در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | تالار فرهنگ
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 15:04:40
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خبر
درباره نمایش جنون محض i
 تالار فرهنگ از شب گذشته میزبان علیرضا کوشک‌جلالی و گروهش شد. | عکس آغاز میزبانی تالار فرهنگ از نمایش «جنون محض» تالار فرهنگ از شب گذشته میزبان علیرضا کوشک‌جلالی و گروهش شد.
نمایش «جنون محض» نوشته مایکل فرین و ترجمه و کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی، از شب گذشته، اجراهای خود را میان استقبال بسیار خوب هنرمندان و مخاطبان علاقه‌مند در تالار فرهنگ آغاز کرد. این نمایش بهار و تابستان سال گذشته نیز روی صحنه بود و با استقبال بسیار خوب و رضایت بالای مخاطبان همراه بود. «جنون محض» مشترکا توسط آرش رهبری و هاتف کلاته تهیه‌کنندگی شده و از بازیگران این نمایش به ترتیب ورود به صحنه می‌توان به؛ شقایق فراهانی، سعید چنگیزیان، سام کبودوند، خاطره اسدی، دلسا کریم‌زاده، محمد صدیقی‌مهر، دیبا زاهدی، حافظ اسمی‌خانی و علی ابدالی ...
دیدن ادامه ››

نمایش «جنون محض» نوشته مایکل فرین و ترجمه و کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی، از شب گذشته، اجراهای خود را میان استقبال بسیار خوب هنرمندان و مخاطبان علاقه‌مند در تالار فرهنگ آغاز کرد. این نمایش بهار و تابستان سال گذشته نیز روی صحنه بود و با استقبال بسیار خوب و رضایت بالای مخاطبان همراه بود.


«جنون محض» مشترکا توسط آرش رهبری و هاتف کلاته تهیه‌کنندگی شده و از بازیگران این نمایش به ترتیب ورود به صحنه می‌توان به؛ شقایق فراهانی، سعید چنگیزیان، سام کبودوند، خاطره اسدی، دلسا کریم‌زاده، محمد صدیقی‌مهر، دیبا زاهدی، حافظ اسمی‌خانی و علی ابدالی اشاره کرد.


این نمایش جزو نمایش‌های کمدی مطرح در اروپا و بهترین کمدی سال ۱۹۸۲ میلادی در انگلستان است. «جنون محض» ساتیر درجه یکی است که ریشه در کمدی یونان باستان و کمدی‌های شکسپیر، بخصوص "کمدی اشتباهات"، دارد و با سلاح خنده تماشاچیان را از فضای روحانی صحنه به فضای روزمره پشت صحنه می‌برد. بسیاری از منتقدین از آن به عنوان "مانیفست عشق به تئاتر" یاد می‌کنند، چرا که این هنرمندان با وجود هرج و مرج و آنارشی موجود در جامعه و زندگی خصوصی‌شان با تمام وجود سعی می‌کنند که نمایش را به خوبی اجرا کنند که این امر به خاطر مشکلات مختلف تقریباً غیر ممکن است. در این نمایش افراد گروه سعی می‌کنند تا از میان هرج و مرج موجود، نظمی به وجود بیاورند اما با هر اقدامی که می‌کنند گلوله نخ بیشتر درهم تنیده می‌شود و سرنخ پنهان‌تر.


از عوامل این نمایش می‌توان به مجری طرح: بهزاد جاودان‌فرد، دستیار کارگردان و منشی‌صحنه: آذین ‌پورزندی، طراح صحنه: آرین کشیش‌زاده، طراح نور: رضا ‌خضرایی، طراح لباس: آیلین بخشی، طراح گریم: وحدت ‌سرچونی، طراح پوستر و بروشور: فرهاد توکلی، مدیر صحنه: حمید ‌عباسی، مدیر تولید: علی عباسی و طاها ‌نوری، دستیار صحنه: مجید امیدی، صابر خرم بخت، علیرضا حسین‌پور مهربانی، بهرنگ کامیار، دستیار، میلاد آقاحکیم و بهروز لسانی، تهیه: یاسر صفاری، دستیار لباس: پریناز رضایی، مدیر اجرایی: سهیل جمشیدی، پریسا حاجی‌حسینی، مدیر تبلیغات: امیر ‌قالیچی، مدیر روابط عمومی و امور رسانه‌ای: امیر ‌پارسائیان‌مهر، مشاور رسانه: عباسعلی اسکتی، مدیر اسپانسر: هومن مظاهری، عکاس: رضا جاویدی، ماهنوش جان‌نثار و نیلوفر آهویی، ساخت تیزر: فرهاد توکلی، کورش توکلی، تصویر بردار: کورش توکلی، سام چهراقی، تایپوگرافی: فرهاد توکلی، محمد قوام اشاره کرد.


این خبر در پایان یادآور می‌شود، فروش اینترنتی روزهای جدید نمایش «جنون محض» در سایت تیوال آغاز شده و علاقه‌مندان می‌توانند نسبت به خرید بلیت این نمایش اقدام کنند.

میثم محمدی و امیرمسعود فدائی این را خواندند
گروه هنری تاک این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خبر
درباره نمایش جنون محض i
بازگشایی تالار فرهنگ به روی تئاتر پس از چهل‌وچهار سال‎ | عکس بازگشایی تالار فرهنگ به روی تئاتر پس از چهل‌وچهار سال‎
بازگشایی تالار فرهنگ به روی تئاتر پس از چهل‌وچهار سال، تالار فرهنگ میزبان نمایش «جنون محض» به کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی می‌شود. تالار فرهنگ در سال ۱۳۱۴، به منظور اجرای انواع موسیقی و اجرای تئاتر ساخته شد. طراح و سازنده این بنای تاریخی و فرهنگی که به ثبت ملی نیز رسیده است، یک معمار ارمنی صاحب‌نام ساکن تبریز به نام اوژن آفتاندلیانس بود که ساخت بناهای مطرحی همچون؛ کاخ‌های نیاوران، بابل، سعد آباد، فرح آباد، موزه کلیسای وانک اصفهان و چندی دیگر را در کارنامه خود دارد. سبک معماری این بنای یک طبقه نئوکلاسیک می‌باشد و محوطه داخلی سالن در ۱.۵ طبقه است. ...
دیدن ادامه ››

بازگشایی تالار فرهنگ به روی تئاتر پس از چهل‌وچهار سال، تالار فرهنگ میزبان نمایش «جنون محض» به کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی می‌شود.

تالار فرهنگ در سال ۱۳۱۴، به منظور اجرای انواع موسیقی و اجرای تئاتر ساخته شد. طراح و سازنده این بنای تاریخی و فرهنگی که به ثبت ملی نیز رسیده است، یک معمار ارمنی صاحب‌نام ساکن تبریز به نام اوژن آفتاندلیانس بود که ساخت بناهای مطرحی همچون؛ کاخ‌های نیاوران، بابل، سعد آباد، فرح آباد، موزه کلیسای وانک اصفهان و چندی دیگر را در کارنامه خود دارد. سبک معماری این بنای یک طبقه نئوکلاسیک می‌باشد و محوطه داخلی سالن در ۱.۵ طبقه است. ظرفیت حدودی تالار در طبقه همکف ۳۸۰ صندلی و ظرفیت طبقه بالکن ۱۶۰ صندلی می‌باشد. مالکیت اثر ملی در اختیار وزارت آموزش و پرورش است و اکنون با نگاه مساعد مدیران نسبت به مقوله فرهنگ و هنر، قرار است در اختیار گروه‌های هنری برای اجرای نمایش های حرفه‌ای قرار بگیرد و نخستین اثری که از اواسط آذرماه در این تالار به روی صحنه می‌رود، نمایش «جنون محض» است که توسط مایکل فرین نویسنده آلمانی نوشته شده و با ترجمه و کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی به روی صحنه می‌رود.

از عوامل این نمایش که حضورشان در این نمایش قطعی شده است، می‌توان به: آرش رهبری، هاتف کلاته (تهیه‌کننده)، بهزاد جاودان‌فرد (مجری طرح)، آذین پورزند (دستیار کارگردان، منشی صحنه)، حمید عباسی (مدیر صحنه)، علی عباسی، طاها نوری شادکام (مدیر تولید)، آیلین بخشی (طراح لباس)، رضا خضرایی (طراح نور)، وحدت سرچونی (طراح گریم)، آرین کشیش‌زاده (طراح صحنه)، بهرنگ کامیار (دستیار صحنه)، جاوید علیپور (طراح پوستر و طراح تیزر)، امیر قالیچی (مدیر تبلیغات)، امیر پارسائیان‌مهر (روابط عمومی مدیر امور رسانه)، عباس اسکتی (مشاور رسانه)، ماهنوش جان‌نثار، نیلوفر آهویی (عکاس تبلیغاتی)، یاسر صفری (دستیار تهیه) اشاره کرد.

مهرناز خلیلی، Fateme Nematy، نرگس رضوی، امیر مسعود، غزل، Paria_brh، محمد فروزنده و نوشین ادب آموز این را خواندند
۱۰ نفر این را دوست دارند
چه اتفاق خوبی. امیدوارم پس از این بازگشایی، نمایش های باکیفیت اجرا بروند
۰۸ آذر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر
سینما

امکانات

سالن اجرا
سالن اجرا

مکان

خیابان حافظ، ۱۰۰ متر پایین از خیابان استاد شهریار، زیر پل حافظ