در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال شکوفه | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 21:34:43
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
به نام نویسنده ی هستی
نغز، اجتماعی، تلخ
تاکنون این سه مفهوم را اینقدر خوب در اندیشه ام هضم نکرده بودم که هم اکنون پس از دیدن این نمایش هر سه را با هم تجربه کردم.
اولین بار است که می بینم یک اجتماعی نویس می تواند جدای از دیالوگ با چیزهای دیگری هم به بهترین شکل ممکن به بطن اجتماع برود و دردهایش را اینقدر ملموس به تصویر بکشد.
زندگیِ طبیعیِ یک خانواده ی پرجمعیت، آرزوهای والدین برای فرزندانشان، ایمان با مفهومِ کاذب و حقیقی اش، دلخوشی های کوچکِ یک انسان، محبتِ درونیِ اعضای یک خانواده، عذاب وجدان، پشیمانی، رقابت، حسرت، عشق و نفرت و . . . همه را می توان با هم در این نمایش دید و به آن خندید و یا برایش لب به دندان گزید.
بخاطر موسیقی دلکَش، بازی های روان و تاثیرگذار، صحنه ی دوستداشتنی، متن فوق العاده و درکل تئاتر بیادماندنیتان از تک تک اعضای این گروه سپاسگزارم.
تشکرویژه از سرکارخانم حدادی روابط عمومی گروه که با همکاریشان امکانِ حضورِ جمعی از اعضای کانون سینما و تئاتر دانشگاه تربیت مدرس را در این نمایش دلفریب فراهم کردند.
انسانم آرزوست...
دل فریب، فراموش نشدنی و سراسر خنده، البته خنده از آن نوعش که می گوید کارم از گریه گذشت است به آن می خندم!
در این تئاتر
آنقدر می خندید که خودتان هم باور نمی کنید...
آنقدر همه چیز دوست داشتنی است که دلتان نمی خواهد در این دو ساعت حتی پلک بزنید...
و آنقدر مبهوتِ نمایشنامه، صحنه و بازیگران می شوید و در عمق داستان فرو می روید که انگار تک تک لحظاتش با وجودتان پیوند دیرینه دارد....
و اما پس از نمایش ...
به ایرانی بودنتان افتخار می کنید ...
یکی از بهترین شب های زندگیتان را داشته اید...
باور نخواهید کرد که این همه داستان و ملودی ماندگار ... دیدن ادامه ›› و دیالوگ های تکان دهنده و سیخونک های پاک برای روحتان را در همین دو ساعت گذشته در یک تئاتر دیده اید...
و از این پس روحِ بیدار شده تان با هر اتفاق و صحنه ای که در جامعه مواجه می شود فوراً در ذهنتان این دیالوگ جان می گیرد: " به من چه؟ به تو چه؟ پس به کی چه؟ "