در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال احسان بیات فر | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:15:24
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
هدیه جشن سالگرد و اجرای دلنشین دوست خوبم امیر سفیری رو از دست ندین با بازی مهرداد مصطفوی عزیز
وتنها 4شب تا پایان "خواب آلودگی"
شکوه حدادی این را می‌آید
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
وتنها 4شب تا پایان "خواب آلودگی"
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اجرای شب یازدهم نمایش "خواب آلودگی" با حضور بازیگر محبوب "نصراله رادش" برگزار شد.
سیامک قلی زاده این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تئاتر نیوز و روایتی از "خواب آلودگی"
http://www.theaternews.ir/detail/3932



فاطمه این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
شروع مجدد نمایش "خواب آلودگی" از 5شنبه 15 آبان
سلام
ممنون
متوجه سوالتون نشدم
۱۰ آبان ۱۳۹۳
سلام
نمایشنامه خواب الودگی روبه رسم امانت بهم بدید
۱۲ آبان ۱۳۹۳
تماس بگیریدامیر محمد جان 09196474760
۱۸ آبان ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نقدی از رضا آشفته بر "خواب آلودگی"
نمایش خواب آلودگی” به نویسندگی و کارگردانی احسان بیات فر از ۶ آبان در تماشاخانه استاد مشایخی به روی صحنه رفته است . رضا آشفته ، منتقد تئاتر به تماشای این نمایش نشست و پس از اجرا خبرنگار تئاتر فستیوال نظر او را راجع به نمایش “خواب آلودگی” جویا شد که می توانید آن را در ادامه مطالعه نمایید .
این نمایش ، جزء نمایش های روانشناسانه محسوب می شود و به گونه ای تراژدی – حماسه است . به واسطه اینکه مردانی از جنگ را نشان می دهد که در دل جنگ نیستند و می بینیم پس از جنگ دچار چه نوع سرنوشتی شدند . این افراد ۸ سال جنگیدند و بخشی از این جنگ را بر دوش داشتند اما سرنوشتشان اینگونه بود که دچار مصائب روانی شوند . زمانی که جنگ ، جنگ تکنولوژی می شود ، موج گرفتگی و بر هم ریختگی اعصاب و پریشان حالی می تواند یکی از عواقب آن باشد و در اینجا ما یک نمایش موجز می بینیم چرا که تمام سعی اش بر این است که به ما یک تصویر دهد . آن تصویر بسیار تکان دهنده است از این جهت که هم مصائب جنگ را می بینیم هم اینکه این مصائب فرجام خوشایندی را به دنبال ندارند ، تصویر نهایی که از آسایشگاه عبور می کند و به تیمارستان می رسد . هیچ واکنشی نمی توانیم نسبت به عواقب یا سرنوشت این آدم ها داشته باشیم جز اینکه حسرت بخوریم ، جز اینکه افسوس بخوریم ، جز اینکه دچار بغض گرفتگی شویم ، معلوم نیست آن ها چه سرنوشتی پیدا می کنند مگر اینکه برایشان انتظار مرگ داشته باشیم تا از این دور پر از مصیبت بیرون بیایند . من فکر می کنم گروه توانسته آنطور که باید و شاید با آن حداقل های ممکن چیزی را که مد نظر است ، به مخاطب القا کند . این سوژه یکی از آن سوژه هایی است که کمتر به سمتش می روند به خاطر اینکه شایدجامعه کمتر پذیرنده آن باشد . این که می گویم جامعه پذیرنده اش نباشد ، نه اینکه مردم پذیرنده نباشند ، شاید برای مسئولین زیاد خوشایند نباشد چرا که آن ها هم نمی دانند چه کار کنند . بالاخره جنگ ، مصائب خودش را داشته ، آسیب های خودش را داشته ، یک بخشش تیمارستانی ها هستند ، یک بخشش قطع نخاعی ها و معلولین شیمیایی هستند ، یک بخشش روان پریشی ... دیدن ادامه ›› عمومی و چیزهای دیگر است . همه ی این ها دست در دست هم می دهد که ما نسبت به جنگ آگاهانه تر برخورد کنیم . به خصوص کشور ما که همواره مورد تهدید است . همواره ای که می گویم فقط محدود به برهه ی ۳۵ ساله ی بعد انقلاب نیست . کشور ایران در طول تاریخ ، چهار راه حوادث غیرمطرقبه بوده و جنگ های عجیبی در آن اتفاق افتاده است . روی این اصل من فکر می کنم ، تنها چاره اش آگاهی است و اینکه ما اصرار بر صلح طلبی داشته باشیم . در پس جنگ اتفاقات خوشایندی شامل حال مردم جامعه نخواهد شد .

و اما در مورد اجرا ، این ها بازیگر هستند و نقش بازی می کنند اما بستر اتفاقات ، اشاره به آدم های واقعی دارد . باید میان واقعیت و بازی فاصله ای ایجاد شود ولی اینجا فاصله ای ایجاد نشده که اگر ایجاد می شد تاثیر مطلوب تر می گذاشت . ما باید بدانیم این ها دارند بازی می کنند و بخشی از این بازی اشاره به واقعیت های تلخ جنگ دارد . نمی توان گفت مسیر تئاتر درمانی ولی تکنیک های تئاتر درمانی در آن لحاظ شده است ، اگر می خواستند شک بیشتری بر من مخاطب وارد کنند بایستی بین این دو یک فاصله ای ایجاد می کردند که این ها بازیگرند و نقش یک آدم روانی مرتبط با جنگ را بازی می کنند . این نمایش از آن کارهایی است که باید باشد ولی متاسفانه ما هنوز به آسیب های جنگ نپرداختیم . هنوز جا دارد که به این موضوع بپردازیم ، برای اینکه مردم را آگاه کنیم و شعور جمعی را نسبت به مسائلی که می تواند به ما آسیب برساند ، بالا ببریم . جنگ ۸ ساله هنوز برای ما تمام نشده است . چه بسا تا ۸۰ سال دیگر هم آسیب هایش را احساس کنیم . برای همین نمایش “خواب آلودگی” از آن سوژه هایی است که باید همواره از سوی هنرمندان و مدیران فرهنگی مورد توجه قرار گیرد چرا که کمک می کند ما خودمان از هرگونه جنگی اجتناب کنیم . این از آن چیزهایی است که ما به آن نیاز داریم .
با سلام
آقای بیات فر از نمایش خواب آلودگی خیلی لذت بردیم.
امید وارم به زودی شاهد کار خوب دیگری از شما باشیم
۲۳ آبان ۱۳۹۳
سلام، ممنون از لطفت احسان جان، ایشالا کنارمون باشی همیشه
۲۵ آبان ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نقد دوست عزیزم "علی میری" درباره خواب آلودگی در پایگاه خبری - تحلیلی اعتدال
.....................................................................................................................
به آنها می گفتند در جبهه ، «بمب» .با رشادت بی نظیرشان در جبهه مثل بمب بودند. سه همرزمی که هرچند غبار زمان به رفاقت آنها نشسته ، اما هنوز رفاقتشان ، رفاقت است و بوی جبهه می دهد. رفاقتی که احسان بیات فر در نمایشنامه اش با آنها ، ما را به دنیای غربت جانبازان اعصاب و روان می برد. رفقایی که رفاقت هایشان از جنس رفاقت های دوران جنگ است. صادق ، صاف و صمیمی.
احسان بیات فر ، از آن دست کارگردان هایی است که ماهرانه شخصیت خلق می کند، ماهرانه او را به بروز و ظهور می رساند و در نهایت تو گویی وسط مسلخ جنگی هستی که خود ، خواسته پای به آن گذاشته ای و کارگردانی فقط تو را به میان رازهای جذاب کاراکترها رهنمود ساخته است. او خوشبختانه برخلاف بسیاری از نویسندگانی که با اصرار عجیب بر کلیشه های قدیمی پافشاری می نمایند تا فضای جنگ و جبهه ساخته شود ،بسیار هوشمندانه ، نوشته اش را به درستی دراماتیزه و با استفاده از عناصر صحنه ای جذاب ، در مقام کارگردانی فضایی دوگانه (یعنی هم آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان و هم فضای جبهه و جنگ)برای مخاطب خلق می کند.
او پس از تجربه های موفق سالهای گذشته خود در کارگردانی ، به تازگی نمایش «خواب آلودگی» را در تماشاخانه استاد انتظامی به صحنه برده است که البته با اقبال جالب توجه مخاطبان هنر نمایش هم مواجه شده است. به نحوی که محبوبیت خواب آلودگی موجب شد تا این نمایش چندی قبل و در سومین جشنواره تئاتر شهر ، ... دیدن ادامه ›› توانست به عنوان نمایش برگزیده در بخش‌های بهترین کارگردانی، بهترین نمایشنامه، بهترین بازیگر مرد و بهترین طراح صحنه و لباس شناخته شود.
این کارگردان تئاتر کشورمان درباره داستان این اثر نمایشی به خبرنگار اعتدال گفت: این نمایش در یک آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان روایت می شود و درباره انسان‌هایی است که بین‌مان هستند ولی دیده نمی شوند، یا ترجیح می دهیم آنها را نبینیم. در این نمایش هم مسئولان جامعه و خانواده این افراد، آنها را پس می زنند و قصد دارند این جانبازان را از آسایشگاه به تیمارستان منتقل کنند. در حقیقت دستمایه نمایش «خواب آلودگی» پرداختن به رنجورترین بازماندگان یک نبرد در جنگ عراق علیه ایران است.
sahar amini، سحر بهروزیان و حمید رضا انصاری این را خواندند
تبسم استاد و بهار صدیق این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
شهروز عسکری این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خواب آلودگی
***اجرای ویژه خبرنگاران و عکاسان***
نمایش خواب آلودگی در روز چهارشنبه 07/08/139 پذیرای عکاسان و خیر نگاران محترم می باشد لذا جهت هماهنگی با شماره 09196474760 تماس حاصل فرمایید.
خواب آلودگی
نمایش برگزیده سومین جشنواره تئاتر شهر
نویسنده، طراح و کارگردان: احسان بیات فر
بازیگران: بورژین عبدالرزاقی، روجا جعفری، رهام فاخته، علی جدیدی،
احسان بیات فر
طراح چهره پردازی: محمود دهقانی
مشاور کارگردان: ایمان بیات فر
دستیار کارگردان: عرفان حسینی
مدیر صحنه: امیر محمد علی اکبر
دستیار ... دیدن ادامه ›› صحنه: محمد صالح محرابی
عکس: نازنین محب علی
طراح پوستر و بروشور: سینا افشار
ساخت تیزر: علی جدیدی، فربد رستمی
مدیر روابط عمومی: شیوا حمیدخانی
کاری از گروه تئاتر اندیشه یکم
6آبان تا 26 آبان فقط به مدت 15 شب (6آبان تا9 آبان - 15آبان تا 26آبان)
تماشاخانه مشایخی(مان)
خیابان انقلاب، ضلع شمال غربی چهار راه ولیعصر
جنب داروخانه، پلاک 1478
ساعت 8:30 شب
http://www.tiwall.com/theater/sleepiness
موفق باشید
۰۴ آبان ۱۳۹۳
این جا بهشون می گن موی دماغ ، بیرون میگن چشم و چراغ
آدمهای فراموش شده نمایش خواب آلودگی احسان بیات فر را حدود ده سال قبل در اسایشگاه سعادت آباد دیدم ، دورانی که به عنوان کار دانشجویی برای پروژه، یکی از استادانم قرار شد ٣ ماه به آنجا بروم ، هفته ای دو بار ، به عنوان ضبط مصاحبه ها ، نوشتن حرفهای همراهان ، بررسی تغییرات دارویی و ،،، هفته سوم احساس می کردم حتی توانایی رو در رویی با فضای خالی انجا را ندارم ، چه برسد به دیدن آدمهای زجر کشیده و فراموش شده ، توسط جامعه به خاطر ویژگی هایمان و توسط خانواده هایشان به خاطر گرفتاریهای بیشمار این افراد ،،، و با معذرت خواهی ان کار دانشجویی را ترک کردم
فضای نمایش احسان بیات فر با صحنه های واقعی ان آسایشگاه بسیار نزدیک بود،، شخصیت پردازی عالی بازیگران مرا به آسایشگاه سعادت اباد برد ، بازی عالی ، بازیگران و استفاده از المانهای بکار گرفته شده صدای اذان همراه با موسیقی پشت آن ، صداهای جنگ از رادیوی بیژن ، دیدن فیلمی از فضای ... دیدن ادامه ›› اصلی اسایشگاه که جانبازان همراه با تنها پرستارشان که حال که در تیمارستان بودند با حیرت در حال دیدن صحنه های واقعی هستند ،، (قسمت بسیار جالب نمایش برایم بود) شبی را آفرید که یاد آور این نکته است که حضور جانبازان جنگی در هر جامعه ای یادآور آن است که جنگ با تجاوز آغاز و با آتش بس به پایان نمی رسد.
موفق باشید
۲۵ آبان ۱۳۹۳
مرسی بهار جان، دوست داشتم اینجا نظر بدی،چون تخصصی تر دنبال می کنن،بازم ممنون
۲۶ آبان ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سیامک قلی زاده این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید