در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 00:39:13
 

«برج آزادی» یکی از بناهای یادبود در جهان به شمار می‌رود. در سال ۱۳۴۵ طرح یک نماد معرف ایران بین معماران کشورمان به مسابقه گذاشته شد و در نهایت طرح مهندس حسین امانت، ۲۴ساله و فارغ‌ا‌لتحصیل دانشگاه تهران برنده و برای ساخت انتخاب شد.
شروع عملیات ساختمان مجموعه میدان و برج آزادی اوایل سال ۱۳۴۸ بود و این برج در ۲۶ دی ماه ۱۳۵۰ مورد بهره برداری قرار گرفت و پس از انقلاب اسلامی نیز به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد.
این مجموعه دارای ۵۰۰۰ متر مربع مساحت است و طول برج ۶۳ متر، عرض آن ۴۲ متر و ارتفاع آن از سطح زمین ۴۵ متر است. این بنای سه طبقه دارای چهار آسانسور و دو راه پله و ۲۷۷ پله و دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است.
استخوان بندی اصلی بنا از بتن مسلح است و در ساخت آن از سنگ‌ها و مصالح ایرانی استفاده شده است. زیبایی آن در تلفیق چشم نواز معماری ایران باستان با عناصر معماری دوران اسلامی در یک سازه مدرن است.
طاق سازی‌های باستانی، برج و باروهای دوران سلجوقی و غزنوی، کاشی کاری‌های فیروزه ای ایرانی، طرح پرطاووسی کاشی‌ها، کاربندی‌های زیبای بتنی، رسمی‌بندی و مقرنس کاری‌ها، نورگیر، روشندان، گنبد سازی مساجد و گنبدهای رک در امامزاده ها و مقابر باستانی، استفاده از طرح بادگیرهای قدیمی ایرانی در طبقات برج، بهره گیری از باغ‌سازی ایرانی و استفاده از آبنماها و فواره‌ها در فضای میدان آزادی همه از نشانه های هنر ایرانی و اسلامی در «برج آزادی» است.
این برج در دل خود نشانه ها و گاه الهاماتی از بناهای قدیمی ایران باستان را دارد؛ همچون طاق کسری (ایوان مدائن)، سر برجی‌های هشت ضلعی گنبد سلطانیه و کلات نادری و برج علاءالدین ورامین، چهارطاقی نیاسر کاشان (مربوط به دوران سلجوقی)، بادگیرهای یزد، گنبدهای رادکان غربی و شرقی و گنبد قابوس در گلستان و گنبد مسجد خانقاه در فارس، کاربندی‌های زیبای مسجد وکیل شیراز (قرن ۱۲ هجری) و گنبد سرای امین الدوله در کاشان (قرن ۱۳ هجری)، گنبد داخلی نقش جهان اصفهان.مسجد شیخ لطف‌الله اصفهان و آب نماهای فین کاشان و درخت کاری های اطراف میدان.
در محوطه زیرین «برج آزادی» چندین سالن نمایش، نگارخانه، کتابخانه، موزه و واحد سمعی بصری، سالن نمایشگاه، سالن اجتماعات، سالن کنسرت و کنفرانس و... قرار دارد.

«مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی»، با تصویب قانون تشکیل بنیاد فرهنگی هنری «رودکی»، در سال ۱۳۸۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جدا و اداره آن، به بنیاد «رودکی» واگذار شد و تاکنون زیر نظر این بنیاد فعالیت‌های بسیاری ارائه کرده است.
بنیاد «رودکی» در سال ۱۳۸۲ مرکز فرهنگی هنری انقلاب اسلامی را با هدف شناسایی و شناساندن هنرمندان و فرهیختگان و متخصصانی که با تلاش و کوشش در مسیر معرفی فرهنگ و هنر ایرانی و اسلامی همت گماشته‌اند در «برج آزادی» به راه انداخت. سامانه‌های جدید نمایش لیزر گرافیک و ویدئو پروژکتور در این مکان مستقر شدند و سالن موزه و ظرفیت آن گسترش پیدا کرد و سامانه های لازم جهت افزایش ضریب ایمنی مجموعه، در آن نصب شد. همچنین دوربین‌های ویژه در طبقه فوقانی برج جهت تماشای مناظر تهران از بام برج و گرفتن عکس یادبود با تقاضای بازدید کنندگان نصب شدند. سالن نمایش و پرده آب و سامانه های نور و صدا و اسلایدرها و کلیه بخش های فنی و برق و تأسیسات مجموعه نیز تعمیر و تجهیز شدند.

 ۲۶ دی ۱۳۵۰
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
جدال نفس‌گیر انصاف و خشم «۱۲ مرد خشمگین ۲۰۲۴» و «۱۲ زن خشمگین ۲۰۲۴» در برج آزادی تهران. عدالت، زنانه و مردانه می‌شود؟ | عکس دانیال اربابی دو نسخه متفاوت از «دوازده مرد خشمگین» را روی صحنه می‌برد.جدال نفس‌گیر انصاف و خشم «۱۲ مرد خشمگین ۲۰۲۴» و «۱۲ زن خشمگین ۲۰۲۴» در برج آزادی تهران. عدالت، زنانه و مردانه می‌شود؟
دانیال اربابی، در تازه‌ترین تجربه کارگردانی‌اش بنا دارد دو نمایش با نام‌های «۱۲ مرد خشمگین ۲۰۲۴» و «۱۲ زن خشمگین ۲۰۲۴» را بر اساس فیلم‌نامه‌ی «دوازده مرد خشمگین» نوشته‌ی رجینالد رُز به روی صحنه ببرد. نمایش‌های «۱۲ مرد خشمگین ۲۰۲۴» و «۱۲ زن خشمگین ۲۰۲۴» با نویسندگی، طراحی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی دانیال اربابی در آذر و دی ماه ۱۴۰۲ در مجموعه برج آزادی به اجرا گذاشته خواهد شد. این کارگردان جوان که در نمایش پرطرفدار و محبوب قبلی خود یعنی «خانه برناردا آلبا» به رؤیت‌پذیرسازی ...
دیدن ادامه ››

دانیال اربابی، در تازه‌ترین تجربه کارگردانی‌اش بنا دارد دو نمایش با نام‌های «۱۲ مرد خشمگین ۲۰۲۴» و «۱۲ زن خشمگین ۲۰۲۴» را بر اساس فیلم‌نامه‌ی «دوازده مرد خشمگین» نوشته‌ی رجینالد رُز به روی صحنه ببرد.


نمایش‌های «۱۲ مرد خشمگین ۲۰۲۴» و «۱۲ زن خشمگین ۲۰۲۴» با نویسندگی، طراحی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی دانیال اربابی در آذر و دی ماه ۱۴۰۲ در مجموعه برج آزادی به اجرا گذاشته خواهد شد.


این کارگردان جوان که در نمایش پرطرفدار و محبوب قبلی خود یعنی «خانه برناردا آلبا» به رؤیت‌پذیرسازی ظرفیت زنان پرداخته بود، اینبار در تلاش است تا تفاوت‌ها و توانمندی‌های زنان و مردان در حوزه تصمیم‌گیری و قضاوت را در قالب ۲ نمایش مجزا به تصویر بکشد.


در خلاصه داستان فیلم‌نامه‌ «دوازده مرد خشمگین» نوشته‌ی رجینالد رز چنین آمده است: «پسر نوجوانی به قتل پدرش متهم شده و حال داوری نهایی برعهده هیئت منصفه‌ای ۱۲ نفره گذاشته شده است تا وی را متفق‌القول بی‌گناه یا گناهکار تشخیص دهند.»


علوم مختلف مانند جامعه‌شناسی و روانشناسی به ما نشان داده‌اند که زنان و مردان بدلیل نگرشها، ساختارهای ذهنی و روانی متفاوت، به شیوه‌های مختلفی به قضاوت و تصمیم‌گیری می‌پردازند.


بر اساس این مطالعات می‌توان چنین گفت که مردان در مقایسه با زنان، برای قضاوت مسائل پیش‌رو بیشتر متاثر از تجربیات گذشته و در پی تامین رفاه و آسایش نزدیکان خود هستند. حال آنکه زنان بسیاری برای قضاوت و تصمیم‌گیری امور کنونی به دورنمای آینده و مشکلات و نگرانی‌های محتمل آن تکیه دارند.


اطلاعات تکمیلی و اسامی بازیگران و معرفی عوامل هر دو نمایش به زودی اعلام می‌گردند.

 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر
موسیقی

امکانات

سالن اجرا
سالن اجرا

تماس‌ها

azaditower.pr@gmail.com
02166023951-4

مکان

میدان آزادی