در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال مجتبی شهریاری | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:20:36
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
موضوع ساده و روایت جذابی داشت.
نمایش درخورد توجهی بود.
به دیدنش حتما می ارزه.
شب اول با صحبت های خواهر شهید هادی حال هوای خوبی هم پیدا کرد.
ممنون از حمایت شما ?
۰۸ مهر ۱۳۹۹
با سلام به دوستداران هنر نمایش
بازی ها:
اکثر بازیگران نمره قابل قبولی میگیرند چه در نمایش فردی چه در تعامل با سایر بازیگران. بار طنز نمایش بر دوش اسیر نهاده شده است که بخوبی از پس آن برآمده. عرشیا تحت تاثیر اتمسفر جبهه ای نمایش قرار نگرفته و دقیقا یک جوان مستاصل تهرانی است و این حالت را از اول تا آخر نمایش حفظ می کند. آرامش حاکم به شخصیت ابراهیم علیرغم وجود فضای خون آلود دائمی است و اینکه او به فهم بالاتری از جهان هستی رسیده است به تماشاگر منتقل می شود. قدرت و شاهین و مرتضی و اکبر کاملا در خدمت نمایش هستند بدون سعی در اغراق شخصیت در خدمت اندیشه کارگردان هستند. فقط نقش مجید همخوانی با بازی های دیگر ندارد و تصنعی جلوه می کند ضمن اینکه تعاملش با سایر بازیگران ضعیف است.
کارگردانی:
مسلما خانم عاج اگر مانند نگارنده در جبهه ... دیدن ادامه ›› های شخصا حضور داشت صحنه های زیباتری خلق می کرد با این وجود درک او از حالت های بحرانی در جنگ قابل توجه است. صحنه هایی مانند شعرخوانی و رقص اسیر عراقی، گفتگو و بازی دونفره ابراهیم و عرشیا زمانی که از خاطرات پدرش می گوید، قرار دادن دو نسل در مقابل هم در حالی که به لحاظ سنی تفاوتی ندارند بسیار دیدنی است. زمانی که قدرت از سرنوشت خانواده اش در آینده باخبر می شود از زیباترین صحنه های نمایش هستند. ایجاد فضای سورئالیستی و باورپذیر کردن آن با گفتن واقعیات زمان حال نمایش را از حالت کلیشه ای به نمایشی بدیع تبدیل کرده است. فلاش فورواردهایی که در تئاتر بندرت اتفاق می افتد.
نشان دادن لحظه های سخت جان دادن دو نفر با فاصله کم زمانی و کش دار بودن صحنه آه و زاری آن ها از ضعف های کار است.
متن:
در مجموع دیالوگ ها خوب هستند و با بازی ها هارمونی دارند. فقط اگر به جای بیان قیمت های مایحتاج عمومی به علل اصلی گسیختگی مردم با حاکمیت مانند وجود باندهای فساد، اختلاس های گسترده.... اشاره میشد دیالوگ ها از حالت عوام پسندانه خارج میشد. هر چند میدانم دست کارگردان زیاد باز نیست در این مقوله.
طراحی صحنه:
صحنه ی جبهه و کانال را بهتر از این می شد طراحی کرد. برای منی که جبهه ها را درک کرده ام صحنه نامأنوس است. وجود بالکن در صحنه که رابط زمان حال و گذشته است نقطه قوت طراحی صحنه است.
نکته پایانی:
کاری بدیع است با بازی های خوب که با هر بیننده ای با هر نوع طرز تفکری می تواند رابطه برقرار کند و او را به اندیشیدن وادارد. موفقیت روزافزون برای دست اندرکاران نمایش آرزو می کنم.
۱۱ مهر ۱۳۹۹
سلام خسته نباشید خدمت همه عزیزانی که دیده شدند و دیده نشدند...(روی صحنه و پشت صحنه)
دمتون گرم، خداقوت
نمایش بسیار خوبی بود.... توصیه می کنم حتما ببینید... به شخصه عاشق بازی، رفتار، شخصیت، ادب و بزگواری آقای شهروز آقایی پور هستم واقعاً که دو تا آقا برازنده ایشون هستن.... مخلصیم آقا شهروز. ان شاءالله تنت سالم و تو کار همیشه درخشان باشی. آمین.
۲۷ آذر ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید