در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال پرنا اسلامیه | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 19:54:30
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
کتابخانه نیمه شب حکایت دختری که در ناامیدی و افسردگی رست به خودکشی میزند و در دنیای خیالی و به امید بهتر شدن شرایط و دلستان زندگی اش به زندگی بر میگردد .
نگاه من به امید نگاه نیچه ایی ست .امید آن توهمی که دائما از ما انسانی منفعل ساخته تا در رنج زندگی بی هیچ تلاشی برای بهبود آن بمانیم .
این انسان ترسو ست از از اقدام برای خروج از بحران در مانده .او دائما نگاهی انتزاعی به واژه ی توهمی و انتزاعی امید دوخته که شاید دستی از غیب نجات بخش در گل ماندنش شود.
امید باعث از دست رفتن فرصت ها میشود. و باعث اتلاف ارزشمندترین دارایی انسان، یعنی همان عمر و زمان میگردد.
بی گمان نیچه بزرگترین مفسر معنی درخطرات امید است.
او میگوید :
باید دچارِ شدیدترین تهوّع و مرگبارترین خفگی شد تا تغییر را ضروری یافت.برای کسی که در باتلاق فرو می‌رود، تجویزِ امید یعنی با لبخند بمیر، ... دیدن ادامه ›› یعنی تسلیم شو و هیچ کاری نکن.
تا عمقِ فاجعه را نبینی، به خودت نمی‌آیی. امید به بهبود، بهانه‌ی تنبل‌هاست برای هیچ نکردن.
نیچه میگوید. امید درد و رنج را عمیق تر و مدت زمان رنج را طولانی تر می کند.
پس چه باید کرد او میگوید : باید یاد بگیریم که علیرغم ساختار وحشتناک زندگی، قهرمانانه و شادمانه با زندگی روبرو شویم!
اینجاست که سفر قهرمان شروع میشود .اکنون میتوان نقش قهرمان را در سفر زندگی معنادار کرد
اینکه به جای انفعال و امید داشتن آستین ها را بالا زد و جنگجوی درون را بیدار کرد و به فراخوان سفر لبیک گفت .
از بازی محمد شعبانپور در چهار تیپ و اجرای طنزگونه اش لذت بردم
پرنا اسلامیه
دی ماه۴۰۳
من با یک عده ی ۱۱ نفره این نمایش و دیدم و شرمنده شدم از پیشنهاد دادن این تاتر .این داستان اگر طنز هم بود به هجو کشیده شده بود و بسیار بی محتوا.. در زمانه ایی که زنان در حال جنگیدن و باز پس گیری تمام حقوق تضییع شده خود در گذر تاریخ هستند به نمایش کشیدن سخیف ترین نوع بودن زنان توهین بزرگی ست وجای تاسف داره اونم از طرف کارگردان زن .چقدر میتوتست در قالب نمک داستان پیام های مهمی و به خورد جامعه بده ولی متاسفانه تهوع آور ترین نوعش و به نمایش گذاشت .در شرایط اقتصادی و اجتماعی سخت که پرداخت ۳۰۰ تا۴۰۰ هزار تومانی هر بلیط هم برای برخی سخته و برخی تنها با حقوقشان تنها یکبار در ماه رو میتونن به دیدن نمایش اختصاص بدن با امید به گذراندن وقت و دریافت حال خوب این نمایش تمام این موارد و نادیده گرفته بود .بیشتر بدرد تاتر بولینگ عبدل میخورد تا تماشاخانه هما !!!!!
در زمانه‌ای که زنان در حال جنگیدن و.... 👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید