در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | سعید راستی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:57:07
 

فعال هنری

 ۲۳ تیر ۱۳۵۷
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
وقتی نمایش قابل قبولی میبینم که علیرغم خوب بودنش با لذت کامل از سالن خارج نمیشم به این فکر میکنم که واقعا مشکل کجاست.
بنظرم ایده های نورپردازی علیرغم جذابیت بعد از مدتی به تکرار میفتاد و در چنین فضای پر قطع و وصلی اون تاثیر اولیه رو از دست میداد. شاید کمی تنوع بصری و دور شدن بعضی صحنه ها از فضای دارک بهتر میبود بخصوص که بازیگرای قابلی در کار بازی میکنند. بجای استفاده از صدای نریشن هم من ترجیح میدادم موسیقی جذاب تر و جامع تری بشنوم تا تثیر بیشتری از این کار پر تحرک بگیرم. البته این نظر منه. در هر صورت نمایشی بود که با تلاش زیاد و احترام به مخاطب شکل گرفته بود و باعث میشد به احترام دوستان خوب شیرازی برای چنین اجرایی کلاه از سر بردارم. ضمن اینکه اجرای کارهای خوب شهرستانها در تهران واقعا اتفاق قشنگیه . از بسیاری از کارهایی که اخیرا دیدم جلوتر بود. خسته نباشید واقعا. به امید دیدار دوباره این گروه دوست داشتنی.
سپاس از محبت شما و
ثبت نظرتون🙏🌹
۰۵ اردیبهشت
محححححشر این نمایش ، همه چیز عالی ، بهترین تاتری که دیدم تو این چند سال
۰۸ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
رفیق نازنینم و صمیمی ام موفق باشی عزیزم

سال نو و نوروز باستانی مبارک باد
حسین چیانی و مسعود زارع این را خواندند
سعید راستی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
شاید هرگز معلوم نشه کدوم رو بیشتر دوست داریم؛ بینایی برای لذت دیدن یا نابینایی برای لذت دیده نشدن.
پنجشنبه گذشته برای دیدن دوست خوبم آیت بی غم به دیدن اجرا رفتم و تقریبا همه چیز برام دوست داشتنی بود. حتی استفاده از هاش اف که مورد انتقاد بعضی کامنت هاست ایده ای بجا بود در خدمت اتمسفر و مفهوم کار نه وسیله ای برای شنیدن صدای بازیگران. بنظرم هیدن شایسته ی اقبالی که ازش شده هست. تبریک میگم به آقای شاهونه و همه ی اعضای گروهش.
گروهی پیشتاز در تئاتر کرج با هنرجوهای با انگیزه و پرتلاش که با مدیریت کارگردان همیشه دست به انتخابهای جسورانه میزنند. بهترینها رو براتون آرزو دارم. درخشان باشید.
ادای دینی بود به انسانهای سد شکنی که متاسفانه در طول تاریخ زیر همون سد دفن شدن تا بعضا مقبره ای هم نداشته باشند. دغدغه مند بود و فکر شده و ناشی از پژوهش و مطالعه. و همه اینها با توانمندی بالای بازیگرش خوب به اجرا درآمد. درود به همه ی اعضای گروه.
نمایش از نظر سمعی بصری و داشتن تفکر و عمق لازمه کارگردانی تئاتر دلچسب و جون داره. تنها ایرادی که میتوان دید ارتباط کم با مخاطبیه که زمینه اطلاعاتی لازم رو از نمایشنامه برشت نداره. البته اگر کمی هم بیشتر از خودسانسوری ناگزیر فاصله میگرفت بهتر میبود. هرچند اطلاعی ندارم که محدوده اختیارات در این مورد تا چه حد بوده. تبریک میگم برای تلاش به بار نشسته ی این گروه تحسین برانگیز.
از خوب بودن نمایش زیاد گفته شده. من دیگه نمیگم. بحثم چیز دیگریست. خاستگاه نمایش لانچر نوعی فرهنگه که منو به یاد گروههای دانشجویی در دهه درخشان هفتاد میندازه. جایی که یک گروه با هسته اولیه کوچک بدون دغدغه هایی مثل سلبریتی، سلیقه بازار و ... شروع میکنن به نوشتن، تمرین، روتوش و دوباره از اول. تئاتری که جریان ساز و فرهنگ سازه در همه جای دنیا همین جوری رشد میکنه. منهای اینکه در همه جا بغیر از این کشور کمک های بلاعوض دولتی هم داره. و نتیجه کار میشه مثلا یه همچین متنی . در حالیکه خود ما جماعت تئاتری فریادمون از متون ایرونی به آسمونه. حال تئاتر این روزها خوب نیست. وقتی دغدغه کارگردان بشه پول اجاره سالن و دغدغه طراح بشه دکور پرتابلی که تنها هدفش این باشه یک سالن حتما در یک روز در یک بازه 5 ساعته مثل واگنهای مترو پر و خالی بشه تا سه تا نمایش اجرا بره، نبایدم حال تئاتر خوب باشه. امیدوارم دیگرانی هم این گروه رو الگو قرار بدن تا نفس تئاتر از این کمتر نشه حتی المقدور. و اما اعضای این گروه باید به خودشون و اصیل کارکردنشون افتخار کنن. 5 ستاره برای تلاش ستودنی شما.
وقتی که حتی کارگردان متوجه مضمون متن نشده دیگه انتظار داشتن از بازیگرها بی فایده ست. صحبت درباره نمایش رو کنار میذارم که حتی بعنوان مهمان و بصورت رایگان هم قابل تحمل نبود و نتونستم تا آخر بشینم. صحبتم با متولیات تئاتر دولتی و مدیریت مجموعه آزادی است. این سالن با این امکانات و این لوکیشن خوش موقعیت و حتی توریستی واقعا در خور یک بازنگری و یک احیای انقلابی است. و لطفا حذر کنید از این نمایشهایی که سالن رو متروک تر و مطرود تر میکنه. ولی این سالن با همین امکانات و موقعیت واقعا پتانسیل داره. کافیه مدیریت تلاش کنه با شرایط منصفانه وصلش کنه به جریان تئاتر جوان و خلاقانه. در آمد کم از آثار قابل قبول بهتر از تبدیل یک سالن خوب به گورستانی متروکه ست.
سعید راستی (saeedrasti)
درباره نمایش شک i
کمی غافلگیر شدم ولی کار خوبی بود. بازی کم زحمت کوشکی خوب روی این کار نشسته بود. طراحیها متناسب بود. گروه جوان بازیگران گرچه پختگی لازم رو نداشتند اما پرتلاش و قابل قبول بودن. اما بالاترین امتیاز قطعا به متن تعلق میگیره. و البته کار ساده ای نیست کارگردانی این متن ولی آقای کوشکی حساب شده عمل کرده بود. مخاطب بیشتری حق این کار بود. نظر منه البته.
گلبرگ کامروز(گافکا) و بهناز این را خواندند
فرناز یحیی پور و زهره مقدم این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خسته نباشید به همه اعضای گروه. بعنوان مهمان کار رو دیدم و به قول معروف یه جورایی نمک گیر هم هستم. ولی با عرض پوزش، چند نکته:
ارائه هر نوع تفکر ، ایده، پیام،... وقتی در قالب یک دستان اعم از فرعی، اصلی، اقتباسی، برداشتی و ... باشه جذابیت پیدا میکنه و به قول معروف یه پی رنگ پر کشش میخواد که متاسفانه این شده پاشنه آشیل این نمایش. اگر هم نخوایم خودمون رو مقید به داستان بکنیم که کار سخت تر هم میشه و المانهای خودش رو داره و بگذریم.
طراحی صحنه ایستا و دست و پاگیر و تا حدودی دموده بنظر میاد و جای مانور و حرکت رو میگیره و کار بازیگرها رو حتی تصنعی هم میکنه و گرچه در کنار طراحی لباس ، انتزاع در هر دو دیده میشه اما معنای خاصی رو القا نمیکنه و در فضا سازی هم قوی عمل نمیکنه. بعنوان مثال با این همه تلاش برای انتزاع، یه قوطی کبریت بی خطر ایرانی و یک موتور گازی رنگ و رو رفته بین اینها چه میکنه؟ وقتی همه چیز سفید و تمیزه، میشه کبریت رو جلد گرفت و یه رنگ تمیز و غیر آبی هم به او موتور زد. یا حتی با چند تیکه چوب یه ابزار ساده دوچرخه مانند نشون داد تا تماشاگر بیشتر بمونه تو این فضا.
ایده ویدئو پروجکشن خوب بود و نوردهی باکس ها اگر فشار پا روی کلید لو نره بنظرم جذاب بود.
به هر حال دیدن سالنهای خالی و نیمه خالی خوشایند و توجیه پذیر نیست . من ارج مینهم به صفا و خلوص این گروه و امیدوارم جسارت این مهمان رو به صداقتش ببخشند. خسته نباشید به تک تکتون.
امیر مسعود و محمد رفیعی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درک درست از نمایشنامه شکسپیر و طراحی خلاقانه برای اجرا نمایش با کیفیتی ساخته بود. تبریک میگم برای موفقیتهای داخلی و خارجی اجرا. زمان مناسبی برای کار گذاشته شده و به جواب هم رسیده.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
وقتی توسط دو ایرانی ، از دل یک ایده نمایشنامه ی قوام یافته ای نوشته میشه و و روی صحنه میره اتفاق خوشایندی افتاده.
دیشب کار رو دیدم و کارگردانی فکر شده و بازیهای کار شده شب خوبی رو برامون رقم زد.
دو نکته:
ای کاش فضا انقدر باز باشه که یک ایده ایرانی مجبور به طراحی داستانی خارجی نشه و هنرمند بتونه هر چیزی من جمله رسانه ها رو براحتی به چالش بکشه و با ارجاعات مصداقی مخاطب بیشتری رو هم جذب کنه. بومی سازی باعث میشه نمایش ماندگار بشه و نه تنها یک خاطره خوب. گرچه خودم هم گرفتار این مشکل بودم.
نکته دوم طراحی صحنه ست که بین مینی مالیسم و رئالیسم در نوسانه. گرچه در نهایت دوست داشتنی و قابل قبوله ولی شاید اگر تنها یک راه رو میرفت بهتر میشد. شاید.
خسته نباشید میگم به دوست خوبم حسام افسری و گروه خوبش. امیدوارم همچنان با دغدغه تئاتر بسازه.
حسام افسری (hesamafsari)
سلام و عرض ادب

سخن از زبان ما میگویید قربان ...
ممنون از لطفتون و‌خوشحالم که ازمون رضایت داشتید ...
پیرو فرمایشتون در مورد طراحی صحنه ، یک پرداخت کاریکاتور محور از رئالیسم در صحنه ی دوم انجام دادم ولی نقد شما در این خصوص که رنگ مینیمال به خود گرفته کاملا وارد است ...
باعث افتخاره که اینقدر ظریف و دقیق نگاهمان کردید ...
لطفتون مستدام .

ارادت .
۲۶ مرداد ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش بی ادعایی هست. هم با نمکه هم در حد خودش خلاقیت داره.
امیر مسعود این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر