رومئو و ژولیت"، "شازده احتجاب"، "در مصر برف نمی‌بارد"، و"جنایات و مکافات" را بر صحنه برد اما شاهکار او که بی‎شک رویایی بی‎بدیل برای تماشاگران آن ساخته است،"شکار روباه" در 1387 و در تالار وحدت است. شکار روباه، با متنی از خود دکتر رفیعی به اتفاقات تاریخی و دوران حکومت آغامحمدخان قاجار از زوایایی نو می‌پردازد که با بازی کم‎نظیر سیامک صفری، پانته‌آ بهرام، ... دیدن ادامه ›› افشین هاشمی،حمید پورآذری، ستاره اسکندری و چندتن دیگر از بازیگران حرفه‌ای با طراحی فرم مدرن و تلفیقی اجرا و میزانسن‎های متفاوت، تبدیل به یکی از ماندگارترین و درخشان‎ترین آثار تئاتر ایران شد. دکتر رفیعی در دهه نود نیز سه اثرِ یرما، خانه برنارد آلبا و یکی از نمایش‌‎های درخشان آن دهه را " خاطرات و کابوس‌های یک جامه‌دار از زندگی و قتل میرزا تقی خان فراهانی" را کارگردانی کرد و علاقمندان تئاتر را با نمایش‎هایی در حد کیفیت جهانی، روبرو ساخت. خاطرات و کابوس‎های... نیز تحقق رویایی شد که نسل جدید نیز از هنر و خلاقیت‎های این استاد بزرگ، بی‎نصیب نمانند. دکتر رفیعی هر چند ساخت چند اثر سینمایی را نیز در تجربیات خود دارد اما حضور او در تئاتر ایران، این هنرمند رویاساز، تا همیشه غنیمتی ارزنده و سرمایه‎ای ملی‎ست و همواره در اشتیاق اثری از او بر صحنه هستیم.
در سینما هم فیلم "ماهی ها عاشق می شوند"، کاری دوست داشتنی و ماندگار از ایشان
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش «من هم ...» i
🎭 از نسل جوان
" هر نقش بخشی از وجودم را به چالش می‎کشد". این سخن یکی از بازیگران نسل جوان است که هم بر صحنه تئاتر و هم بر قاب تلویزیون و سریال خانگی خوش می‎درخشد.
"محمد ولی‌زادگان" هنرمندی جوان و متولد۱۳۶۵ است که این روزها بر صحنه یکی از نمایش‌های پایتخت به نام "من هم" به کارگردانی " نیما دهقان"، در حال اجرا و بازی‎ست. نقشی پیچیده با موضوعی چالش‌برانگیز که نگاهی دیگر به ماهیت حقیقت دارد. او به همراه دنیا نصر در این نمایش ایفاگر نقش نویسنده‎ای مشهور است که پس از سال‌ها با ملاقاتی غیرمنتظره رازهایش برملا می‎شوند. ولی‎زادگان، نقش بردیا را نیز در سریال "گردن زنی" سامان سالور" بر عهده دارد که به خوبی ایفاگر هویت این کاراکترست که شاید باورش مشکل باشه کاراکتر چموش بردیا، روی دیگری از این هنرمند آرام و متین ا‎ست.
ولی‎زادگان راه طولانی را طی کرده تا امروز در کارنامه هنری خود عناوین زیادی داشته باشد. چه بازیگری و کارگردانی تئاتر و چه جوایزی که از جشنواره‎های جهانی برای بازی در فیلم‌هایش دریافت کرده. او آموخته کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر است و با حضور در نمایش خین دارون اثر حمیدرضا ریشهری، از سال۱۳۸۳ قدم به عرصه بازیگری گذاشت و سپس با حضور در اجراهای مهمی در دهه هشتاد از جمله نمایش "دشمن مردم" اکبر زنجانپور (۱۳۸۴) و " خواهش می‎کنم" رضا مولایی (۱۳۸۶) به خوبی مهارت خود را به اثبات رساند که در ادامه مسیر حرفه‌ای اش علیرضا کوشک جلالی او را برای نمایش "راهزنان" خود در سال۹۱ انتخاب کرد و با رضایت برای نمایش بعدی‎اش نیز "پوزه چرمی" بازی نقش اصلی را به او سپرد. نمایشی تنها با دو کاراکتر، با حضور بهار کاتوزی ... دیدن ادامه ›› اجرا شد. آنجا هم ولی‎زادگان توانست نقش نویسنده‎ای ناکام و خشونت‌گر را بخوبی بازی کند. اما در ادامه فعالیت‎هایش، او با تجربه‎ای که در طی سال‌ها اندوخته بود، در سه نمایش بعدی‎اش به عنوان کارگردان اثر ظاهر شد و هر چند خود نیز نقشی بازی می‎کرد. "عروسی خون" اثر مشهور لورکا، نمایشی بود که با بازخوانی جابر رمضانی، در سالن پالیز در سال۹۶ بر صحنه آورد و بازیگرانی چون مرضیه بدرقه، بانیپال شومون، سارا رسول‎زاده مریم نورمحمدی، دنیا نصر، احسان کریمی، عامر مسافرآستانه، کاظم سیاحی و امیرحسین فتحی را در گروه بازیگران خود داشت. همچنین دو نمایش "دیر راهبان" به کارگردانی کیومرث مرادی و "آهواره" اثر احسان گودرزی در سال۹۷ شاید جوری دیگری باعث درخشش او بر صحنه شد. بعد از این دوران او در پروژه‎های تصویری و سینمایی نیز مشغول به فعالیت شد و چند فیلم از جمله جمشیدیه، غلامرضا تختی، شهربانو، شیطان وجود ندارد و پیرپسر نیز از حضور او بهره بردند. محمد ولی‎زادگان هنرمندی جوان است که در حوزه‎های مختلف هنری و تصویری فعال است. او در سال ۲۰۲۲ برای کارگردانی فیلم کوتاه"من خود، من هم میرقصم" برنده خرس بلورین جشنواره فیلم برلین شد.
بردیای گردن زنی خیلی قَدَرتر از مرد این نمایش هست به نظرم.
شاید چون بازیگرای دیگه سریال خیلی خوب نیستن😉
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
🎭 معلمی برای تئاتر
بی‌شک می‌توان او را معلمی برای علاقمندان تئاتر دانست؛ هنرمندی که سال‌ها در عرصه تئاتر نوشته، کارگردانی و بازیگری کرده است. او سال‌ها تدریس نموده و بازیگران بسیاری را به جامعه تئاتر معرفی کرده است.
امیر دژاکام، نزدیک به پنج دهه است که برای صحنه و بر روی آن زندگی می‌کند. پنجاه سال زمان کمی برای استاد شدن نیست، او بی‌پیرایه در این هنر-صنعت تلاش کرده و به آن خدمت نموده است. این هنرمند، فعالیت هنری خود را از اوایل دهه پنجاه شمسی در کرمان آغاز کرد و سپس با بازیگری، نویسندگی، کارگردانی، تهیه‌کنندگی و تدریس این هنر فاخر، مسیر حرفه‌ای خود را ادامه داد. او نمایش‌نامه‌های متعددی را به رشته تحریر درآورده است که هنرجویان عرصه نمایش تا گروه‌های حرفه‌ای می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند و این آثار مدون و دقیق را به صحنه ببرند. از جمله این نمایش‌نامه‌ها می‌توان به غزل کفر، منطق‌الطیر سلیمانی، سرطان، روژان، چهاربند مخالف، میرعشق و ساقی اشاره کرد. در مقام کارگردانی نیز آثار متعددی را به صحنه برده است که برخی از آن‌ها در جشنواره‌های بین‌المللی در رومانی، فیلیپین و کشورهای آسیای میانه با استقبال روبه‌رو شده‌اند. از جمله این آثار می‌توان به بن‌بست، حکم، مثنوی کوچه، پالتو، عروسی خون، ضیافت شیطان، یادگاری، ننه دلاور و فرزندانش، صعود مقاومت‌پذیر آرتورو اویی، نیلوفر و نفت، مکبث و پنجره‌ای رو به آسمان اشاره کرد. او در عرصه تصویر نیز آثار متعددی را در مقام بازیگر به یادگار گذاشته است. سریال‌هایی چون مدار صفر درجه، سال‌های مشروطه، آوای باران، ساخت ایران، آنتن و زخم کاری از مشهورترین این آثار هستند. همچنین در سینما نیز در فیلم‌هایی نظیر هیس دخترها فریاد نمی‌زنند!، مرد بازنده، آزاد به قید شرط، رسوایی و ... ایفای نقش کرده است. این کارگردان و مدرس تئاتر علاقه زیادی به آثار برتولت برشت، نویسنده مشهور تئاتر، دارد و تاکنون چندین نمایشنامه از آثار او، از جمله ننه دلاور و فرزندانش و صعود مقاومت‌پذیر ... دیدن ادامه ›› آرتورو اویی، را کارگردانی کرده است. این بار نیز با اثری دیگر از برشت به صحنه تئاتر بازگشته است. دایره گچی قفقازی، از مشهورترین نمایش‌نامه‌های برشت، تاکنون در اقصی نقاط دنیا اجرا شده و در ایران نیز استاد حمید سمندریان یکی از بهترین اجراهای این اثر را ارائه کرده است. این نمایش‌نامه که در مکتب اپیک یا فاصله‌گذاری نوشته شده، تنها اثر برشت است که قهرمانی را ارائه می‌کند. اکنون امیر دژاکام این اثر را با ترجمه سیمین امیریان، به سالن اصلی تئاتر شهر آورده است.
در این اجرا، بازیگرانی نظیر امیر کربلایی‌زاده، رابعه اسکویی، سیاوش خیرآبی و علی برجی به همراه بیش از پنجاه نفر از شاگردان او به ایفای نقش می‌پردازند. این کمدی-درام تا نیمه آذر ماه میهمان مجموعه نمایشی تئاتر شهر خواهد بود.
🎭 از نسل جوان
صحنه روشن می‌شود و تصویری چشم‌نواز در وسط صحنه از تختی که جسدی کفن‌پوش بر آن آرمیده و ۸ زن با لباس‌های فاخر و سیاه چون دادخواهان، در کنار آن ایستاده‌اند، به نمایش درمی‌آید. این صحنه‌ی آغازین نمایش "الف غین میم یا همه چشم‌ها برای او" است.
برخی نمایش‌ها، به دلیل فرم و تکنیک خاص خود، به‌راحتی مخاطب را به یاد سبک کارگردانشان می‌اندازند. افشین زمانی، یکی از کارگردانان نسل جوان، با استفاده از ویژگی‌های منحصر به‌فرد در آثارش، سبک خاصی را دنبال می‌کند.
افشین زمانی در نمایش‌نامه‌نویسی و کارگردانی، با بهره‌گیری از گویش ادبی و فرم‌های ترکیبی و مدرن، ساختار متفاوتی ارائه می‌دهد. او به عناصر بصری از جمله طراحی لباس، گریم و حرکات فرم توجه ویژه‌ای دارد، به‌گونه‌ای که صحنه‌های نمایشی‌اش گاه همچون تابلوهای نقاشی عمل می‌کنند.
نمایش "الف غین میم یا همه چشم‌ها برای او" که این روزها در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه است، همانند برخی از آثار پیشین او همچون "شازده احتجاب"، "هاری" و "کابوس‌های شازده اجباری"، بستری تاریخی دارد. این اثر با الهام از زندگی آغا محمدخان قاجار، به موضوعاتی چون قدرت و فجایع ناشی از آن می‌پردازد و در عین حال، نقش زنان در این روایت‌ها را برجسته می‌کند. طراحی لباس و گریم این نمایش، نسبت به آثار قبلی زمانی، پیچیدگی و خلاقیت بیشتری دارد و نورپردازی نیز به عنوان یکی از عناصر مهم اجرا مورد توجه قرار گرفته است. زمانی اولین اثر نمایشی خود را با اجرای "ننه ... دیدن ادامه ›› دلاور و فرزندانش" اثر برتولت برشت در سال ۹۰ آغاز کرد و در سال ۹۴ نمایش "خاطرات هنرپیشه نقش دوم" را به روی صحنه برد. او از سال ۹۸ با اجرای "شازده احتجاب" توانست مسیر مشخص‌تری را در سبک شخصی خود پیدا کند و این سبک را در آثار بعدی‌اش ادامه دهد. افشین زمانی یکی از کارگردانانی است که با توجه به تجربه‌ها و آموزش‌های گذشته، توانسته جایگاه خود را در تئاتر تثبیت کند و با بهره‌گیری از عناصر تاریخی و بصری، آثار قابل‌توجهی خلق کند.
واسه مالی سویینی تخفیف میخوره اشتراک بخرم؟
امیر مسعود این را خواند
نه..
ولی تو بالکن میتونید بگیرید که قیمتش کمتره.. خیلی فرقی با همکف نداره.. بهترم هست.. البته برای این نمایش که خیلی اکت و حرکت نداره و بیشتر دیالوگ هست.. طراحی صحنه ها هم از بالکن کاملا دیده میشه..

ولی کلا اشتراک چیز خوبیه.. خیلی تخفیف برای خیلی نمایش ها میده‌..

البته ببخشید من جواب دادم جای آقای تیوال پلاس
هما م
نه.. ولی تو بالکن میتونید بگیرید که قیمتش کمتره.. خیلی فرقی با همکف نداره.. بهترم هست.. البته برای این نمایش که خیلی اکت و حرکت نداره و بیشتر دیالوگ هست.. طراحی صحنه ها هم از بالکن کاملا دیده ...
مرسی دست شما درد نکنه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Kimia Soltan (u.wuql23)
درباره اشتراک تیوال+ i
گروه موسیقی زاروگه عالی و درجه یک و بسیاااار دلنشین بود🌹😍
موضوع اجرا جذاب و متفاوت بود🌹👌🏻
اجرای دوستان هنرمند هرمزی هم بسیااااااار جذاب، لحجه زیبا و دلنشین، بازی‌ها فوق‌العاده بود🥹😍
ممنون از گروه نمایشی و موسیقی هرمز🥹🌹👌🏻
همیشه بدرخشید
تیوال (tiwall)
درباره نمایش بونکر i
🎭 مسیری پر افتخار
بی شک او را می‌توانیم یکی از نوابغ و استثناهای تئاتر معاصر ایران نامید، «جلال تهرانی» نویسنده، کارگردان، طراح صحنه، دکور، نور و کارشناس ارشد ادبیات نمایشی و مدرس تئاتر است.
این استاد بی‌بدیل عرصه هنرهای نمایشی اولین نمایش‌نامه بلندش به نام قایقران را در مجله دنیای تصویر در سال ۱۳۷۷ به چاپ رساند، اولین کارگردانی‌اش در سال ۱۳۸۱ و نمایش «نفرتی تی» بود که خودش نیز نمایش‌نامه‌اش را در سال ۱۳۸۳ نوشته بود. او «مخزن» و سپس «تک سلولی‌ها» را در تالار مولوی به روی صحنه برد، بعدها «مرد گنده گریه نکن» را در سالن اصلی تئاتر شهر کارگردانی کرد که همگی از نمایش‌نامه‌های خودش بود، او همچنین در سال ۱۳۸۲، تک سلولی‌ها را در جشنواره جاده ابریشم در مولهایم آلمان نیز به صحنه برد.
او پس از این زمان چند سالی از تئاتر دوری گزید و به تحقیق و نگارش در تئاتر پرداخت و سپس در سال ۸۸ «مکتب تهران» را برای دانشجویان و آموزش تئاتر به هنرجویانش بنیان گذاشت. جلال تهرانی تا کنون ۱۱ همایش با هنرجویانش در مکتب تهران برگزار کرده و نمایش‌های زیادی را نیز پس از این دوره مجددا اجرا کرده است. این فعال هنری و مدرس تئاتر سال ۹۰ مخزن را بار دیگر در تالار مولوی، شهریور ۹۱ به صدای زمین گوش کن را در سالن مولوی، سال ۹۲ سیندرلا را در تئاتر شهر، سال ۹۳ دو دلقک و نصفی را در سالن اصلی تئاتر شهر و سال ۹۴ نیز فصل شکار بادبادک ها را کارگردانی کرده است. در ادامه وی، اجرای جدید دو دلقک و نصفی را در سال ۱۳۹۶ و با اقتباسی از سونات پاییزی برگمان را در مجموعه ایرانشهر ایران اجرا کرد. جلال تهرانی در تجربه‌های بعدیش «نقره ای» و «دور دنیا در هشتاد ... دیدن ادامه ›› روز» را همزمان در سالن مکتب تهران با شاگردانش اجرا کرد آخرین تئاتر او نیز در سال ۱۳۹۸ با اقتباسی از لاموزیکا نوشته مارگریت دوراس بود که با شاگردانش، آن را در سالن مکتب تهران به روی صحنه برد.
این فعال هنری همچنین برای آثاری چون کرگدن، بیوه های غمگین سالارجنگ، فروغ ساراپینا، نشراکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی، زیبایی گاهی یک زن است، مشروطه بانو، خرمگس و دیگری نیز طراحی دکور یا نور انجام داده است که این امر نیز از ویژگی‌ها و تخصص‌های این هنرمند تئاتر است. این طراح و کارگردان پس از چندی دوری از تئاتر این‌بار با «بونکر» به صحنه تئاتر بازگشته است. این نمایش در مجموعه تئاتر لبخند تا نهم آذرماه به صحنه خواهد بود، حمیدرضا آذرنگ و سارا رسول زاده نیز دو کاراکتر این درام نمایشی را ایفا می‌کنند.
🎭 آنهایی که نمی بینیم
اگر آثار فاخر سینمای کلاسیک را در ذهن مرور کنید، بربادرفته، همشهری کین و بسیاری دیگر از این دست علاوه بر فیلمنامه، ساختار و تدوین، ویژگی‌ها و وجوه دیگری نیز دارند که به جذابیت بصری و ماندگاری آنها در ذهن تماشاگر کمک کرده‌اند.
یکی از جنبه‌های برجسته در خلق این نوستالژی‌ها می‌تواند طراحی لباس کاراکترها باشد. طراح لباس، هنرمندی است که با هنر خود به ماندگاری و نفوذ این شخصیت‌ها و همچنین باورپذیری آنها افزوده است.
طراحی لباس برای صحنه و تئاتر یک رشته کاملاً تخصصی است و هویت مستقلی دارد؛ چرا که نیازمند دانش و شناخت جامعی در زمینه‌های مختلف است. طراحی لباس در تئاتر به معنای توجه به کلیات و جزئیات است و همین ویژگی این حرفه را به یکی از مهم‌ترین شاخه‌های هنر در سینما و تئاتر تبدیل کرده است.
"پگاه ترکی" یکی از آنانی است که نمی‌بینیم. او، طراح لباسی که بیش از یک دهه در این حوزه فعالیت می‌کند، بخش عمده‌ای از طراحی‌های خود را در تئاتر انجام داده و در نمایش‌های متعددی در کسوت طراح لباس، هنر خود را به نمایش گذاشته است.
پگاه ترکی فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۹۱ در تئاتر آغاز کرده است و طی این سال‌ها طراحی لباس نمایش‌هایی چون حساب پرداخت نمیشه، مخمصه، دلقک ... دیدن ادامه ›› دوملیتی، پابرهنه در پارک، آندورا، تیغ کهنه، مضحکه دزدها، به مناسبت ورود اشکان، شماره ۹۱۹۱۳، تولد غم‌انگیز پسر آهنی، چل‌گیس، خنکای ختم خاطره، هوراشیو، تراس، کریملوژی، آسانسور نداره، سگک، خانواده آقای هاشمی، خداحافظی نکردی با نجمه سورچی، نکبت و استودیو را بر عهده داشته است. او همچنین در مجموعه‌های سریالی نظیر سیاوش، مگه تموم عمر چند تا بهاره و نون خ به عنوان طراح لباس فعالیت کرده است.
این روزها، این طراح جوان با نمایش مشتبا داداش صیغه‌ای حسن آدیداس، در کنار صحنه و بازیگران حضور دارد. طراح و کارگردان این اثر نمایشی ارسطو خوش‌رزم و دراماتورژ آن مجید رحمتی است. کهبد تاراج، علاوه بر نویسندگی نمایشنامه، به همراه حمیدرضا محمدی در قامت بازیگر روی صحنه حضور دارد. این نمایش تا اواسط آذرماه، میهمان سالن سایه در مجموعه تئاتر شهر خواهد بود.
🎭 یادمان نرفته است
بهمن و اسفند ۹۳، با ورود به بلک‎باکس تالار شمس در منطقه شمال تهران، طراحی دکوری جذاب از یک خانه قدیمی که در حیاط نقلی‎اش حوض آبی رنگی خودنمایی می‎کرد، به تماشاگران نوید اجرایی متفاوت و تجربه‎ای منحصر را می‎داد.
با نگاهی به نام بازیگران کاربلد و با سابقه تئاتری، پانته‎آ بهرام، امیر جعفری، ستاره پسیانی و نوید محمدزاده که توسط یکی از کارگردانان نسل نو تحصیل کرده در خارج از ایران، کیومرث مرادی، در کنار هم جمع شده بودند تا نمایشی ایرانی را ارائه دهند، دل هر تماشاگری قرص می‎شد که بدون شک اجرایی با کیفیت و عیار بالای تئاتری را شاهد خواهد بود.
آن زمان که با گذشت کمی از نمایش، از درون حوض آبی وسط صحنه، پانته‎آ بهرام و امیر جعفری به ناگهان خارج شدند تا دیالوگ‎هایشان را بگویند، نفس‎ها در سینه حبس شد تا از این لحظه به بعد دیگر حتی ثانیه‎ای از این اجرا از دست نرود. و براستی بازی این بازیگران مسحور کننده بود.
بله سخن از ” شکلک” یکی از برترین نمایش‎های دهه ۹۰ است که به نویسندگی نغمه ثمینی و کارگردانی موفق کیومرث مرادی و تیم بازیگران قَدَرش، در ذهن بسیاری از علاقمندان به تئاتر ماندگار شد و تا هنوز، طعم خوشش زیر زبان آن مخاطبانی که فرصت تماشای این اثر را داشتند، باقی ... دیدن ادامه ›› مانده است.
یادمان نرفته است که شکلک ، چگونه توانست با اجرای خود، متر و معیاری استاندارد از یک متن و فرم اجرایی خوب و کمدی اندازه و هدفمند را به علاقمندان هنر تئاتر به معرض بگذارد تا بعد از این کار برای هر اثر نمایشی دیگر، آنقدر سخت شود که در قیاس با این نمایش قرار بگیرد.
شکلک با قلم توانای نغمه ثمینی و مدت زمان ۹۵ دقیقه، درباره روزهای آشوب‎زده تهران است که دو جوان به خانه‎ای متروک نقل مکان کرده‎اند تا در آن زندگی ساده و مشترک‎شان را آغاز کنند. اما حضور دو روح ساکن و ارتباط‎شان با آن دو، ضمن ایجاد موقعیت‎های کمیک و جذاب، دو نسل از دو دهه‎ی متفاوت در ایران را نیز با همدیگر روبرو می‎کند تا دغدغه اجتماعی و وضعیت نابسامان امروزی نیز مورد طرح و اندیشه قرار بگیرد.
کیومرث مرادی با دانش اندوخته در سطح جهانی تئاتر، توانست شکلک را با میزانسن‎هایی فکرشده، با طراحی صحنه‎ی پیام فروتن و طراحی نور رضا خضرایی و مدیریت تولید نورالدین حیدری ماهر و با بهره از تمام صحنه و امکانات موجود، در یک انسجام قابل قبول، تولید و عرضه کند.
شکلک از آن دست نمایش‎هایی‎ست که روح زمانه در آن جاری‎ست و تاریخی برای انقضایش وجود ندارد. هر زمانی که به آن رجوع شود چه با تماشای فیلم تئاتر آن و چه در صورت بازاجراٰ، حرف‎های زیادی برای گفتن دارد.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش اکتینگ i
🎭 استاد به روی صحنه
مگر می شود بزرگانی از هنر تئاتر را که با حضور صدا و تصویرشان، اعتباری برای آن اثر است، قدر ندانست و وجودشان را غنیمت نشمرد؟
اکبر زنجانپور، یکی از بزرگان هنر تئاتر سرزمین ماست که سالها در این عرصه فعالیت کرده و پیشکسوتی خوش عیار و چهره‌ای ملی هنری‌ست.
اکبر زنجانپور آموخته تئاتر از دانشکده هنرهای زیباست که از دهه ۴۰ فعالیت خود را در این عرصه آغاز کرد.
او همواره چه در بازیگری بر صحنه و تله تئاترها و نمایش‌های رادیویی و چه در مقام کارگردانی با تجربه و دانش خود، چنان شاخص بوده که وزنه‌ای برای کیفیت و انتخاب از سوی مخاطبان است.
زنجانپور اولین اثر خود را در سال ۱۳۴۹ با متنی از محمود دولت آبادی به نام ریل و در سالن دانشکده هنرهای زیبا بر صحنه برد که آغازی شود برای این مسیر پرفراز و نشیب و پر زحمت که استواری در آن از عهده هر کس ساخته نیست.
همه پسران من، مروارید، باغ آلبالو، مرگ فروشنده، مرغ دریایی، دشمن مردم، گوریل پشمالو، ایوانف و بسیاری دیگر در سالهای پیش بخشی از فعالیت ... دیدن ادامه ›› ها او به عنوان کارگردان بوده است. او همچنان در نمایش‌های رادیویی که سالها فعالیت متداومی در آن داشته، به کارگردانی و بازیگری مشغول است.
زنجانپور با نگاهی به آثار بزرگان نمایشنامه‌نویسی جهان به ویژه چخوف، در دهه نود نیز با دو اجرا میزبان علاقمندان به تئاتر بود. "دایی وانیا" در سال ۹۲ و در سالن اصلی تئاترشهر و پس از آن و با اهتمامی دوباره "باغ آلبالو" را در سال ۹۵ در تالار وحدت و با گروه بازیگرانی حرفه‌ای بر صحنه برد تا اجرای کلاسیک و وفادارانه به متن‌های چخوف را بار دیگر به معرض دید دوستداران این نویسنده و این هنر والا بگذارد.
اکبر زنجانپور در آستانه هشتادسالگی و با وجود کسالت‌های جسمی و بیماری، همچنان پر قدرت برای حضور در صحنه مشتاق است و حالا پس از وقفه‌ای ۸ ساله، اینبار با انتخاب متن یکی از درام‌نویسان معاصر فرانسه " زویه دورنژه" که به مسائل انسان معاصر و امروز می‌پردازد و از وضعیت تنهایی و رنج آدم‌ها در رویارویی با خشونت جهان امروز می‌گوید، و با تعداد کاراکترهای محدود نمایش " اکتینگ" را در تماشاخانه ایرانشهر کارگردانی می‌کند.
دورنژه که فیلمنامه‌نویس و کارگردان نیز هست، در ۲۰۱۲ این اثر را نوشت و خود در ۲۰۱۶ بر صحنه تئاتر کارگردانی کرد.
"اکتینگ" اثری برای انسان معاصر و با تمرکز بر مسائل امروزی‌‌ست. تا به پشتوانه یک عمر تجربه و هنر استادی مانند اکبر زنجانپور برای اولین بار در صحنه تئاتر ایران جان بگیرد و یکی از جدیدترین درام‌های روز اروپا را با دوستداران تئاتر به اشتراک بگذارد.
اکبر زنجانپور هنرمندی ارزشمند است که از سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود و تماشای آثارش، در کنار لذت و یادگیری، فرصت غنیمتی از حضور هنرمندان پیشکسوت تئاتر ایران است.
🎭 بازگشت آشا به همراه نورا

یکی از لذتبخش‌ترین تجربه‌های شنیدن نمایشنامه‎های رادیویی، صدای آشنا و گرمی است که بخوبی به کاراکترها مسلط بوده و ایفای نقش دارد. چنان‌که آن صدا و نقش در حافظه‌ی شنونده، ماندگار می‌ماند.
آشا محرابی هنرمندی‎ موفق، چه در حوزه تصویر و تئاتر و چه در دوبلوری و گویندگی، حضوری فعال و پرسابقه دارد. او که از کودکی و سپس جوانی وارد دنیای بازیگری و گویندگی شده است، کارنامه‌ای درخشان از فعالیت‌های تئاتری، تصویری وصداپیشگی دارد.
آشا محرابی در رشته مترجمی زبان و سپس روابط بین‌الملل تحصیل کرده اما علاقه‌ی او به هنر باعث شد که این مسیر را با حضور و گذراندن دوره‌های بازیگری و کارگردانی در موسسه هنری استاد سمندریان و فیلمنامه‌نویسی ناصر تقوایی با تلاش و پشتکار بیشتری ادامه دهد و پس از گذراندن آزمون‌های اداره کل نمایش، بطور حرفه‌ای تئاتر و بازیگری را نیز تجربه کند. اولین حضور او در "نمایش دایره گچی قفقازی" به کارگردانی استاد سمندریان در سال ۱۳۷۷ آنقدر موفق و جذاب بود که در آثار زیادی از جمله خانه برنارد آلبا، خسیس ، سه خواهر، پرتره، رمئو و ژولیت، زیرگذر سقاخانه، اعترافاتی درباره زنان و بسیاری دیگر نیز دعوت شود و ایفای نقش کند. او به پشتوانه این تجربیات و آموختن‌ها، تجربه کارگردانی تئاتر را نیز آزمود و چندین اثر را بر صحنه تئاتر آورد.
"خانه عروسک ... دیدن ادامه ›› : قسمت دوم" نوشته لوکاس نیث که از درام نویسان جوان و بنام آمریکا و برنده جوایز متعدد تئاتری‌ست، نمایشی‌ست که آشا محرابی با ترجمه خود از این اثر که در سال ۱۴۰۰ منتشر شده، بر صحنه آورده تا علاقمندان به تئاتر و ایبسن را به فرجامی از شخصیت اصلی داستان خانه عروسکی، نورا که برای حفظ استقلال خود، خانه را ترک گفته بود، آشنا کند . نورا، حالا بعد از ۱۵ سال به عنوان کارگردان بازگشته و همچنان مدافعی برای استقلال، هویت و برابری جنسیتی‌ست و نمایش از این نقطه آغاز می شود...
آشا محرابی با همکاری گروه اجرایی و بازیگران خود مه‌لقا باقری، ایوب آقاخانی، سارینا کیان و ساقی زینتی هر شب ساعت۲۰ در سالن چهارسوی تئاترشهر، تلاش و تجربه سالیان خود را به معرض دید عموم می‌رساند.
تیوال (tiwall)
درباره کنسرت-نمایش لیلای بی مجنون i
🎭 آرایش نقش ها
عاطفه رضوی

او بازیگری کهنه‌کار و گریموری زبردست است و سال‌هاست که به صورت پیوسته در عرصه هنر فعالیت می‌کند. عاطفه رضوی، بازیگری خوش‌سیما و خوش‌صدا است. لحن، بیان و آرامشی که در چهره او وجود دارد، وی را به بازیگری متفاوت تبدیل کرده است. این هنرمند، طراحی چهره‌پردازی و گریم را زیر نظرعبدالله اسکندری فراگرفت و در آثار بسیاری به عنوان طراح چهره‌پردازی و چهره‌پرداز فعالیت کرده است. از مهم‌ترین آثار او در این زمینه می‌توان به فیلم‌های سینمایی آدمکش، حریم، رئیس، تله، حکم، مزاحم، بوی کافور عطر یاس، برگ برنده، کتونی سفید، مرد آفتابی، خانه خلوت، دزد عروسک‌ها، زرد قناری وروز باشکوه اشاره کرد.
این هنرمند در بازیگری نیز پویا بوده و رزومه پرباری از خود به جا گذاشته است. فیلم‌های آنسوی آتش، زیر بام‌های شهر، نرگس، زینت، نجات‌یافتگان، سفر به چزابه، بانوی اردیبهشت وقصه‌ها از مهم‌ترین آثار او در سینمای ایران هستند که بسیاری از این آثار یادآور دوره‌ی باشکوه سینما پس از انقلاب می‌باشند. همچنین سریال‌های خاطره‌انگیزی چون همسایه‌ها، کاکتوس، شکرانه و مجموعه خاتون نیز از دیگر آثار تصویری ... دیدن ادامه ›› او هستند.
این بازیگر باتجربه در تئاتر نیز رزومه‌ی معتبری دارد.امر ملوکانه، یک صبح ناگهان، برنارد مرده است، کوروش، کابوس‌های حضرت اشرف، کوکوی کبوتران حرم، خروس لاری، آبی مایل به صورتی، رقص زمین، حضرت والا بخشی از این آثار است.
عاطفه رضوی این روزها با نمایش لیلای بی‌مجنون به صحنه تئاتر بازگشته است. نمایش‌نامه این اثر موسیقی‌محور رامحمود متوسلیان نوشته و پیمان خازنی آهنگسازی و کارگردانی آن را بر عهده دارد. عاطفه رضوی در نقش راوی در این نمایش حضور دارد. لیلای بی‌مجنون تا سی‌ام آبان‌ماه سال جاری میهمان تماشاخانه شهرزاد خواهد بود.
تیوال (tiwall)
درباره نمایش مالی سویینی i
🎭 پرتره آقای کارگردان

او کارگردانی خلاق و جسور است که نوآوری‌های منحصربه‌فرد خود را در حوزه نمایش ارائه داده است. این کارگردان جوان با جسارت، غالباً به اجرای نمایش‌های متفاوت و تازه می‌پردازد.
"مرتضی میرمنتظمی" طراح صحنه، لباس و کارگردان تئاتر است. او کارشناسی ارشد این رشته را دارد و حدود دو دهه است که در حوزه تئاتر فعالیت می‌کند. در این مدت کوتاه، با کارگردانی آثار متفاوت، جسورانه و خلاقانه‌اش به شهرت رسیده است. او در سال‌های فعالیت خود، موفق به دریافت جوایز متعددی در زمینه‌های کارگردانی، طراحی تئاتر شده است، و آثارش همواره مورد استقبال تماشاگران و منتقدان قرار گرفته است.
آثار او نه تنها در ایران بلکه در کشورهایی مانند هلند، فرانسه، ایتالیا، لهستان، امریکا، آلمان، جمهوری چک، ژاپن، کره جنوبی، بلاروس، بنگلادش، مکزیک و ارمنستان نیز روی صحنه رفته‌اند. این هنرمند فعالیت خود را از جشنواره تئاتر دانشگاهی آغاز کرد و با نمایش "P2" که دارای زیرمتن‌های هوشمندانه و پیرنگ‌های قوی بود، به شهرت رسید. این نمایش با استقبال منتقدان و تماشاگران مواجه شد و موجب افزایش ... دیدن ادامه ›› شهرت او شد.
این رژیستور جوان آثاری همچون فـرکانـس، ابــرها، فیل قرمز، زن مرد، مرگ نــاصری، ابرهای تاریک، سکوتی برای مرثیه دریا، زباله، آسانسور، داستان خرس‌های پاندا، سلف پرتره، بکت و پنج ثانیه برف را نیز با تمامی این وسواس ها و ویژگی‌های شخصی‌اش به روی صحنه برد. میرمنتظمی به عنوان طراح صحنه و لباس به اجرای نمایش‌های زیادی کمک کرده است؛ آثاری چون "یک بزرگداشت باشکوه"، "۲۵"، "زورو محاکمه می‌شود"، "دست‌نیافتنی"، "اتللو" و "مسافرخونه" از جمله آن‌هاست.
"مالی سوئینی" یکی از معروف‌ترین آثار اوست که تاکنون دو بار به اجرا درآمده است؛ بار نخست در سال ۹۴ و بار دوم در سال ۹۷ که این اجرا به‌عنوان پرفروش‌ترین نمایش سال ۹۷ شناخته شد. این روزها، "مالی سوئینی" اجراهای بازتولید خود را در تالار وحدت ادامه می‌دهد و تا نهم آذرماه مهمان این مجموعه نمایشی خواهد بود. الهام کردا و صابر ابر، همچون اجراهای قبلی، زوج بازیگران این نمایش را تشکیل می‌دهند و علی سرابی در اجرای جدید حضور دارد. طراحی صحنه و لباس این اجرا را صابر ابر و طراحی صدا و موسیقی آن را فرشاد فزونی بر عهده دارند.
خیلی نمایش جالبی بود کلی خندیدم پیشنهاد میکنم حتما ببینید🙂✨
دعوت به همکاری | عکس دعوت به همکاری
تیوال برای گسترش خدمات خود از علاقه‌مندان به همکاری در بخش پشتیبانی دعوت می‌کند که رزومه کاری خود را ایمیل نمایند.job@tiwall.com
دیدن ادامه ››

تیوال برای گسترش خدمات خود از علاقه‌مندان به همکاری در بخش پشتیبانی دعوت می‌کند که رزومه کاری خود را ایمیل نمایند.
job@tiwall.com

کو ستاره بخت ما ای روزگار سخت ماموزیک پیشنهادی: روزگار سخت
خواننده: فرزانه فقیهی. موزیک: نوید اربابیان. موشن گرافی: زهرا حسینی
دیدن اطلاعات ››

خواننده: فرزانه فقیهی.
 موزیک: نوید اربابیان.
 موشن گرافی: زهرا حسینی

امیرمسعود فدائی و زهرا حسینی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
زندگی، جریان دگرگونی هاست... | عکس  سال نو مبارکزندگی، جریان دگرگونی هاست...
 و هر دگرگونی، دستمایه فهمیدن... فهمیدن این‌که هیچ چیزی در جهان یکسان نمی‌ماند. دو بهار را در سایه سنگین شیوع بیماری گذراندیم... در روزگاری سخت، دور از هم و دور از هنرهای گردهم. اما حالا متحد و امیدوار، دست در دست، آماده‌ایم تا بهار، پیروزی دوباره خویش را جشن بگیرد و شکوه شکوفایی، جهان را در بر گیرد...    
دیدن ادامه ››

 و هر دگرگونی، دستمایه فهمیدن... فهمیدن این‌که هیچ چیزی در جهان یکسان نمی‌ماند.

دو بهار را در سایه سنگین شیوع بیماری گذراندیم... در روزگاری سخت، دور از هم و دور از هنرهای گردهم. اما حالا متحد و امیدوار، دست در دست، آماده‌ایم تا بهار، پیروزی دوباره خویش را جشن بگیرد و شکوه شکوفایی، جهان را در بر گیرد...

 

 

تولد نه سالگی تیوال! | عکس باز هم دستانمان را به هنر می‌سپاریم به سوی آگاهی...تولد نه سالگی تیوال!
زندگی داستان آموختن و آموختن است... قصه ابدی شناخت... و هنر، رسانای توانای این شناخت از منشا یکتای آگاهی تا ذهن و دست هنرمند تا ذهن و روح دیگر انسان‌هاست...  در ٩ سالگی تیوال، در همسفری در این مسیر سبز، باز هم دست‌هایمان را به هنر می‌سپاریم به سوی آگاهی... به مناسبت تولد تیوال، ٣٠% تخفیف بیشتر برای خرید بسته ده‌تایی و بیست‌تایی فیلم‌تیاترهای تیوال با کد تخفیف bd1400 تا سه روز هدیه ما به شماست ?  
دیدن ادامه ››

زندگی داستان آموختن و آموختن است... قصه ابدی شناخت... و هنر، رسانای توانای این شناخت از منشا یکتای آگاهی تا ذهن و دست هنرمند تا ذهن و روح دیگر انسان‌هاست... 

در ٩ سالگی تیوال، در همسفری در این مسیر سبز، باز هم دست‌هایمان را به هنر می‌سپاریم به سوی آگاهی...

به مناسبت تولد تیوال، ٣٠% تخفیف بیشتر برای خرید بسته ده‌تایی و بیست‌تایی فیلم‌تیاترهای تیوال با کد تخفیف bd1400 تا سه روز هدیه ما به شماست ?

 

حمید رضایی این را خواند
۱۶ نفر این را دوست دارند
ما دل‌هامونم به تیوال سپردیم که رها نکردیم ..
برقرار باشی تیوال ....تولدت مبارک ...
۰۴ شهریور ۱۴۰۰
برای نوشتن نطرم درباره ی آشغال مرد باید بگویم بی نظیر بودید و بسیار زحمت کشیدید
۲۹ بهمن ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
گزارش اقدامات تیوال در حمایت از هنر در دوران کرونا | عکس گزارش اقدامات تیوال در حمایت از هنر در دوران کرونا
در بیش از یک سال گذشته که شیوع کرونا آسیب و خطر جدی برای فضای هنر و به ویژه تئاتر، کنسرت و سینما ایجاد کرد، تیوال به عنوان مرجع معرفی، فروش بلیت و شبکه اجتماعی هنر با نزدیک به ۹ سال فعالیت و فروش ۲۰.۰۰۰ اثر هنری، به سهم خود اقدامات زیر را برای حمایت از هنر کشور انجام داده‌است: ۱. رونمایی نسخه سوم تیوال با امکانات گسترده و پیشرفته‌ای همچون: کانال‌های اختصاصی هنرمندان، سالن‌ها و برندها. خدمات آنلاین و دیجیتال همچون فیلم‌تئاتر، فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه خانگی، اجراهای زنده آنلاین و کارگاه‌های آموزشی آنلاین. ۲. تدوین بسته تبلیغاتی ویژه ...
دیدن ادامه ››

در بیش از یک سال گذشته که شیوع کرونا آسیب و خطر جدی برای فضای هنر و به ویژه تئاتر، کنسرت و سینما ایجاد کرد، تیوال به عنوان مرجع معرفی، فروش بلیت و شبکه اجتماعی هنر با نزدیک به ۹ سال فعالیت و فروش ۲۰.۰۰۰ اثر هنری، به سهم خود اقدامات زیر را برای حمایت از هنر کشور انجام داده‌است:

۱. رونمایی نسخه سوم تیوال با امکانات گسترده و پیشرفته‌ای همچون:

  • کانال‌های اختصاصی هنرمندان، سالن‌ها و برندها.
  • خدمات آنلاین و دیجیتال همچون فیلم‌تئاتر، فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه خانگی، اجراهای زنده آنلاین و کارگاه‌های آموزشی آنلاین.

۲. تدوین بسته تبلیغاتی ویژه و رایگان برای آثار اجرایی در این دوران برای حمایت از آثار پیشگام در اجرا.

۳. رایزنی گسترده با مرکز هنرهای نمایشی و سازمان سینمایی جهت طراحی یک فرآیند تسهیل‌شده و سریع برای اخذ مجوز پخش و اجرای آنلاین آثار.

۴. پشتیبانی آنلاین مخاطبان و هنرمندان با توجه به تعطیلی‌های برنامه‌ریزی‌نشده.

۵. رایزنی و قرارداد با مجموعه‌های مطرح و معتبر با هدف هم‌افزایی در جذب مخاطب و افزایش فروش برنامه‌های هنری.

امیدواریم با سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون همچون همه دنیا، هر روز شاهد افزایش تعداد و ظرفیت اجراهای هنری با حفظ تندرستی مردم و هنرمندان باشیم.

سپهر، Captain، هادی محمدزاده، فرهاد مؤیدنیا و امیر مسعود این را خواندند
نیلوفر ثانی، محمد مجللی، سید حامد حسینیان، محمد عمروابادی و امید رستگار این را دوست دارند
موفق باشید و پر توان ... چقدر خوب که در این دوران تیوال همراه و همدم ما علاقمندان به هنر بود و هست :)
امکان یک اتاق گفتگوی صوتی هم جاش در تیوال خالیه
چه برای تعامل کاربران و چه گفتگو با گروه های اجرایی درباره ی نمایش ها..

۰۶ تیر ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ویدیو
درباره سامانه نسخه ۳ تیوال i
محمد عمروابادی این را دوست دارد
چطور نام یکی از عوامل را به کانالش لینک کنم در بخش عوامل؟
۱۳ تیر ۱۴۰۱
گروه همیاری (support)
هامون هاشمی
چطور نام یکی از عوامل را به کانالش لینک کنم در بخش عوامل؟
درود بر شما
نخست از وجود کانال هنرمند مربوطه اطمینان یابید(و اگر وجود ندارید آن‌را بسازید و منتظر تایید ان بمانید)

سپس صرفا در برگه اثر نام ایشان را بنویسید. سیستم خودکار تیوال با کمک گروه همیاری در زمان تایید این ویرایش اتصال را ایجاد می‌نماید.
۱۴ تیر ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ویدیو
درباره سامانه نسخه ۳ تیوال i
خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
۲۰٪ تخفیف کافه «راک‌عبدالله» ویژه مشترکان تیوال‌پلاس | عکس ۲۰٪ تخفیف کافه «راک‌عبدالله» ویژه مشترکان تیوال‌پلاس
کافه «راک‌عبدالله»، یکی دیگه از کافه‌هایی هست که مشترکان تیوال‌پلاس می‌توانند بصورت حضوری و با ارائه‌ی کد اشتراک خود از ۲۰٪ تخفیف بهره مند بشن.   آدرس: ضلع شرقی میدان هفت‌تیر، خیابان موسوی(بختیار)، پلاک۵۷ساعت سرویس دهی: همه روزه از ساعت ۹:۰۰ تا ۲۴:۰۰   کافه «راک‌عبدالله» رو می‌تونید از طریق صفحه اینستاگرامی آن دنبال کنید.  
دیدن ادامه ››

کافه «راک‌عبدالله»، یکی دیگه از کافه‌هایی هست که مشترکان تیوال‌پلاس می‌توانند بصورت حضوری و با ارائه‌ی کد اشتراک خود از ۲۰٪ تخفیف بهره مند بشن.

 

آدرس: ضلع شرقی میدان هفت‌تیر، خیابان موسوی(بختیار)، پلاک۵۷
ساعت سرویس دهی: همه روزه از ساعت ۹:۰۰ تا ۲۴:۰۰

 

کافه «راک‌عبدالله» رو می‌تونید از طریق صفحه اینستاگرامی آن دنبال کنید.

 

پویا فلاح و امیر مسعود این را خواندند
آذین حجازی، پوریا صادقی و مریم خیابانی این را دوست دارند
چه اسم خوبی
۰۷ مهر ۱۳۹۹
پوریا صادقی
اسم یکی از گوشه های دستگاه ماهور تو موسیقی سنتیمونه
بله می‌دونم
برای همین خوشم اومد :-)
۰۷ مهر ۱۳۹۹
"از دوست به یادگار دردی دارم کان درد به صد هزار درمان ندهم." (یادگار دوست) دقیقا در اینچاست که در تکرار دوم استاد ناظری وارد گوشه راگ عبدالله میشوند. راگ هندی، راگ کشمیر، راگ عبدالله، نام «راک»، از راگا در موسیقی هندی ریشه می‌گیرد. این گوشه ها با نامهای "راگ" و "راج" متداول تر هستند. در مراسم تعزیه وصف حال رشادت ، اخلاص و در نهایت شهادت عبدالله بن حسن(ع) در روز عاشورا ، با گوشه راج عبدالله اجرا می‌شود.نام این گوشه در واقع به نام ایشان اشارت دارد.
۲۱ مهر ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
اینستاگرام تیوال‌پلاس فعال شد | عکس اینستاگرام تیوال‌پلاس فعال شد
همانطور که می‌دانید، اشتراک تیوال‌پلاس به معنی بهره‌مندی از همه خدمات آشنا و رایگان تیوال هست، به اضافه مزایا و خدماتی که می‌تواند برای یک مخاطب فعال‌تر برنامه‌های هنری و گردشگری خیلی مفید باشد.خبر خوب آن‌که همه برنامه‌های آنلاین (شامل فیلم‌تئاترها و وبینارها) هم دارای تخفیف‌های ویژه و همیشگی هستند.از این پس می‌توانید به طور مستقیم و سریع در اینستاگرام از تخفیف‌های ویژه این باشگاه، مانند بلیت برنامه‌ها، فیلم‌تئاترها، برنامه‌های آنلاین، کتاب و ... با خبر شوید و آن‌ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.تیوال‌پلاس ...
دیدن ادامه ››

همانطور که می‌دانید، اشتراک تیوال‌پلاس به معنی بهره‌مندی از همه خدمات آشنا و رایگان تیوال هست، به اضافه مزایا و خدماتی که می‌تواند برای یک مخاطب فعال‌تر برنامه‌های هنری و گردشگری خیلی مفید باشد.
خبر خوب آن‌که همه برنامه‌های آنلاین (شامل فیلم‌تئاترها و وبینارها) هم دارای تخفیف‌های ویژه و همیشگی هستند.

از این پس می‌توانید به طور مستقیم و سریع در اینستاگرام از تخفیف‌های ویژه این باشگاه، مانند بلیت برنامه‌ها، فیلم‌تئاترها، برنامه‌های آنلاین، کتاب و ... با خبر شوید و آن‌ها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

تیوال‌پلاس را می‌توانید از طریق لینک زیر دنبال کنید: اینستاگرام

و یادآوری می‌کنیم تا ۲۰ شهریور اشتراک یا تمدید تیوال+ ۵۰٪ تخفیف دارد!

خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
تخفیف ۲۰٪ اپلیکیشن کتاب صوتی نوار برای مشترکان تیوال+ | عکس تخفیف ۲۰٪ اپلیکیشن کتاب صوتی نوار برای مشترکان تیوال+
پیرو همکاری سایت کتاب صوتی نوار با باشگاه تیوال+، پس از خرید اشتراک تیوال+ کد مخصوصی در اختیار شما قرار می‌گیرد که راهنمای استفاده از آن هم در زیر توضیح داده شده‌است: نحوه فعالسازی تخفیف ۲۰٪ اپلیکیشن کتاب صوتی نوار برای مشترکان تیوال+ مستقیما از طریق اپلیکیشن نوار: در منوی پروفایل اپلیکیشن، در قسمت ثبت کد تخفیف، کد را وارد نمایید و مراحل پرداخت را کامل کنید. نحوه فعالسازی تخفیف از طریق سایت: کد را در آدرس www.navaar.ir/redeem وارد نمایید. مراحل پرداخت را با ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود کامل کنید. اپلیکیشن نوار را نصب و وارد حساب کاربری خود شوید.   مزایای ...
دیدن ادامه ››

پیرو همکاری سایت کتاب صوتی نوار با باشگاه تیوال+، پس از خرید اشتراک تیوال+ کد مخصوصی در اختیار شما قرار می‌گیرد که راهنمای استفاده از آن هم در زیر توضیح داده شده‌است:

نحوه فعالسازی تخفیف ۲۰٪ اپلیکیشن کتاب صوتی نوار برای مشترکان تیوال+ مستقیما از طریق اپلیکیشن نوار:

  • در منوی پروفایل اپلیکیشن، در قسمت ثبت کد تخفیف، کد را وارد نمایید و مراحل پرداخت را کامل کنید.

نحوه فعالسازی تخفیف از طریق سایت:

  1. کد را در آدرس www.navaar.ir/redeem وارد نمایید.
  2. مراحل پرداخت را با ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود کامل کنید.
  3. اپلیکیشن نوار را نصب و وارد حساب کاربری خود شوید.

 

مزایای استفاده از اشتراک سه ماهه نوار:

  • دریافت ۳ کتاب صوتی رایگان
  • دریافت رایگان همه سریال‌ها
  • دریافت رایگان ماهانه ۱۰۰ کپسول (خلاصه کتاب)
  • بهره‌مندی از 8% تخفیف برای خرید کتاب‌های صوتی بیشتر

پشتیبانی کاربران نوار: ۹۱۰۰۴۷۴۱-۰۲۱

 

آذین حجازی و ایمان وزیری نسب این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تمدید ۵۰٪ تخفیف خرید اشتراک تیوال‌پلاس تا ۲۰ شهریور | عکس به مناسبت هشت سالگی تیوال تمدید ۵۰٪ تخفیف خرید اشتراک تیوال‌پلاس تا ۲۰ شهریور
 تخفیف ۵۰٪ اشتراک تیوال+ که به مناسبت هشت‌سالگی تیوال عرضه‌شده‌است تا بیستم شهریورماه تمدید شد. این اشتراک از این پس در کنار خدمات پیشین، برای همه محصولات آنلاین -همچون فیلم‌تیاترها-  تخفیف‌های دایمی خواهد داشت! >> خرید یا افزایش اشتراک تیوال+ با ۵۰% تخفیف
دیدن ادامه ››

 تخفیف ۵۰٪ اشتراک تیوال+ که به مناسبت هشت‌سالگی تیوال عرضه‌شده‌است تا بیستم شهریورماه تمدید شد.

این اشتراک از این پس در کنار خدمات پیشین، برای همه محصولات آنلاین -همچون فیلم‌تیاترها-  تخفیف‌های دایمی خواهد داشت!

>> خرید یا افزایش اشتراک تیوال+ با ۵۰% تخفیف

پویا فلاح، گروه همیاری و محمدمهران تاجیک این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
رونمایی از لوگوی تازه تیوال! | عکس هم‌زمان با هشتمین سالگرد راه‌اندازی تیوالرونمایی از لوگوی تازه تیوال!
هم‌زمان با هشتمین سالگرد راه‌اندازی تیوال در چهارم شهریورماه ۹۹ و پس از عرضه نسخه جدید، لوگوی تازه تیوال هم منتشر شد. این طراحی بازتاب‌دهنده رویکرد اصلی ما در ترکیب سرگرمی با اندیشه است. ترکیب‌هایی همچون: هنر نوین + اصیل روند جهانی + ایرانی جوانی + پختگی امیدواریم فرآیند نوسازی تیوال را دوست داشته‌باشید ? همچنین از همه هنرمندان و همکاران تیوال دعوت می‌کنیم از این پس در اطلاع‌رسانی و تبلیغات خود از لوگوی جدید، قابل دریافت در tiwall.com/get بهره ببرند.
دیدن ادامه ››

هم‌زمان با هشتمین سالگرد راه‌اندازی تیوال در چهارم شهریورماه ۹۹ و پس از عرضه نسخه جدید، لوگوی تازه تیوال هم منتشر شد.

این طراحی بازتاب‌دهنده رویکرد اصلی ما در ترکیب سرگرمی با اندیشه است. ترکیب‌هایی همچون:

  • هنر نوین + اصیل
  • روند جهانی + ایرانی
  • جوانی + پختگی

امیدواریم فرآیند نوسازی تیوال را دوست داشته‌باشید ?

همچنین از همه هنرمندان و همکاران تیوال دعوت می‌کنیم از این پس در اطلاع‌رسانی و تبلیغات خود از لوگوی جدید، قابل دریافت در tiwall.com/get بهره ببرند.

نفیسه نوری و حسین ارشد این را خواندند
امیرمسعود فدائی، محسن جوانی، نیلوفر ثانی، شکوه حدادی، محمد مجللی، مرتضی سوری و محمد عمروابادی این را دوست دارند
من الان میخوام برای امروزم کنسل کنم میشه راهنماییم کنید
۰۱ مهر ۱۳۹۹
گروه همیاری
درود بر شما لطفا از چت آنلاین پایین سایت برای گفتگو و بررسی موضوع از سوی تیم پشتیبانی بهره ببرید.
اصلا باز نمیشه فقط می زنه برقراری ارتباط
۰۱ مهر ۱۳۹۹
چه مدرن تر، پویا تر و چابک تر شده! ?
۱۷ اسفند ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجله آوای تیوال، شماره دوم: عشق | عکس این تجربه: عاشقیمجله آوای تیوال، شماره دوم: عشق

دومین شماره مجله آوای تیوال هم‌زمان با هشتمین سالگرد آغاز تیوال از عشق می‌گوید...

نویسندگان: نازنین مهر و مهشاد حجتی

طراحی صدا: پدرام راجی

تدوین: پدرام راجی و عسل امین

امیر مسعود و بهاره مکرم این را خواندند
۱۷ نفر این را دوست دارند
خسته نباشید . لذتبخش بود
۰۴ شهریور ۱۳۹۹
بسیار زیبا، گوش نواز، جان و دل نواز و البته حرفه ای.
۱۰ شهریور ۱۳۹۹
گاهی دلم میخواهد،با عقلی که در سینه دارم تفکر کنم!گاهی دلم میخواهد با چشمانی که می گریند،بخندم!شاید عشق همین است!فقط همین!
عشق و غرور ،دوبازیگر فریبنده یک بازی اند،عشق،مانند من است در آینه،هر چه از آن میگریزم ،به من نزدیک تر می شود!چشمان متهم اولند،اما آنجا که ثابت میشوند،نه جایی که می چرخند،چشمان، می خندند وعقل تفکر می کنند و دل می گرید،اینگونه است که وقتی همچیز کار دگری می کنند،آنجاست !که بزرگترین قاتل همان راهبه ،یا کشیش است یا کودکی گل به دست است!حیف که عشق را نخواهیم یافت !
۲۹ بهمن ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
هشت‌سالگی تیوال با برنامه‌های آنلاین | عکس با عشق به روشن نگاه داشتن چراغ هنرهشت‌سالگی تیوال با برنامه‌های آنلاین
افتخار هشت‌سالگی تیوال در کنار خانواده وزین هنر در زمانه‌ای روی می‌دهد که قدر نعمت خدادادی هنر با شیوع یک بیماری، بیش از هر زمانی نمایان شده‌است. چراغی که گام‌به‌گام تمدن بشر، روشنگر اندیشه و پرچم نزدیکی انسان‌ها از هر زبان، رنگ و نگاه بوده‌است.  امروز که تاریکیِ دوری انسان‌ها بیداد می‌کند، هنر، همان قهرمان نزدیک ماندن انسان‌ها در عبور از این تاریکی‌است اما در این راه نیازمند یارانی‌است از جنس اندیشه و نوآوری...  در هشت‌سالگیمان با مجموعه خدمات آنلاین تیوال، همچون بستر تماشای دیجیتال فیلم و تیاتر، اجراهای ...
دیدن ادامه ››

افتخار هشت‌سالگی تیوال در کنار خانواده وزین هنر در زمانه‌ای روی می‌دهد که قدر نعمت خدادادی هنر با شیوع یک بیماری، بیش از هر زمانی نمایان شده‌است.

چراغی که گام‌به‌گام تمدن بشر، روشنگر اندیشه و پرچم نزدیکی انسان‌ها از هر زبان، رنگ و نگاه بوده‌است. 

امروز که تاریکیِ دوری انسان‌ها بیداد می‌کند، هنر، همان قهرمان نزدیک ماندن انسان‌ها در عبور از این تاریکی‌است اما در این راه نیازمند یارانی‌است از جنس اندیشه و نوآوری... 

در هشت‌سالگیمان با مجموعه خدمات آنلاین تیوال، همچون بستر تماشای دیجیتال فیلم و تیاتر، اجراهای زنده و وبینارها تلاش کردیم با شما و کنار هم سهمی باشیم از روشن نگاه‌داشتن این چراغ هزاران ساله.

به همین مناسبت از چهار شهریورماه تا یک هفته، خرید یا افزایش اشتراک تیوال‌پلاس نیم‌بها خواهد بود. این اشتراک از این پس در کنار خدمات پیشین، برای همه محصولات آنلاین -همچون فیلم‌تیاترها-  تخفیف‌های دایمی خواهد داشت!

›› خرید یا افزایش اشتراک تیوال+ با ۵۰% تخفیف

نیلوفر ثانی و نیکان جاور این را خواندند
۱۸ نفر این را دوست دارند
مبارکا ..:)
۰۴ شهریور ۱۳۹۹
یادمه برای اجرای ترانه های محلی آقای رحمانیان حدود یه ساعت، یه ساعت و نیم تو صف بودم تا بلیط بگیرم.
البته بعدش فهمیدم که یه سایتی هست که آنلاین بلیط می فروشه?. چون خیلی از اجرا خوشم اومد (مخصوصا دو پارتی که علی سرابی بازی می کرد) تصمیم گرفتم یه بار دیگه برم و اینبار دیگه آنلاین خریدم.
ممنونم بری همه خوبی هاتون ??
۰۴ شهریور ۱۳۹۹
هرچند قدیما بهتر بودی، ولی بازم بودنت نعمته! تولدت مبارک!!
۰۷ شهریور ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تست | عکس تست
عشق پرمصرف ترین، شنیده شده ترین و دستمالی شده ترین واژه ی دنیاست. شاید حتی لوس ترین،خسته کننده ترین و تکراری ترین.و شاید هم اشک آورترین، دردناک ترین و سخت ترین.و با این حال هنوز اینجاست، درست رو به روی ما.می توانیم دست دراز کنیم و بگیریمش یا می توانیم یه عمر خیره به رو به رو بمانیم بی آنکه ببینیمش. اینجاست.درست رو به روبه رویمان.سمج، پررو، پیگیر. به دروغ هایمان عادت دارد. به رفتار متناقضمان. به عوام فریبی و تظاهرمان. به فراموشی و توجیهاتمان. و با این حال اینجاست. درست رو به رویمان.انگار که بگوید شما مرا نمیشناسید!هنوز مرا نمی شناسید!و ما چقدر از اومی دانیم؟از عشق.پرمصرفِ پر تکرار! که ...
دیدن ادامه ››

عشق پرمصرف ترین، شنیده شده ترین و دستمالی شده ترین واژه ی دنیاست. شاید حتی لوس ترین،خسته کننده ترین و تکراری ترین.و شاید هم اشک آورترین، دردناک ترین و سخت ترین.و با این حال هنوز اینجاست، درست رو به روی ما.
می توانیم دست دراز کنیم و بگیریمش یا می توانیم یه عمر خیره به رو به رو بمانیم بی آنکه ببینیمش. اینجاست.درست رو به روبه رویمان.
سمج، پررو، پیگیر. به دروغ هایمان عادت دارد. به رفتار متناقضمان. به عوام فریبی و تظاهرمان. به فراموشی و توجیهاتمان. و با این حال اینجاست. درست رو به رویمان.
انگار که بگوید شما مرا نمیشناسید!هنوز مرا نمی شناسید!
و ما چقدر از اومی دانیم؟از عشق.پرمصرفِ پر تکرار! که تمام زندگیمان به دنبالش می دویم، کتمانش می کنیم، ندیدیش می گیریم، تجربه اش می کنیم، پیدایش می کنیم، از دستش می دهیم و در نهایت همیشه از او طلبکاریم. بی اینکه در حقش بخشندگی کرده باشیم.بیایید حرف بزنیم. از عشق.از عشقهایی که می شناسیم یا عشقایی که دوست داریم بشناسیم.از لحظه هایی که فکر می کردیم عاشقیم و نبودیم.از چیزهایی که عاشقانه دوست داشتیم اما به کسی نگفتیم. از اشتباهات خودمان که به گردن عشق انداختیم و از هر چیز که به نام عشق در زندگیمان بود و نبود.برایمان بنویسید از عشق و این بار راستش را بگوییم!


برای دومین مجله صوتی آوای تیوال تا ۲۵ خرداد تجربه های خودتون رو برای ما به ایمیل podcast@tiwall.com ارسال کنید تا ما بهترین تجربه شما در آوای تیوال به اشتراک بذاریم

 

narjeslib.com.laserkar.ir.1000fonoon.ir.hexshop.ir.ir_anfrotel.com.ptadbir.ir.afshinrayaneh.ir.sasha-kids.ir.smartkade.com.amingear.ir.ghanaati.com.germaninvestcompany.com.satacompany.com.ahvazsms.ir.irsafamielts.ir.hitachiiran.com.stablizeramin.website.

eeda411655b684fe87abf58ec2235e28167765622e62616c652e696f

 

 

I2LY2.7B4IJA2AD.8E5J.10X1.1.1.1.AM8LM7QBZ.V9PF1L0.HWA.45U.C9O-MRA7XYT.2I36.LMN.MYW8X8Z8T-IWJMSU4FB.M3-O2M1.I2I92NC2O.VSZ7.3F2GVYK_D87XVI80-JK.3468H60_D0OAERVAFZ.JND.EW.RHDZIQD6-GMAT.69UV9E.2JKXS3GLBTM.FBOWPU.R5.4X-QY5HA0.QAWXPM.MIdD.Dw22D.inhersight.cfd.

 

 

sby.ir.star724.net.misaghtalayieh.ir.surfdmc.com.egnn.ir.shada.ir.bahmangroup.com.tnazho.com.javanbakht.ir.novi.ir.talarvahdat.com.zimmer_-iran.com.pakhshemihan.ir.tarhsanat.com.maharatkart.ir.garageburger.ir.didebanpars.com.sofresin.com.tehranchasb.sbs.

 

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجله آوای تیوال، شماره یکم: آپارتمان | عکس این تجربه: قرنطینهمجله آوای تیوال، شماره یکم: آپارتمان

این پادکست مجموعه‌ای از تجربه‌های ما از قرنطینه است. قرنطینه‌ای که برای ما دنیای جدید ساخت، دنیای که هنوز در آن زیست می‌کنیم.
این اولین قسمت از مجموعه پادکست‌های آوای تیوال است که قرار است با تمرکز بر تجربه تولید شود.
تجربه اول را مهر، لی.لا، نسترن، آران، راشل، همایون نوشتند و تیم آوای تیوال تهیه کرد حالا نوبت شماست که از تجربه های خود برای ما بنویسید. 
راه‌های ارتباطی به زودی منتشر می‌شود.

بهاره مکرم این را خواند
۲۸ نفر این را دوست دارند
چه خوب. به شدت منتظرم ببینم چطور میتونم مشارکت و همکاری داشته باشم.
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹

در زمانه ای که تکاپوی به دست آوردن حیات و رهایی از ممات به اوج خود رسید، دقیقن بعد از انقلاب صنعتی در کشورهای توسعه یافته و باتلاق عظیم کشورهایی که به اسم توسعه یافتگی هیاهویی برای هیچ را مدیریت می کنند و توده مردم ذیل این چرخ بزرگ هر روز فشار را بر روی خود بیش از پیش تحمل می کنند، دیگر به یکدیگر نگاه نمی کنیم. یک مسخ شدگی عظیم وجود تک تک مان را گرفته، هم دیگر را چونان وسیله هایی میبینیم که برای به دست آوردن اندک بهره ای از معاش باید سر قلاب زد تا بلکه بهره ای ازین اقیانوس پر تلاطم روزگار به چنگ آوریم. در این دریای طوفانی بی مهری، حتی رویاهامان را نیز از دست داده ایم و هر زمان چشم ها را روی هم میگذاریم تا اندکی به پرواز آرزوها دست یازیم چیزی جز زمین بایر بی محصولی پیش رویمان نیست و آنچه نمایان است فقط نقشه ای برای زنده ماندن است. زنده ماندنی بدون رویا، بدون سیاحت و بدون اندک تاملی در همزیستانمان. به همین خاطر به سادگی از کنار هم میگذریم حتی بدون توجه به بوی عطر کسی که از کنارمان عبور می کند، یعنی حتی شامه ای برای احساس عطر پیرامون از بوی غذا گرفته تا بوی آدم، ... دیدن ادامه ›› مغازه ها، لباس ها و.... نمانده. حال در ایست زمان دقیقن جایی که یک ویروس مسافر برای ما به اجبار چیزی به نام قرنطینه را به ارمغان آورده، انگار می شود تمام حواس پنجگانمان بیدار شدند و بودنشان را به ما متذکر شدند. چشم هایی که حالا دو دو می زند برای دیدن، گوشهایی که قدرت پیدا کردند برای شنیدن و لب هایی که حالا مجالی به گوش ها دادند به جای خود رای بودن. درست است که هیچ کس نقاب از چهره خودش بر نخواهد داشت، چونان بیماری که مبتلا به جزام شده باشیم هراس داریم که زخم هامان را عیان کنیم تا بوی عفن و جلوه بی قواره اش خودما را از خودمان بی خود کند چه رسد به اطرافیانمان. خود من یک نقاب بزرگ هستم که اکنون اینگونه خودم را به شما معرفی میکنم. راشل، نامی که هیچ اندوخته ای در فرهنگ ما ندارد و فقط شاید وزنی در زبان بیگانه پیدا کند. بگذریم.
در این قرنطینه انگار بیشتر به یکدیگر نگاه می کنیم چرا که لزوم بودن ها چیزیست که بر لزوم نبودن های پیش ازین چیره شده و صحت خود را به رخمان می کشد. درست است که هیچ کس را نمی شود از پشت نقاب بیرون کشید اما حداقل کاری که می شود کرد از پشت دریچه های کوچک آلونک هامان برای همنوعانمان رویا ببافیم و آنها را آنطور که دوست داریم تصویر کنیم. حرکاتشان را ببنیم و قصه ای درخور برایشان خلق کنیم. من اینگونه دنیای خودم را به خودم تقدیم میکنم، جهانی که دوست میداشتم داشته باشم که در طول روزمرگی ها به چیزی تبدیل شد که مال من نبود. پیرمرد همسایه حاصل همین رویا بافی های حصر خانگی است که بسیار خرسند هستم که در اولین نمره از مجله صوتی تیوال خوانش شد. رویاهاتان را باور کنید، نقاشی کنید و به حرکت در بیاورید.
#راشل
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
خیلی عالیه ممنونم ازتون
۱۸ آبان ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خونه بمونیم! | عکس به احترام تندرستیخونه بمونیم!
به احترام تندرستی، زیباترین دارایی‌مون، خونه بمونیم و با خانواده از فیلم، کتاب، موسیقی و... لذت ببریم! تیوال هم در این مدت کنار شماست... با معرفی فیلم، سریال و معرفی سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مناسب این دوره. » دانلود قانونی فیلم و سریال از تیوال که می‌تونید گفتگوها و نظرها درباره‌شون رو هم اینجا بخونید و شما هم توی این گفتگوها شرکت کنید
دیدن ادامه ››

به احترام تندرستی، زیباترین دارایی‌مون، خونه بمونیم و با خانواده از فیلم، کتاب، موسیقی و... لذت ببریم!

تیوال هم در این مدت کنار شماست... با معرفی فیلم، سریال و معرفی سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مناسب این دوره.

» دانلود قانونی فیلم و سریال از تیوال

که می‌تونید گفتگوها و نظرها درباره‌شون رو هم اینجا بخونید و شما هم توی این گفتگوها شرکت کنید

امیر مسعود و soolmaz lotfi این را خواندند
مریم شریفی، سید حامد حسینیان، شاهین، شاهین ه و زهرا محمدی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سامانه چت آنلاین برای پشتیبانی بهتر کاربران تیوال راه‌اندازی شد | عکس با اولویت به دلیل نیاز روزسامانه چت آنلاین برای پشتیبانی بهتر کاربران تیوال راه‌اندازی شد
تیوال، از نخستین روز‌های راه‌اندازی، دو بال برای پرواز خود ترسیم کرد: خلاقیت خدمات و پشتیبانی عالی. همچنان و استوارتر از پیش پایبند به همان راه در کنار کاربران عزیزمان هستیم. سامانه چت آنلاین از به روزترین شیوه‌های پشتیبانی در دنیاست که در این سال‌ها به عنوان شیوه‌ای کارآمد برای ارتباط با مشتریان مورد استقبال و رضایت کاربران قرار گرفته و در معتبرترین سایت‌های دنیا بهره‌برداری شده‌است. راه‌اندازی این بخش از برنامه‌های مهم نسخه پیش روی تیوال بود که با توجه به شرایط روز و نیاز جدی‌تر به ارتباط دوسویه و چابک با کاربران برای ...
دیدن ادامه ››

تیوال، از نخستین روز‌های راه‌اندازی، دو بال برای پرواز خود ترسیم کرد: خلاقیت خدمات و پشتیبانی عالی. همچنان و استوارتر از پیش پایبند به همان راه در کنار کاربران عزیزمان هستیم.

سامانه چت آنلاین از به روزترین شیوه‌های پشتیبانی در دنیاست که در این سال‌ها به عنوان شیوه‌ای کارآمد برای ارتباط با مشتریان مورد استقبال و رضایت کاربران قرار گرفته و در معتبرترین سایت‌های دنیا بهره‌برداری شده‌است. راه‌اندازی این بخش از برنامه‌های مهم نسخه پیش روی تیوال بود که با توجه به شرایط روز و نیاز جدی‌تر به ارتباط دوسویه و چابک با کاربران برای آرامش و رسیدگی بهتر به نیازها و پرسش‌های ایشان، اولویت داده‌شد و زودتر از نسخه آینده تیوال راه‌اندازی شد.

امیدواریم راه‌اندازی این بخش به رضایت‌مندی و دل‌گرمی بیش از پیش کاربران تیوال بینجامد.

نسیم زندش، صادق قاسمی و مهشید بیگی این را خواندند
امیرمسعود فدائی این را دوست دارد
سلام برای ۱۶ اردیبهشت ۲ بلیط از نمایش "آن سوی اینه " میخواستم.
اگر کسی داره با این شماره تماس بگیره لطفا.
۰۹۱۶۸۹۱۱۰۶۳
۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
گروه همیاری
درود بر شما لطفا در بخش تماس و پشتیبانی در ساعت اداری با کمک چت آنلاین مشکل خود را بفرمایید. همچنین می‌توانید با ایمیل بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
سلام ببخشید من ۲ عدد بلیط کنسرت گروه مهرساز و مجتبی عسگری رو برای ۱۹ مهر تهیه کردم ولی متاسفانه متوجه نشدم محل کنسرت تهرانه بنده اصفهانم لطفا برای کنسلی راهنمایی بفرمایید
۲۹ شهریور
سلام من دو بلیط تئاتر برای فردا هشت زن ساعت ۱۷ رو دارم میخوام پس بدم میشه؟
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
همکاری هیجان انگیز تیوال و مکتب خونه | عکس تیوال پلاسهمکاری هیجان انگیز تیوال و مکتب خونه
همونطور که می‌دونید، اشتراک تیوال‌پلاس به معنی بهره‌مندی از همه خدمات آشنا و رایگان تیوال هست به اضافه مزایا و خدماتی که می‌‌تونه برای یک مخاطب فعال‌تر برنامه‌های هنری و گردشی خیلی مفید باشه.پیش از این بخشی از خدمات تیوال‌پلاس رو بهتون معرفی کردیم. همراهی‌ها و هدیه‌های فیلیمو، تپ‌سی ، شهر کتاب آنلاین، اسنپ فود،  نوار رو که یادتون هست؟ امکان ویژه دیگه‌ای که در تیوال‌پلاس داریم ۴۰٪ تخفیف دوره‌های آموزش آنلاین از سایت مکتب‌خونه هست.مکتب‌خونه چیست؟مکتب‌خونه بزرگ‌ترین رسانه دیجیتال آموزش مجازی ...
دیدن ادامه ››

همونطور که می‌دونید، اشتراک تیوال‌پلاس به معنی بهره‌مندی از همه خدمات آشنا و رایگان تیوال هست به اضافه مزایا و خدماتی که می‌‌تونه برای یک مخاطب فعال‌تر برنامه‌های هنری و گردشی خیلی مفید باشه.

پیش از این بخشی از خدمات تیوال‌پلاس رو بهتون معرفی کردیم. همراهی‌ها و هدیه‌های فیلیمو، تپ‌سی ، شهر کتاب آنلاین، اسنپ فود،  نوار رو که یادتون هست؟ امکان ویژه دیگه‌ای که در تیوال‌پلاس داریم ۴۰٪ تخفیف دوره‌های آموزش آنلاین از سایت مکتب‌خونه هست.

مکتب‌خونه چیست؟
مکتب‌خونه بزرگ‌ترین رسانه دیجیتال آموزش مجازی در ایران است که از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. هدف مکتب‌خونه در دسترس قرار دادن آموزش با کیفیت بالا برای همه‌ی فارسی‌زبانان است. ما اعتقاد داریم که هیچ کس نباید به خاطر هیچ چیز از لذت یاد گرفتن محروم شود. نباید سن و سال یا مکان و موقعیت و امکانات مالی افرادی را از یادگیری و موفقیت باز دارد.

مکتب‌خونه رو رو می‌تونید از طریق لینک‌های زیر دنبال کنید:

کانال تلگراماینستاگرام | اپلیکیشن اندروید

 

امیرمسعود فدائی و امیر مسعود این را خواندند
زینب کردونی و نیکا نصیری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره اشتراک تیوال+ i
۲۰٪ تخفیف کافه «گالری خانه هنرمندان» در تماشاخانه ایرانشهر ویژه مشترکان تیوال‌پلاس | عکس ۲۰٪ تخفیف کافه «گالری خانه هنرمندان» در تماشاخانه ایرانشهر ویژه مشترکان تیوال‌پلاس
کافه «گالری خانه هنرمندان»، یکی دیگه از کافه‌هایی هست که مشترکان تیوال‌پلاس می‌توانند بصورت حضوری و با ارائه‌ی کد اشتراک خود از ۲۰٪ تخفیف بهره مند بشن.   آدرس: خیابان خردمند جنوبی، پارک هنرمندان، طبقه دوم تماشاخانهساعت سرویس دهی: شنبه تا جمعه از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۲۴:۰۰کافه «گالری خانه هنرمندان» رو می‌تونید از طریق صفحه اینستاگرامی آن دنبال کنید.
دیدن ادامه ››

کافه «گالری خانه هنرمندان»، یکی دیگه از کافه‌هایی هست که مشترکان تیوال‌پلاس می‌توانند بصورت حضوری و با ارائه‌ی کد اشتراک خود از ۲۰٪ تخفیف بهره مند بشن.

 

آدرس: خیابان خردمند جنوبی، پارک هنرمندان، طبقه دوم تماشاخانه
ساعت سرویس دهی: شنبه تا جمعه از ساعت ۱۰:۰۰ تا ۲۴:۰۰

کافه «گالری خانه هنرمندان» رو می‌تونید از طریق صفحه اینستاگرامی آن دنبال کنید.

narsis این را خواند
فریبا محمدحسینی و فریبا این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تماس‌ها

www.tiwall.com
پشتیبانی
روابط عمومی
02166176637
تهران، خیابان طالقانی، بین ولیعصر و حافظ، شماره ۴۴۸، طبقه ۶
tiwallgram
tiwall
twitiwall