«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال
به سیستم وارد شوید
یه گرامری هست، آینده در گذشته (future in the past) در زبان انگلیسی برای بیان عملی استفاده میشود که در گذشته فکر میکردیم در آینده اتفاق خواهد افتاد.
و ما فکر می کردیم چنین و چنان بشود و در همون گذشته با روبه رو شدن با واقعیتها دوباره به مسائل دیگه ای مجبور می شدیم فکر کنیم درحالی که تضادها و وابستگی ها در حال رشد کردن بود هرچقد از گذشته ی دور به گذشته نزدیک میام به عوض کردن زمینه بازی بیشتر بیشتر فکر می کنیم و لنک یه جمله سازی ساده با گرامر آینده ساده هستیم .....!!!!!!!! اما جمله من برای اینده ساده دعوت کردن به صرف یه قهوه با دوستی که دمه در سالن پیشنهاد دیدن این تئاتر داد.
و اینکه فارغ از این جبر جغرافیایی که درونش چی می گذره هر ادمی یه مختصات خاص خودشه داره و با اون مختصات مشخص می کنه کجا باید به بازی ادامه بده (مختصات : تمام شاخصها و معیار ها و خواسته های که ...... برای یه فرد مهمه بی تعارف یه سری چیزا مهم ترهستن )
و تئاتری که دیدم بیشتر از یه موضوع به شدت احساسی ؟ به داستان مهاجرت نگاه کرده بود و اگر نبود این مهاجرت و سفر و رفتن رفتن، دنیای الان ما به این شکل نبود...
ما درخت نیستم که یه جا بمونیم . جواب این نگرانی ها و سکانس های مختلف در زمان های مختلف در نتیجه دیده می شد، ما اندوخته از تجربه زیست شده ی تشکیل شدیم که برای قضاوت کردن حق نداریم مرحله اخر در نظر بگیرم (البته نظر شخصیه )
جا داشت دیالوگ ها، فیلم های پخش شده و دکور با دقت بیشتری انتخاب می شد.
و در اخر از بازیگران عزیز تشکر می کنم برای بازی خوب...
نمایش بورش و خون رو عصر گذشته دیدم و جناب ابر دست مریزاد اجرای فوق العاده، مسلط بودن، دکور و استفاده از اینه برای بازخورد بسیار بسیار هوشمندانه بود. امید وارم بتونم دوباره به دیدن این نمایش بیام.
و نمایش شما من رو یاد نوشته کتاب «تظاهر، فریب و کلاهبرداری» نوشته «کاترین لیندزکوگ» انداخت، که ده توصیهٔ ویکتور لوستیگ (همون شخصیتی که برج ایفیل رو فروخت) اشاره میکنه «شنوندهٔ صبوری باش، تند حرف نزن و سریع مخالفت نکن! هرگز با بی حوصلگی به دیگران نگاه نکن و بگذار دیگران عقاید سیاسی خود را بگویند، سپس با آنها موافقت کن. اجازه بده دیگران عقاید مذهبی خود را بگویند و نقاط مشترک را عامل تشابه خودت با آنها بدان. دربارهٔ مسائل جنسی با هیچکس صحبت نکن مگر با فردی که به او علاقهمندی. هیچگاه دربارهٔ زندگی خصوصی دیگران فضولی نکن، آنها خودشان به تو خواهند گفت و هرگز دربارهٔ بیماری حرف نزن، مگر برای کسی که میخواهد به تو توجه و کمک کند. مشاهدهگر صبوری باش»
و آقای ابر ما هم انسانهای صبور و شریف و جنس شناسی هستیم ...