در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال هنرهای تجسمی | اخبار | افتتاح نمایشگاه نقاشی «نقش شیدایی»
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 12:51:13
افتتاح نمایشگاه نقاشی «نقش شیدایی» | عکس

نمایشگاه نقاشی «نقش شیدایی» با نمایش آثار نقاشی قهوه‎ خانه ‎ایی، نقاشیخط و نگارگری در فرهنگسرای نیاوران افتتاح شد.
افتتاحیه این نمایشگاه با حضور جمعی از اساتید و هنرمندان و مسئولان دانشگاه استاد فرشچیان، بنیاد فرهنگی هنری رودکی و فرهنگسرای نیاوران صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، در بخش جنبی این نمایشگاه و در محکومیت توهین صورت گرفته به ساحت مقدس قرآن کریم، یک اثر نقاشی رنگ روغن
تحت عنوان امت قرآن که توسط مصطفی دارابی طی سه روز برپایی کارگاه نقاشی اثری خلق شده، رونمایی و در معرض نمایش قرار گرفت.
مصطفی دارابی فعالیت هنری خود را از ده سالگی در غالب کلاس های آزاد آغاز نموده و هنر نقاشی تاکنون مبحثی جدای ناپذیر از زندگی او بوده است.
آقای دارابی می گوید: اولین مرتبه که یک اثر هنری توجه مرا جلب نمود «عصر عاشورای استاد محمود فرشچیان» در موزه آستان قدس رضوی بود که پیچش های ماهرانه این اثر و فرم و حالاتی که در آن بود همواره مرا به وجد می آورد. علاقه به نقاشی و تمایلات شخصی به نقاشی آیینی سسب شد تا پس از سپری کردن دوره های مربوط به علم نقاشی اعم از طراحی طبیعت بی جان، اشکال و اجسام و ... سعی بر این داشته باشم تا تابلوهایی با محتوی آیینی ایجاد کنم.

به عقیده ایشان با توجه به تجربه ایی که در این عرصه دارند مخاطب نسبت به نقاشی هایی با تکنیک رنگ و روغن و سبک رئالیستی ارتباط قوی تری نسبت به سایر تکنیک ها برقرار می کند برای خود ایشان بدین صورت بوده به همین خاطر همواره مطالعه این مباحث در اولویت اول بوده و سعی بر این است که نقاشی هایی با سبک رئال و تکنیک رنگ و روغن ایجاد کنند. اغلب آثاری هم که در دنیا از گذشته باقی مانده و در موزه های سطح بالای هنری جهان موجود است رنگ و روغن می باشد چون هم ماندگار است هم بسیار انعطاف پذیر قرآن یک کتاب آسمانی است و میلیون ها نفر در دنیا نسبت به این مسئله عشق می روزند. با مشاهده اهانت به این کتاب آسمانی به بهانه آزادی بیان بی توجهی به حقوق غریب به دو میلیارد انسان نه تنها آزادی بیان نیست بلکه تهدیدی برای صلح جهانی است.

انگیزه ایشان به عنوان یک هنرجوی مسلمان این بود که نسبت به این اهانت می‎بایست از سوی تمامی هنرمندان دغدغه هنر کاری انجام دهند و این بود که تابلو امت قرآن خلق شد. در این اثر از همان قرآنی استفاده شده که هتک حرمت شده بود و امیدوار هستند نسبت به این قسم مسائل که امنیت روانی طیف عظیمی از مردم جهان را به مخاطره می اندازه توسط نهادهای بین المللی مربوطه توجه شود و قوانینی وضع شود تا از بروز چنین حوادث غیرانسانی و اخلاقی جلوگیری کند.

۱۴ مرداد ۱۴۰۲