در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | تالار هنر
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 09:49:38
 

تالار «هنر» در حدود سال ۱۳۴۰ و برای اجرای باله ساخته شد، اما به تئاتر سنتی و سیاه بازی اختصاص پیدا کرد. در ۱۰ سال اخیر، «تالار هنر» به کانون نمایش‌های عروسکی، تئاتر کودک و نوجوان و جشنواره‌های عروسکی و کودک اختصاص پیدا کرده‌است.
تالار «هنر» دارای یک سالن در دو بخش همکف و بالکن و با ظرفیت ۲۴۴ تماشاگر است.

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
با درود فراوان
من با پسرم امروز به دیدن نمایش در مجموعه ی شما آمدیم و اولین چیزی که نظر فرزندم رو جلب کرد طرح بالای ورودی سالن نمایش که تصویر پروفایل شما هم هست بود.
گفت:چرا باید دخترها بخندند ولی پسرها ناراحت باشن؟
و من جوابی براش نداشتم.

امیر مسعود و مریم علیپور این را خواندند
بهراد صفا این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اولین جلسه شورای انتخاب آثار تالار هنر در سال جدید برگزار شد | عکس اولین جلسه شورای انتخاب آثار تالار هنر در سال جدید برگزار شد
اولین جلسه شورای انتخاب آثار تالار هنر در سال جدید به منظور ارزیابی نمایشنامه‌ها و آثار متقاضی اجرای عمومی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی تالار هنر، شورای انتخاب آثار تالار هنر متشکل از ناصر آویژه، فریبا دلیری، آرش شریف زاده، نیما بیگلریان و با حضور امین اکبری نسب مدیر تالار هنر، روز گذشته و به منظور بررسی درخواست‌های اجرای عمومی در این تالار تشکیل جلسه داد. در این جلسه ۴۴ تقاضای ثبت شده از گروه‌های نمایشی کودک و نوجوان برای اجرا در سال ۱۴۰۳ مورد بررسی قرار گرفت. امین اکبری نسب مدیر تالار هنر در خصوص حضور چهره‌های شناخته شده تئاتر و تئاتر کودک و نوجوان ابراز امیدواری ...
دیدن ادامه ››

اولین جلسه شورای انتخاب آثار تالار هنر در سال جدید به منظور ارزیابی نمایشنامه‌ها و آثار متقاضی اجرای عمومی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، شورای انتخاب آثار تالار هنر متشکل از ناصر آویژه، فریبا دلیری، آرش شریف زاده، نیما بیگلریان و با حضور امین اکبری نسب مدیر تالار هنر، روز گذشته و به منظور بررسی درخواست‌های اجرای عمومی در این تالار تشکیل جلسه داد.

در این جلسه ۴۴ تقاضای ثبت شده از گروه‌های نمایشی کودک و نوجوان برای اجرا در سال ۱۴۰۳ مورد بررسی قرار گرفت.

امین اکبری نسب مدیر تالار هنر در خصوص حضور چهره‌های شناخته شده تئاتر و تئاتر کودک و نوجوان ابراز امیدواری کرد که در سال جدید میزبان هنرمندانی چون همچون مجتبی مهدی، رضا فیاضی، عبدالرضا اکبری، حمید گلی، ناصر آویژه، امیر مشهدی عباس و... باشد.

وی در ادامه گفت: مجموعه آثار متقاضی اجرا مورد بررسی قرار می‌گیرند و نتیجه نهایی به هنرمندان اعلام خواهد شد. انشاالله در سال جدید شاهد اجرای آثاری از هنرمندان صاحب‌نام و متخصصان تئاتر کودک و نوجوان خواهیم بود.

وی رویکرد شورای انتخاب آثار را شرایط شیوه نامه تالار هنر عنوان کرده و بر کیفیت آثاری که روی صحنه خواهند رفت تاکید کرد.

محمد فروزنده، امیر مسعود و بهاره مکرم این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دفتر دائمی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در تالار هنر مستقر شد. | عکس تالار هنر، دفتر دائمی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجواندفتر دائمی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در تالار هنر مستقر شد.
به گزارش روابط عمومی تالار هنر، در روزهای آغازین سال، دفتر جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان به تالار هنر انتقال یافت و این تالار به عنوان مکان دائمی این جشنواره تعیین شد. بیست و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان اسفند ماه گذشته در شهر اردکان برگزار شد و با استقرار دفتر دائمی، فعالیت این جشنواره به سوی برگزاری دوره بیست و نهم آغاز شده است. تالار هنر تنها سالن حرفه‌ای اداره کل هنرهای نمایشی است که به اجراهای ویژه گروه سنی کودک و نوجوان اختصاص دارد و پایگاه هنرمندان و دست اندرکاران این شاخه تخصصی به شمار می رود.
دیدن ادامه ››

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، در روزهای آغازین سال، دفتر جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان به تالار هنر انتقال یافت و این تالار به عنوان مکان دائمی این جشنواره تعیین شد.

بیست و هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان اسفند ماه گذشته در شهر اردکان برگزار شد و با استقرار دفتر دائمی، فعالیت این جشنواره به سوی برگزاری دوره بیست و نهم آغاز شده است.

تالار هنر تنها سالن حرفه‌ای اداره کل هنرهای نمایشی است که به اجراهای ویژه گروه سنی کودک و نوجوان اختصاص دارد و پایگاه هنرمندان و دست اندرکاران این شاخه تخصصی به شمار می رود.

 دو نمایش هوش پشه ای و آکادمی پرندگان آغازگر اجراهای تالار هنر در سال جدید هستند. | عکس برنامه تالار هنر در فروردین ماه ۱۴۰۳ اعلام شد دو نمایش هوش پشه ای و آکادمی پرندگان آغازگر اجراهای تالار هنر در سال جدید هستند.
همزمان با روزهای پایانی سال و آغاز تعطیلات نوروزی و سال جدید خورشیدی، تالار هنر برنامه اجراهای خود در فروردین ماه را اعلام کرد. نمایش هوش پشه ای به کارگردانی سامان کرمی که تا ۲۵ اسفند ۲۱ نوبت روی صحنه رفته، ادامه اجراهای خود را از ۱۵ فروردین ماه در سال ۱۴۰۳ آغاز میکند. اجرای این نمایش در ساعت ۱۹.۴۵ دقیقه انجام خواهد شد. با پایان اجرای کتابخورها به کارگردانی اسماعیل رحیمی سروش که تا ۲۵ اسفند ۲۸ نوبت روی صحنه رفت، نمایش "آکادمی پرندگان" به کارگردانی حسین مزینانی در برنامه اجراهای سال جدید تالار هنر قرار گرفته است. نمایش "آکادمی پرندگان" از روز ۲۲ فروردین و در ساعت ۱۸.۱۵ اجرای خود را ...
دیدن ادامه ››

همزمان با روزهای پایانی سال و آغاز تعطیلات نوروزی و سال جدید خورشیدی، تالار هنر برنامه اجراهای خود در فروردین ماه را اعلام کرد.

نمایش هوش پشه ای به کارگردانی سامان کرمی که تا ۲۵ اسفند ۲۱ نوبت روی صحنه رفته، ادامه اجراهای خود را از ۱۵ فروردین ماه در سال ۱۴۰۳ آغاز میکند. اجرای این نمایش در ساعت ۱۹.۴۵ دقیقه انجام خواهد شد.

با پایان اجرای کتابخورها به کارگردانی اسماعیل رحیمی سروش که تا ۲۵ اسفند ۲۸ نوبت روی صحنه رفت، نمایش "آکادمی پرندگان" به کارگردانی حسین مزینانی در برنامه اجراهای سال جدید تالار هنر قرار گرفته است.

نمایش "آکادمی پرندگان" از روز ۲۲ فروردین و در ساعت ۱۸.۱۵ اجرای خود را در تالار هنر آغاز خواهد کرد.

دوشنبه ها با زبان اشاره در تالار هنر  | عکس دوشنبه ها با زبان اشاره در تالار هنر
با پیشنهاد و پیگیری و همت مخاطبان، مدیریت تالار هنر و هنرمندان از دوشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۲ هر دوشنبه، نمایش های در حال اجرا با حضور مترجم ناشنوایان اجرا می‌شوند. این اتفاق نیک که باعث حضور پررنگ تر مخاطبان کودک و نوجوان ناشنوا در تالار هنر می شود با قبول مسئولیت یکی از هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان به نام المیرا پارسا که همزمان ترجمه ی زبان اشاره ی نمایش های روی صحنه را انجام می دهد ، میسر شد. تالار هنر  در حال حاضر میزبان نمایش «گنجی که پادشاه نداشت» به کارگردانی رضا بیات (ادیب نیا) ساعت ۱۹:۳۰ و نمایش «ماهی کوچولو» به کارگردانی حجت هاشمی ساعت ۱۸ می باشد. لازم ...
دیدن ادامه ››

با پیشنهاد و پیگیری و همت مخاطبان، مدیریت تالار هنر و هنرمندان از دوشنبه ۲ بهمن ۱۴۰۲ هر دوشنبه، نمایش های در حال اجرا با حضور مترجم ناشنوایان اجرا می‌شوند.

این اتفاق نیک که باعث حضور پررنگ تر مخاطبان کودک و نوجوان ناشنوا در تالار هنر می شود با قبول مسئولیت یکی از هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان به نام المیرا پارسا که همزمان ترجمه ی زبان اشاره ی نمایش های روی صحنه را انجام می دهد ، میسر شد.

تالار هنر  در حال حاضر میزبان نمایش «گنجی که پادشاه نداشت» به کارگردانی رضا بیات (ادیب نیا) ساعت ۱۹:۳۰ و نمایش «ماهی کوچولو» به کارگردانی حجت هاشمی ساعت ۱۸ می باشد.

لازم به ذکر است در سرودنمایشِ «عطرِآدم» به کارگردانی مهدی فرشیدی سپهر که ماه گذشته در مرکز سینما تاتر کانون پرورش فکری وزرا به روی صحنه رفت نیز یکی از بازیگران مترجم ناشنوایان بود و ترجمه همزمان سرود ها و نمایش به زبان اشاره برای مخاطبان بسیار جالب و بدیع به نظر می رسید.

علاقمندان برای تهیه بلیت می توانند از طریق سایت تیوال اقدام کنند.

تولیدات جدید قطعا در اولویت تالار هنر هستند. | عکس سخنگوی شورای هنری تالار هنر:تولیدات جدید قطعا در اولویت تالار هنر هستند.
ناصر آویژه در گفت و گو با روابط عمومی تالار هنر به سوالاتی که از سوی هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان در خصوص انتخاب آثار و اولویت های اجرایی این تالار مطرح شده پاسخ داد.به گزارش روابط عمومی تالار هنر، ناصر آویژه سخنگوی شورای هنری تالار هنر در ابتدای این گفت و گو تاکید کرد: اولین نکته ای که اهمیت دارد و باید دوستان هنرمند بدانند این است که شیوه نامه تالار هنر تهیه و تنظیم شده و در سایت تالار هنر منتشر شده است. این شیوه نامه توسط مدیریت تالار و با نشست های متعددی که با برخی از هنرمندان این عرصه داشتند تنظیم شده. قطعا اگر شیوه نامه با دقت خوانده شود به سوال های زیادی جواب داده می شود.وی با ...
دیدن ادامه ››

ناصر آویژه در گفت و گو با روابط عمومی تالار هنر به سوالاتی که از سوی هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان در خصوص انتخاب آثار و اولویت های اجرایی این تالار مطرح شده پاسخ داد.

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، ناصر آویژه سخنگوی شورای هنری تالار هنر در ابتدای این گفت و گو تاکید کرد: اولین نکته ای که اهمیت دارد و باید دوستان هنرمند بدانند این است که شیوه نامه تالار هنر تهیه و تنظیم شده و در سایت تالار هنر منتشر شده است. این شیوه نامه توسط مدیریت تالار و با نشست های متعددی که با برخی از هنرمندان این عرصه داشتند تنظیم شده. قطعا اگر شیوه نامه با دقت خوانده شود به سوال های زیادی جواب داده می شود.

وی با اشاره به سوال هایی که معمولا از اعضا شورای هنری پرسیده می شود درباره اولویت های انتخاب آثار توضیح داد: معمولا سوالاتی که زیاد پرسیده می شود در این باره است که اولویت اجراهای در تالار هنر با مدیریت جدید چگونه است؟ قطعا می دانید که تالار هنر به عنوان مهمترین مرکز اجرای نمایش برای کودک و نوجوان باید استانداردهای لازم را برای اجرا در نظر بگیرد. بنابراین اجراهای نمایشی که تولید جدید باشند قطعا در اولویت هستند. هنرمندان پیشکسوتی که سالها در این عرصه کار کرده‌اند و سابقه کارگردانی بسیاری دارند قطعا اولویت دارند. بر اساس شیوه نامه متونی که با موضوعات مختلف ایرانی و بومی هستند، مسائل عاطفی، احساسی و اخلاقی را در نظر میگیرند قطعا آنها هم در اولویت هستند.

این کارگردان تئاتر بیان کرد: اگر شما قرار است که در تالار هنر کار کنید حتما متون خود را به تالار ارائه بدهید و اگر کار را آماده کرده اید و می توانید اجرا را برای دیدن عرضه بکنید، شورای هنری تالار و شورای مرکز هنرهای نمایشی قطعا کار را می بینند و وقتی که واجد اهمیت باشد و قابلیت اجرا داشته باشد تایم اجرا خواهیم داد.

ناصر آویژه در پاسخ به این سوال که به اجرا اولی به چه کسانی گفته می شود و چه کسانی در این کتگوری قرار می گیرند نیز گفت: وقتی می گوییم پیشکسوت ها اولویت دارند دلیل نمی شود که هنرمندان عزیزی که تازه وارد این عرصه شده اند مثل دانشجویان و کسانی که برای اولین بار دارند کاری را کارگردانی می کنند نتوانند در این فضا ورود پیدا کنند. برای آنها هم تایمی را در نظر گرفته ایم که به کار اولی ها و آماتورها و کسانی که ورودشان به تازگی در این بخش بوده، اختصاص پیدا می کند. تالار دو تایم را برای اجرا در نظر گرفته که از ۵ عصر به بعد اجرای اول و بطور مثال ۶ و نیم اجرای دوم باشد، این گروه از کارگردانان می توانند پیش از ساعت ۵ یک اجرا داشته باشند که البته می تواند پایان هفته باشد، چهارشنبه ، پنجشنبه و جمعه در نظر گرفته می شود و البته اجراهای محدودی خواهد بود. این فرصت داده می شود که این کارگردانان نیز خودشان را محک بزنند و در حرفه ای ترین تالار اجرای نمایش بتوانند نمایششان را اجرا کنند.

سخنگوی شورای هنری تالار هنر در پاسخ به این سوال که به اجرای مجدد آثار نمایشی مربوط بود نیز توضیح داد: پیش از این که شورای هنری تالار هنر به طور رسمی کار خودش را شروع کند و جلساتی داشته باشد مدیریت تالار با استفاده از اختیارات خودشان و به جهت خالی نبودن سالن چند کاری را که قبلا اجرا شده بود؛ در همین سالن و یا در سالن های دیگر، مجدد بهشان اجرا دادند. این نمایش ها از بین اجراهای خیلی با کیفیت و کارگردان های با تجربه بوده است. حالا که شورا به شکل رسمی کار خودش را شروع کرده قطعا اولویت با کارهای جدید و آثاری که به تازگی تولید شده اند و جایی اجرا نداشته اند. ولی کارهایی که قبلا اجرا شده اند، چه در این سالن و چه در سالن های دیگر، مطمئنا فرصت هایی برای اجرا خواهند داشت. مانند زمان هایی که گروهی انصراف می دهد، یا اینکه تولیدات جدید به حدنصاب نرسیده باشد و ...

وی درباره پارامترهایی که این دسته از کارها باید داشته باشند نیز گفت: قطعا یکی بحث کیفی این آثار است، هنرمندی که این اثر را خلق کرده و اینکه در زمان اجرای خودش چقدر توانسته با مخاطبش ارتباط برقرار کند و به لحاظ اقتصادی چه میزان برایند داشته است. طبعا کارهایی که این ویژگی ها را داشته باشند، اولویت دارند ولی این کارها به مرور زمان در تالار اجرا خواهند شد.

 

ناصر آویژه درباره کارهای جدید و فاکتورهای انتخاب آثار در شورای هنری نیز تصریح کرد: در شیوه نامه کاملا توضیح داده شده و تمام سلیقه های مختلف را در نظر گرفته است. محدودیتی را برای هنرمندان در نظر نگرفته اند که موضوع را محدود کنند. بنابراین هر متن با هر موضوعی که در شیوه نامه هم هست می تواند به تالار معرفی شود. فقط متن هایی را اولویت دار اعلام کرده اند که به جهت سیاست های کلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که هر سال می تواند روی موضوعاتی بیشتر تمرکز کرده و برجسته ترشان کند. بنابراین هنرمندان با ارائه متنشان می توانند اعلام آمادگی کنند. متن مورد خوانش قرار می گیرد و در سامانه مرکز هنرهای نمایشی ثبت خواهد شد و گروه تمریناتشان را شروع می کنند و آماده اجرا می شوند. بعد از بازبینی اگر کیفیت لازم و استانداردهای درست را رعایت کرده باشد قطعا بهشان اجرا داده می شود.

سخنگوی شورای هنری تالار هنر در پایان به این سوال که متقاضیان به چه شکل و از چه زمانی می توانند برای ارسال متون و یا کارشان اقدام کنند گفت: از همین امروز که این مصاحبه را می بینند و می خوانند می توانند اقدام کنند. می توانند به جناب آقای اکبری نسب که امور هماهنگی بخش هنری تالار را بر عهده دارند متون شان را بدهند. متن خوانده می شود و جواب داده می شود. اگر کار آماده ای دارند و میخواهند به شکل زنده بازبینی بروند نیز در نوبت قرار می گیرند و اگر فیلم کار را گرفته اند می توانند فیلم را ارائه بدهند.

تخفیف ویژه برای نهاد ها و سازمان ها فعال شد | عکس با همکاری تالار هنر و سایت تیوال؛تخفیف ویژه برای نهاد ها و سازمان ها فعال شد
تالار هنر با همکاری سایت تیوال برای تمامی کارکنان و بازنشستگان ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی تخفیف ویژه در نظر گرفت.به گزارش روابط عمومی تالار هنر، تمامی نمایش های تالار هنر از آبان ماه ۱۴۰۲ برای ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی که متقاضی دریافت بلیت برای کارکنان و بازنشستگان خود باشند کد تخفیف ویژه خواهد داشت.مهدی حنفی مسئول روابط عمومی تالار هنر با اعلام این خبر گفت: پس از رایزنی هایی که با سایت تیوال صورت گرفت، تخفیف ویژه روزهای دوشنبه تا چهارشنبه هر هفته را برای ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی در نظر گرفتیم.وی توضیح داد: روابط عمومی و یا بخش رفاهی ادارات می توانند از طریق تماس ...
دیدن ادامه ››

تالار هنر با همکاری سایت تیوال برای تمامی کارکنان و بازنشستگان ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی تخفیف ویژه در نظر گرفت.

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، تمامی نمایش های تالار هنر از آبان ماه ۱۴۰۲ برای ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی که متقاضی دریافت بلیت برای کارکنان و بازنشستگان خود باشند کد تخفیف ویژه خواهد داشت.

مهدی حنفی مسئول روابط عمومی تالار هنر با اعلام این خبر گفت: پس از رایزنی هایی که با سایت تیوال صورت گرفت، تخفیف ویژه روزهای دوشنبه تا چهارشنبه هر هفته را برای ادارات و سازمان های دولتی و خصوصی در نظر گرفتیم.

وی توضیح داد: روابط عمومی و یا بخش رفاهی ادارات می توانند از طریق تماس و مکاتبه با روابط عمومی تالار کد تخفیف ویژه کارکنان خود را دریافت کنند.

مسئول روابط عمومی تالار هنر با بیان این که اجراهای صبح ویژه مهدها و مدارس از ابتدای آبان ماه شروع شده ابراز امیدواری کرد که با تخفیف ویژه برای ادارات و فعال شدن بازدید های گروهی از تئاتر، دغدغه هنرمندان در خصوص افزایش مخاطبان کمتر شود.

تالار هنر به استقبال اجرای ویژه مدارس میرود | عکس تالار هنر به استقبال اجرای ویژه مدارس میرود
برنامه اجرای صبح آثار نمایشی برای مهد های کودک و مدارس در تالار هنر کلید خورد.به گزارش روابط عمومی تالار هنر، پس از گذشت چندین ماه از توقف اجراهای صبح نمایش های کودک و نوجوان و در پی درخواست های مکرر مربیان و معلمان برای از سرگیری اجراهای ویژه مهدهای کودک و مدارس، تالار هنر از آبان ماه جاری برنامه این اجراهای ویژه را کلید می زند.در اولین گام با اعلام آمادگی گروه نمایش "دوره گردها" در برنامه اجراهای صبح قرار گرفته است.تمامی مهدهای کودک و مدارس استان تهران که علاقه مند به بازدید گروهی کودکان و نوجوانان از نمایش های تالار هنر هستند می توانند از طریق روابط عمومی تالار هنر نسبت به رزرو اجراهای ...
دیدن ادامه ››

برنامه اجرای صبح آثار نمایشی برای مهد های کودک و مدارس در تالار هنر کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، پس از گذشت چندین ماه از توقف اجراهای صبح نمایش های کودک و نوجوان و در پی درخواست های مکرر مربیان و معلمان برای از سرگیری اجراهای ویژه مهدهای کودک و مدارس، تالار هنر از آبان ماه جاری برنامه این اجراهای ویژه را کلید می زند.

در اولین گام با اعلام آمادگی گروه نمایش "دوره گردها" در برنامه اجراهای صبح قرار گرفته است.

تمامی مهدهای کودک و مدارس استان تهران که علاقه مند به بازدید گروهی کودکان و نوجوانان از نمایش های تالار هنر هستند می توانند از طریق روابط عمومی تالار هنر نسبت به رزرو اجراهای صبح اقدام کنند.

شماره ۸۸۸۴۷۲۷۲ برای هماهنگی اجراهای صبح درنظر گرفته شده است.

شورای انتخاب آثار تالار هنر معرفی شدند | عکس در گفت و گو با محسن امیری؛شورای انتخاب آثار تالار هنر معرفی شدند
شورای هفت نفره متشکل از آناهیتا غنی‌زاده، ناصر آویژه، سید‌حسین فدایی‌حسین ، آرش شریف‌زاده، فریبا دلیری ، هنگامه مفید و نیما بیگلریان انتخاب آثار برای اجرای عمومی در تالار هنر را بر عهده گرفتند.به گزارش روابط‌عمومی تالار هنر، محسن امیری مدیر تالار هنر با اعلام این خبر گفت: یکی از مهمترین اقدامات یک مدیر تالار انتخاب اثر نمایشی است. در واقع همه کارهایی که داریم انجام می‌دهیم باید منتج به بهترین انتخابمان بشود. از جمله نکاتی که در این راستا مدنظر قرار دادیم این بود که کیفیت ارتقا پیدا کند، شان و منزلت تنها تالار حرفه ای تولید و اجرای تئاتر کودک و نوجوان حفظ ...
دیدن ادامه ››

شورای هفت نفره متشکل از آناهیتا غنی‌زاده، ناصر آویژه، سید‌حسین فدایی‌حسین ، آرش شریف‌زاده، فریبا دلیری ، هنگامه مفید و نیما بیگلریان انتخاب آثار برای اجرای عمومی در تالار هنر را بر عهده گرفتند.

به گزارش روابط‌عمومی تالار هنر، محسن امیری مدیر تالار هنر با اعلام این خبر گفت: یکی از مهمترین اقدامات یک مدیر تالار انتخاب اثر نمایشی است. در واقع همه کارهایی که داریم انجام می‌دهیم باید منتج به بهترین انتخابمان بشود. از جمله نکاتی که در این راستا مدنظر قرار دادیم این بود که کیفیت ارتقا پیدا کند، شان و منزلت تنها تالار حرفه ای تولید و اجرای تئاتر کودک و نوجوان حفظ شود. بحث اقتصاد و گیشه و از سوی دیگر بحث عدالت فرهنگی چنانکه سالن به طور مساوی به خود هنرمندان اختصاص پیدا کند نیز از دغدغه‌هایی بود که وجود داشت.

امیری ادامه داد:یک راه این بود که خود مدیریت به تنهایی تصمیم بگیرد. راه دیگر این که مدیر با خرد همکارانش تصمیم بگیرد اما راه سومی هم وجود دارد؛ این که خود هنرمند برای خودش، کارش و جریان حرفه‌ای کارش تصمیم بگیرد. من و همه همکارانم در تالار هنر قائل به نگاه سوم بودیم. به حرمت خود هنرمند و تشخیص درستش، تعیین سرنوشت خودش و آگاهی و اشرافش به مسئله، مدل سوم را انتخاب کردیم.

این هنرمند تئاتر با معرفی شورای هفت نفره انتخاب آثار تالار هنر گفت: شورای هفت نفره متشکل از آناهیتا غنی‌زاده، ناصر آویژه، سید‌حسین فدایی‌حسین ، آرش شریف‌زاده، فریبا دلیری ، هنگامه مفید و نیما بیگلریان انتخاب آثار برای اجرای عمومی در تالار هنر را بر عهده دارند. عزیزان زیادی می‌توانستند در این شورا و در این ترکیب باشند اما می‌دانید که همیشه ظرفیت محدود است و همیشه مجبوریم از فرصت هم‌اندیشی تعداد محدودی از عزیزان بهره ببریم. البته که باب سخن و باب گفتگو همیشه باز است و ما آماده شنیدن و پذیرای نکته نظرات همه عزیزان هستیم.

وی درباره چیدمان اعضا این شورا توضیح داد: ترکیبی از نسل جوان، میانه و پیشکسوت، استاد دانشگاهی، دانشجو، خانم و آقا، عزیزانی که تبحر در حوزه عروسکی دارند و عزیزانی که در حوزه کودک و نوجوان تخصص دارند، دوستانی که به لحاظ مدیوم هنری نویسنده، کارگردان هستند، دوستانی که مدیریت فرهنگی داشته اند و عزیزانی که در شورای ارزشیابی و نظارت عضو هستند را انتخاب کردیم. خواستیم جهانی از همه نگاه‌ها و اندیشه‌ها را در ترکیب شورای مان داشته باشیم.

و ادامه داد: عملا من و همکارانم در کنار این عزیزان و این ترکیب هفت نفره قرار می‌گیریم تا بتوانیم بهترین‌ها را انتخاب کنیم. خواستیم ترسیم روشنی از آینده تالار هنر داشته باشیم و از نمایش کودک و نوجوان، روزگار بهتری را برای کارهای کودک و نوجوان رقم بزنیم، سطح کارها را ارتقا ببخشیم و همه در کنار هم دست به دست هم بدهیم و به گیشه و اقتصاد تئاتر فکر کنیم. بچه هایی که ارتزاق شان از این راه است و صاحبان اصلی تالار هنر هستند مدت کوتاه‌تری بین فاصله‌های اجرایی شان اختصاص پیدا کند.

وی ابراز امیدواری کرد که دوستان هنرمند؛ چه در این ترکیب هستند و چه نیستند، خودشان را در تعیین سرنوشتشان دخیل بدانند و به ما کمک بکنند.

شیوه نامه تالار هنر برای اجرای عمومی آثار منتشر شد | عکس شیوه نامه تالار هنر برای اجرای عمومی آثار منتشر شد
  تالار هنر برای پذیرش آثار و نوبت اجرای عمومی شیوه نامه تخصصی تئاتر کودک و نوجوان منتشر کرد. به گزارش روابط عمومی تالار هنر، در ادامه سلسله نشست های تخصصی هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان با مدیرتالار هنر ، شیوه نامه پذیرش آثار برای اجرای عمومی در این تالار با رویکرد تخصصی به تئاتر کودک و نوجوان، تدوین و منتشر شد. در ابتدای این شیوه نامه بخشی از سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از معلمان به تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ نقل شده که هویت ایرانی – اسلامی و شخصیت ملی ، زنده کردن احساس در نوجوانان و جوانان با هوش کشور را وظیفه اساسی دانستند: "در این روند، مسئله زبان فارسی، پرچم ...
دیدن ادامه ››

 

تالار هنر برای پذیرش آثار و نوبت اجرای عمومی شیوه نامه تخصصی تئاتر کودک و نوجوان منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، در ادامه سلسله نشست های تخصصی هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان با مدیرتالار هنر ، شیوه نامه پذیرش آثار برای اجرای عمومی در این تالار با رویکرد تخصصی به تئاتر کودک و نوجوان، تدوین و منتشر شد.

در ابتدای این شیوه نامه بخشی از سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از معلمان به تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ نقل شده که هویت ایرانی – اسلامی و شخصیت ملی ، زنده کردن احساس در نوجوانان و جوانان با هوش کشور را وظیفه اساسی دانستند: "در این روند، مسئله زبان فارسی، پرچم کشور و احساس عزت و افتخار به ایرانی بودن مهم است که البته این مسائل با توصیه و حرف حاصل نمیشود، بلکه باید مفاخر و سوابق فرهنگی،علمی و تاریخی را به دانش‌آموز تعلیم حقیقی داد."

تالار هنر با توجه به رهنمود بالا در هدایت سویه فرهنگ و هنر کشور و باور راستین به توان آینده سازی کودکانی با شخصیت ملی، با احترام و ادای سهم به سلایق گوناگون هنری ، فراخوان خود را با اولویت هویت ایرانی_اسلامی و بهره مندی از گنجینه سرشار فرهنگ ، ادب و هنر این سرزمین برای تولید نمایش کودک و نوجوان منتشر کرده است.

در این شیوه نامه تعاریف رده بندی سنی مخاطبان کودک و نوجوان ، ویژگی های فراگیر نمایش نامه کودک و نوجوان، ویژگی های فراگیر اجرا نمایش در تالار هنر، شرایط پذیرش جهت اجرای عمومی نمایش برای هنرمندان دارای کارنامه نمایشی حرفه ای در تالار هنر، فرایند پذیرش نمایش نامه برای اجرای عمومی در تالار هنر و مقررات عمومی اجرای نمایش در تالار هنر به تفکیک و به صورت مشروح آمده است.

متن کامل این شیوه نامه از طریق درگاه ایران تئاتر و سایت و صفحه رسمی تالار هنر در درسترس هنرمندان متقاضی دریافت نوبت اجرای عمومی قرار دارد.

سپهر، اسماعیل رحیمی سروش، امیر مسعود و سوسن رحیمی ثابت این را خواندند
عسل خسروی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
از تولید هنری تا بیزینس هنر در تئاتر کودک | عکس پنجمین نشست هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان با تالار هنر برگزار شداز تولید هنری تا بیزینس هنر در تئاتر کودک
پنجمین نشست از سلسله نشست های تالار هنر با حضور سه هنرمند حوزه تئاتر کودک و نوجوان؛ احسان مجیدی ، آرش صادقیان و محمد عبدی و محسن امیری مدیر تالار هنر برگزار شد. به گزارش روابط عمومی تالار هنر، روز گذشته تالار هنر میزبان پنجمین نشست با هنرمندان بود و موضوع "رابطه کیفیت آثار نمایشی و بیزینس هنر" مورد بررسی قرار گرفت.احسان مجیدی کارگردان تئاتر بیان کرد: نگرش و سلیقه مدیر در اتفاقات یک سالن نمایش تاثیر زیادی دارد و از این دریچه می توان به شاخص هایی برای انتخاب آثار رسید.وی به دوره مدیریت در گذشته اشاره کرده و افزود: در آن دوره افرادی در شورای هنری حضور داشتند که به جوان ها خیلی بها دادند ...
دیدن ادامه ››

پنجمین نشست از سلسله نشست های تالار هنر با حضور سه هنرمند حوزه تئاتر کودک و نوجوان؛ احسان مجیدی ، آرش صادقیان و محمد عبدی و محسن امیری مدیر تالار هنر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، روز گذشته تالار هنر میزبان پنجمین نشست با هنرمندان بود و موضوع "رابطه کیفیت آثار نمایشی و بیزینس هنر" مورد بررسی قرار گرفت.
احسان مجیدی کارگردان تئاتر بیان کرد: نگرش و سلیقه مدیر در اتفاقات یک سالن نمایش تاثیر زیادی دارد و از این دریچه می توان به شاخص هایی برای انتخاب آثار رسید.
وی به دوره مدیریت در گذشته اشاره کرده و افزود: در آن دوره افرادی در شورای هنری حضور داشتند که به جوان ها خیلی بها دادند و کارگردان های جدیدی به حوزه تئاتر کودک و  نوجوان معرفی شدند.
وی خودش را یکی از کارگردانان همان دوران معرفی کرده و ادامه داد:این بها دادن و انتخاب های درست کرمی، در جشنواره بین المللی همدان خودش را نشان داد ب طوری که بیشتر کارهایی که انتخاب و یا برگزیده شدند از تالار هنر بودند.
مجیدی حمایت خوب از نمایش را زمینه ای برای انتخاب بازیگران و عوامل با کیفیت عنوان کرده و تصریح کرد: مدیران باید متوجه این باشند که آینده مملکت در دست بچه هاست و بچه ها در این سالن تربیت می شوند و برای تربیت مدیر و تربیت تماشاگر نیاز است که توجه ویژه ای به این مسئله بشود.
و ادامه داد: اگر یک کار خوب و پر از تماشاگر می شود، دلیلش این است که آن کارگردان اساسا پول دارد که می تواند بازیگر خوب بیاورد، دکور خوب بزند، موسیقی خوب بسازد و این طور کارها بازگشت مالی خوبی هم خواهد داشت.
وی تالار هنر را مکانی بسیار مهم دانست که کیفیت بالای آن باعث خواهد شد که سالن های دیگر هم بکوشند به لحاظ کیفی خودشان را به سطح تالار هنر برسانند. اتمسفری که به لحاظ کیفی ایجاد می کند کانون و حتی فرهنگسراها و سالن های دیگر را هم در حالت رقابتی قرار می دهد تا خودشان را ارتقا بدهند.
این کارگردان تئاتر در بخش دیگر صحبت هایش گفت: خیلی ها آرزوی اجرا در تالار هنر را داشته و دارند. ما روی صحنه تالار هنر بزرگ شده ایم و در همین مسیر خیلی از دوستان و عزیزانمان را از دست دادیم، خیلی از دوستانمان تشکیل خانواده دادند و.. بنابر این دلمان برای تالار هنر می لرزد و برایمان مهم است که تالار هنر حتی برای یک ساعت بسته نباشد.
مجیدی درباره کارگردانان جوان نیز ابراز کرد: باید به جوان ها فرصت داد اما لازم است که به آنها سخت گرفت تا کسانی که توانایی اش را دارند بر صحنه تالار بروند. تالار هنر جای کار اولی ها نیست مگر این که سانس ویژه برایشان در نظر گرفته شود. تا کم کم خودشان را با محیط حرفه ای تطبیق بدهند.
آرش صادقیان با تاکید بر جنبه های اقتصادی نمایش کودک و نوجوان گفت: مطالعات انجام شده نشان می دهد که در هر منطقه و کشوری که برای فرهنگ هزینه شده در آن منطقه جرم و جنایت خیلی کم شده و این را باید یک مدیر فرهنگی بداند و تمام تلاشش را برای حمایت مادی و معنوی از تولید آثار فرهنگی انجام بدهد.
و ادامه داد: برای ارتقا اقتصاد تئاتر ابتدا باید ببینیم که مشتری چه می خواهد و این مسئله خیلی سختی نیست. در وحله دوم باید ببینیم که چه چیزی تالار هنر را متمایز می کند؟ آیا از اپلیکیشن یا سایت مشخص استفاده می کند که مشتری را مدیریت کند؟ چقدر از فناوری برای مدیریت استفاده می کند؟ تالار هنر به خودی خود یک مکان فیزیکی است و ما با کارهایی که انجام می دهیم باید تعریف کنیم که قرار است چه اتفاقی بیافتد.
وی با پرداختن به شیوه انتخاب آثار نمایشی گفت: چرا درکنار داور ها و مدیریت ، از باشگاه مشتریان و تعدادی از تماشاگران دعوت نمی کنیم تا قبل از انتخاب اثر برای اجرای عموم یک بازخورد ببینیم؟ "پرویو شو" روشی برای انتخاب آثار می تواند باشد که در آن تعدادی آدم با سلیقه های مختلف می آیند و نمایش را می بینند و اعلام می کنند که این نمایش مناسب بچه ها هست یا نه.
صادقیان استفاده از مدارس و مکانهایی که مخصوص بچه هاست را یکی از راه های افزایش مخاطب عنوان کرد و پیشنهاد داد: برای بچه های این مراکز برگه های تخفیف برای یک سال اجرا در نظر بگیریم. باید با این روش تالار هنر را برای مخاطبینش تعریف کنیم.
وی در ادامه تعمین مالی که بخشی از آن را دولت و بخش دیگر را بیزینس ها بر عهده داشته باشد را شیوه درست تری دانسته و ارتباط خوب و مستمر با بیزینس ها را یکی از نکات پر اهمیت دانست.
این کارگردان تئاتر تاکید کرد که باید از پتانسیل تابستان استفاده بهینه بکنیم و برای بچه ها برنامه های تفریحی ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: سیستم سازی برای تالار هنر بسیار مهم است تا بعد از رفتن مدیر همه چیز بهم نریزد.
این هنرمند حوزه تئاتر کودک و نوجوان درباره شیوه انتخاب آثار نیز پیشنهاد داد: برای انتخاب آثار به جای متن پروپوزال بگیریم. خروجی نمایش را طبق طراحی که کارگردان دارد بسنجیم.
و درباره اجرای نمایش های ایرانی یا خارجی نیز افزود: با توجه به این که بچه های امروز از دنیای مجازی بهره می برند، مرزها دیگر وجود ندارد و نمی شود گفت که کار ایرانی اولویت داشته باشد یا خارجی. این تفکیک دیگر معنا ندارد. هر کاری که بتواند تاثیر بگذارد می تواند کار خوبی باشد.
محمد عبدی بازیگر و کارگردان تئاتر با بیان این جمله که "تئاتر کودک و نوجوان نیاز به حمایت دارد و حمایت به سبک گذشته پوسیده است " گفت: کارگردان در بخش اول دغدغه تماشاگر دارد و این باید به نوعی سازماندهی شود که هر تماشاگری که به سالن می آید، مشخصاتش ثبت شود که در آینده بتوان از آن استفاده کرد.
وی ادامه داد: همه تغییرات در همه دنیا از کودکان شروع می شود بنابر این سالن کودک و نوجوان جای مهمی است و باید از کارمندان متخصص استفاده شود. حتی در بازاریابی و جذب اسپانسر باید نیروی متخصص این حوزه را داشته باشد. باید چکمه های آهنی به پا کنیم و تغییرات اساسی ایجاد کنیم. نمایش کودک و نوجوان را در کنار کار هنری به بیزینس تبدیل کنیم.
وی تعامل با صدا و سیما و بهره مندی از تبلیغات نمایش در تلویزیون را یکی از راه هایی بیان کرد که می تواند تاثیر بلند مدت و به سزا در این زمینه بر جای بگذارد.
عبدی نیز انتخاب اثر به جای متن از خروجی تولید شده را مسیری کاملتر دانست که با آن می توان ارزیابی درست تری از این که سلیقه کودک امروز را برآورده می کند یا نه به دست آورد.
و افزود: باید در درامی که برای کودکان استفاده می شود از مدرنیته استفاده کرد چرا که بچه ها بیشتر اوقات با تبلت کار می کنند بنابر این نمایش های قدیمی باید به روز شوند که بچه های امروزی ببینند و بپسندند.
وی اضافه شدن درس نمایش کودک و نوجوان در دانشگاه ها ضروری دانسته و پیشنهاد داد: خیلی از هنرمندان کارهای خارجی خوب را ندیده اند. می تواند در تالار هنر این اتفاق بیافتد که یک روز مشخص را برای اکران فیلم تئاترهای خوب خارجی برای هنرمندان این حوزه در نظر بگیرد. این اقدام تاثیر خوبی روی بروز شدن و سبک کار هنرمندان خواهد داشت.

سپهر، امیرمسعود فدائی و اسماعیل رحیمی سروش این را خواندند
عسل خسروی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بررسی شاخصه های کیفیت، حمایت مالی و ارتقا امکانات تالار هنر | عکس چهارمین نشست هنرمندان تئاتر کودک و نوجوان با تالار هنر برگزار شدبررسی شاخصه های کیفیت، حمایت مالی و ارتقا امکانات تالار هنر
چهارمین نشست از سلسله نشست های تالار هنر با هنرمندان فعال تئاتر کودک و نوجوان روز گذشته با حضور آزاده انصاری، محمدرضا مالکی ، رامین بهادری ، مهدی قلعه و شیرین کاشفی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی تالار هنر، در این نشست که با میزبانی محسن امیری، مدیر تالار هنر برگزار شد، موضوعات متفاوتی از جمله کاهش هزینه های تولید برای کارگردانان، انتخاب آثار و فرصت های اجرا برای پیشکسوتان و هنرمندان جوان این حوزه مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.آزاده انصاری کارگردان تئاتر و تئاتر عروسکی در این نشست بیان کرد: اگر قرار به تقسیم بندی نوبت اجراها به پیشکسوتان و جوان ها باشد، شاید هیچ وقت نوبت به جوانان نرسد. ...
دیدن ادامه ››

چهارمین نشست از سلسله نشست های تالار هنر با هنرمندان فعال تئاتر کودک و نوجوان روز گذشته با حضور آزاده انصاری، محمدرضا مالکی ، رامین بهادری ، مهدی قلعه و شیرین کاشفی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، در این نشست که با میزبانی محسن امیری، مدیر تالار هنر برگزار شد، موضوعات متفاوتی از جمله کاهش هزینه های تولید برای کارگردانان، انتخاب آثار و فرصت های اجرا برای پیشکسوتان و هنرمندان جوان این حوزه مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.
آزاده انصاری کارگردان تئاتر و تئاتر عروسکی در این نشست بیان کرد: اگر قرار به تقسیم بندی نوبت اجراها به پیشکسوتان و جوان ها باشد، شاید هیچ وقت نوبت به جوانان نرسد. پیش از چنین تفکیکی بهتر است که به کیفیت آثار توجه شود. بالاخره جوان هم باید از یک جایی شروع کند و تجربه لازم را بدست بیاورد.
وی درباره سفارش اجرا تصریح کرد: اجراهای سفارشی باید به اختیار مدیر سالن باشد و مدیر برای آن سفارش دادن باید بتواند پاسخگوی امثال من و هنرمندان دیگر باشد. این مسئله اجتناب ناپذیر است. مدیر سالن باید مواظب کیفیت باشد و سفارش ها همیشه کارهای خوبی از آب در نمی آیند.
انصاری با تاکید بر این نکته که اگر می خواهیم کار خوبی داشته باشیم باید حمایت مادی و معنوی لازم را هم داشته باشیم گفت: نمی توانیم درباره کیفیت آثار بحث کنیم و بخواهیم که بدون پول انجام شده باشد.

این کارگردان تئاتر درباره بخش های هزینه بری که تالار می تواند از دوش کارگردان بردارد گفت: بخش روابط عمومی و تبلیغات نمایش ها هزینه زیادی دارد و ضروری است که این هزینه ها از دوش کارگردان برداشته شود. بخش عمده هزینه های نمایش کودک و نوجوان به ساخت دکور اختصاص پیدا می کند که تالار می تواند با ایجاد یک کارگاه دکور از هزینه های اضافه نمایش بکاهد.
وی درپایان به اهمیت نمایشنامه و قصه یک نمایش پرداخته و افزود: بچه های امروزی نیاز به شنیدن قصه دارند و با به روز کردن نمایش ها می توانیم برایشان قصه تعریف کنیم.

محمد رضا مالکی بازیگر و کارگردان تئاتر ، دیگر هنرمندی بود که در این نشست حضور داشت. وی درباره کار اولی ها گفت: کار اولی ها نیاز به شناخت مسائل ابتدایی دارند تا حداقل بتوانند با مدیر تالار ارتباط برقرار کنند. داشتن نمایشنامه کامل و خوب نیاز ابتدایی یک کار اولی است. نمی توانیم بدون داشتن یک نمایشنامه توقع یک کار با کیفیت داشته باشیم. در عین حال نمایشنامه اولین دریچه برای حدس درباره کیفیت اثر نهایی هم هست.
وی معتقد است که تالار هنر می تواند در بین کارهایی که برای اجرا انتخاب یا نوبت می دهد، و برای ارتقا سطح کیفی، به تعداد افرادی که کارخوبی انجام می دهند نیز سفارش کار بدهد.
مالکی تصریح کرد: یک کار خوب و با کیفیت ابتدا باید سرگرم کننده باشد. در درجه دوم وجه هنری را رعایت کند و درجه بعد در بحث تربیت و آموزش قابل قبول باشد. این سه وجه با به کارگیری گروه طراحان و بازیگران با کیفیت تکمیل می شود.
وی اولویت دادن به نمایش و قصه های ایرانی نسبت به کارهای خارجی را اتفاق خوبی دانست که با به روز کردن قصه های قدیمی ایرانی می توانداتفاق بیافتد و تاثیر گزار هم باشد.
این بازیگر تئاتر تصمیم پشت درهای بسته شورا و اجازه دفاع ندادن به کارگردان را اتفاق بدی دانست که تالار باید از آن بپرهیزد.
مهدی قلعه کارگردان تئاتر کودک و نوجوان نیز در بخش دیگر نشست گفت: یک اجرای خوب باید اجازه روی صحنه ماندن داشته باشد. در کشورهای دیگر یک نمایش را سال ها روی صحنه می برند و با چند اجرای محدود رها نمی کنند.
وی تغییر سلیقه مخاطب را یک ضرورت دانسته و توضیح داد: بعضی هنرمندان باعث عوض شدن سلیقه تماشاگر شده اند. تماشاگر فقط نمایش های موزیکال دوست دارد و این باید تغییر کند و این وظیفه هنرمند است.
وی با تاکید بر تسهیل پروسه تایید متن از طریق شورای نظارت گفت: درباره انتخاب آثار باید شفافیت وجود داشته باشد. اگر قرار است فراخوانی داده شود، باید بعد از فراخوان و انتخاب آثار، به اطلاع دیگران رسانده شود.

این کارگردان تئاتر نیز درباره کیفیت آثار نمایشی به دو بخش حمایت مالی از گروه های نمایشی و شورای انتخاب کاملا قوی و با وجاهت پرداخته و این دو را لازمه انتخاب آدم های درست و خروجی با کیفیت دانسته و ادامه داد: یک پیشکسوت نمی تواند الزاما کار خوب تولید کند. باید در بخش های دیگری از آنها کمک گرفت. حتما نباید حضور پیشکسوت در مقام کارگردان باشد.
قلعه با بیان این که سفارش دادن به هر قیمتی کار درستی نیست تصریح کرد: همواره استثناهایی وجود دارد که باید انجام داد ولی در نهایت باید کیفیت داشته باشند. فرق کار کودک و بزرگسال بحث طراحی و رنگ و صحنه است که نیاز به پول دارد و جزو رکن هایی است که نباید نادیده گرفته شود. یکی از ارکان مهم نمایش کودک داشتن قصه خوب است که تئاتر امروز به معنای واقعی از آن تهی شده است.
وی درمورد انتخاب اعضای شورا نیز کنار گذاشتن افراد تکراری و به کار گیری افراد جدید و نخبه که کارهای باکیفیتی بتوانند اجرا کنند را پیشنهاد داد.
وی در بخش دیگر صحبت هایش به اهمیت تئاتر نوجوان پرداخته و گفت: به خاطر اتفاقاتی که در سال گذشته افتاد نمایش نوجوان مخاطب خود را از دست داده است. کمتر برای این گروه سنی کار تولید شده و بلا تکلیف مانده است. این اتفاق باید بررسی و حل شود تا ما بتوانیم برای نوجوانان هم کار انجام بدهیم.
وی تالار هنر را برای هنرمندان کودک و نوجوان در حکم تئاتر شهر برای کارهای حرفه ای بزرگسال ارزیابی کرده و تاکید کرد: کسی که رزومه ندارد و تجربه ای بدست نیاورده نباید مستقیم در این تالار اجرا برود. کما اینکه در چهار پنج سال گذشته این اتفاق افتاد و باعث پس رفت کیفیت تالار شد.
قلعه از اجرا دادن به کارهای شهرهای دیگر در تالار هنر انتقاد کرده و افزود: تالار هنر متعلق به تهران است و فرصت اجرا به خود هنرمندانی که در تهران و به صورت حرفه ای فعالیت می کنند نمیرسد. نهایتا هر دو سال یکبار این اتفاق می افتد بنابر این دلیلی ندارد که به گروه های شهرستانی در تالاری که در تهران است اجرا داده شود. گروه شهرستانی در شهرشان سالن دارند و حمایت لازم را در شهرشان دریافت می کنند.
شیرین کاشفی بازیگر و کارگردان تئاتر نیز در این نشست تاکید کرد:داشتن رنگ و لباس و صحنه الزاما نمی تواند تعریف یک نمایش کودک باشد و این آفتی است که خیلی از ضعف ها را می پوشاند. مرز کیفیت در نمایش کودک و نوجوان تاثیر گذاری و جریان سازی است. بیشتر کارگردان ها ادای این اتفاق را در می آورند.
وی سهیم دانستن خود کودکان در انتخاب آثار را اتفاق مهمی از دید کودکان دانسته و درباره لزوم حمایت مالی از آثار نمایشی گفت: بدون حمایت مالی نمی توان توقع کار کردن از کسی داشته باشیم و اگر می خواهیم سفارش بدهیم به کسی سفارش بدهید که قبلا توانسته تماشاگران زیادی را با تالار آشنا کند و یا دوباره آنها را به تالار برگرداند.
وی نیز تشکیل کارگاه دکور و در نظر گرفتن فضایی برای نگهداری دکورهای خوب را ضروری دانسته و بر لزوم ارتقا امکانات سالن برای اینکه دست کارگردان برای تولید نمایش خوب باز باشد تاکید کرد.
کاشفی پیشنهاد داد که سالن سایت فروش بلیت خودش را داشته باشد که گروه نخواهد درصدی به سایت های فروش دیگر و خارج از سالن پرداخت کند و افزود: در همین سایت می توان تبلیغ نمایش ها قرار داده و یا برای برگزاری کارگاه های آنلاین از آن استفاده کرد.
وی نمایش کارهای خوب خارجی و برپایی جلسات گفت و گو تحلیل و نقد این آثار را نیز به عنوان یک پیشنهاد مطرح کرد.
رامین بهادری دیگر هنرمند حاضر در این نشست به شاخصه های کیفیت نمایش کودک و نوجوان پرداخته و تصریح کرد: مقداری از کیفیت را باید سرگرمی در نظر بگیریم و این واقعیت است که کودکان پس از اتمام اجرا وقتی سرگرم می شوند احساس خوبی دارند. بخش دیگر کیفیت داشتن نمایشنامه و دیگر مسائل یک نمایش است. برای انتخاب این آثار داشتن یک شورا متشکل از هنرمندان و تعدادی از تماشاگران می تواند در کیفیت کار و شناخت سلیقه مخاطبان کمک کننده باشد.
وی بیان کرد: نگاه متفاوت به یک قصه پرتکرار الزاما بد نیست . می توان با یک نگاه متفاوت به یک قصه جذاب اثری جذاب تولید کرد. ما این کار را با بزک زنگوله پا کردیم. در آن کار از تکنیک های نمایش ایرانی استفاده کردیم. هم قصه گفتیم و هم چند تا تکنیک نمایش ایرانی را به کودکان معرفی کردیم. خلاقیت در استفاده از ابزار ها و امکانات صحنه می تواند بچه ها را به وجد بیاورد و تاثیر گذار باشد.
وی درباره اجرا دادن به کار اولی ها نیز گفت: پیشکسوت و جوان همه یک پیکرند و می توانند به حرکت یک ماشین کمک کنند. گاهی جوان ها کارهای بهتری و حتی نمایشنامه های ارژینال تری روی صحنه می برند.و گاها با خلاقیت شان باعث می شوند که تماشاگران بیشتری به سمت نمایش های کودک و نوجوان روی بیاورند.

امیرمسعود فدائی و سپهر این را خواندند
عسل خسروی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کارگاه های آموزشی بازیگری، موسیقی و روانشناسی در تالار هنر | عکس خانه هنر خلاق برگزار می کند:کارگاه های آموزشی بازیگری، موسیقی و روانشناسی در تالار هنر
خانه هنر خلاق برای ثبت نام کارگاه های آموزشی بازیگری و موسیقی کودک و کارگاه های روانشناسی ویژه نوجوانان و مادران فراخوان داد.به گزارش روابط عمومی تالار هنر، کارگاه های آموزشی تالار هنر که تحت عنوان خانه هنر خلاق معرفی شده اند از طریق سایت ایران تئاتر هنرجو می پذیرند.علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت ایران تئاتر و ورود به بخش خانه هنر خلاق فرم ثبت نام کارگاه های آموزشی را پر کنند.کارگاه های بازیگری ویژه کودک و نوجوان ، هجده‌ جلسه‌ برگزار و با اجرای پروژه عملی در پایان دوره همراه است. شروع کلاس ها از روز ۱۸ تیر خواهد بود.کارگاه های موسیقی با توجه به اهمیت شناخت ریتم در همه ...
دیدن ادامه ››

خانه هنر خلاق برای ثبت نام کارگاه های آموزشی بازیگری و موسیقی کودک و کارگاه های روانشناسی ویژه نوجوانان و مادران فراخوان داد.

به گزارش روابط عمومی تالار هنر، کارگاه های آموزشی تالار هنر که تحت عنوان خانه هنر خلاق معرفی شده اند از طریق سایت ایران تئاتر هنرجو می پذیرند.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت ایران تئاتر و ورود به بخش خانه هنر خلاق فرم ثبت نام کارگاه های آموزشی را پر کنند.

کارگاه های بازیگری ویژه کودک و نوجوان ، هجده‌ جلسه‌ برگزار و با اجرای پروژه عملی در پایان دوره همراه است. شروع کلاس ها از روز ۱۸ تیر خواهد بود.

کارگاه های موسیقی با توجه به اهمیت شناخت ریتم در همه حوزه‌های تئاتر و لزوم تقویت هوش شنیداری و کلامی نیز برای گروه سنی کودک و نوجوان هنرجو می پذیرد.

کارگاه های روانشناسی که نزدیک‌ترین رشته به هنرهای نمایشی محسوب می‌شود نیز در عناوین  "یار خودت باش" و "خودت را بشناس" برای نوجوانان و مادران طراحی شده است. تربیت فرزند و نوع تعامل و حل مسئله، تقویت ارتباط‌جمعی، ارتباط و اعتمادبه‌نفس بخشی از مباحث مطرح‌‌شده در این دوره های آموزشی خواهد بود.

علاقه مندان می توانند از طریق سایت نسبت به ثبت نام دوره های آموزشی اقدام کنند.

شماره های ۸۸۳۰۶۶۴۰ و ۸۸۸۴۷۲۷۲ بخش آموزش تالار هنر نیز برای ارتباط با خانواده ها اعلام شده است.

امیرمسعود فدائی و سپهر این را خواندند
عسل خسروی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر

امکانات

سرویس بهداشتی
سرویس بهداشتی
سالن اجرا
سالن اجرا

تماس‌ها

02188847272 - 88306640

مکان

میدان هفت تیر، ورزشگاه شیرودی، خیابان شهید مفتح خیابان ورزنده