در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | نریمان ماهد
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:52:42
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
نریمان ماهد (narimanmahed)
درباره نمایش هاملن i
کار شریفی بود
کار شریفی بود
امیر مسعود، سپهر و امین کاکولکی این را خواندند
امیرمسعود فدائی و حسین حیدری پور این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کار شریفی بود ...
امیر مسعود، سپهر، محمدرضا حیدری و ریحانه سادات لشگری این را خواندند
سارا عاکف این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
این اثر جزو اجرا هایی محسوب میشود که آدم را در دوگانگی نگه میدارد. آدم نمیداند کار خوبی را تماشا کرده است یا نه. کاری که توانست بدون هیچ میزانسن، اکت، نور و دکور بتواند مرا تا آخرین لحظه بر روی صندلی نگه دارد تا انتهای کار و نتیجه اش را ببینم.
کاری که تنها بر روی متن ساده پازلی و بازی میمیک و لحن سوار بود و تماشاگر را روی صندلی میخکوب میکند.
خسته نباشید به بازیگر کار و عوامل اجرایی
نریمان ماهد (narimanmahed)
درباره نمایش سفید i
نمایش سفید جزو آن دسته کار های رئال بود که میشه گفت از تماشایش پشیمان نیستم. کاری که به شکلی تحسین آمیز یک خانواده ایرانی و دغدغه‌هایش را به تصویر میکشد.
نور کاملا مناسب کار طراحی شده بود. اما وجود دکور مکعبی شکل که چند وقتی است که در تئاتر باب شده است به کار سایه هایی میداد که به شخصه چندان مورد پسند نبود. البته نمیشود این را مشکل خواند، شاید فقط من از قضیه خوشم نمی آمد. کارگردانی کار فقط در چند جا از لحاظ ریتم به مشکل خورد ولی باقی کار نسبتا درست بود. میشود گفت که ورود خود آقای صادق برقعی به صحنه اجرا را از منوتون بودن و مکالمه های تکراری خواهر ها نجات داد.
سلان و ارادت آقای شاه حسینی
سپاس برای حضورتون و دم شما گرم
به هر حال بخشی از این حرفه سلیقه است و بخش دیگر هم تحلیل و برسی فضای متن و بر اون اساس طراحی فضاهای مختلف کار؛ این سازه‌ی فلزی با کمی‌ها و سایه‌ها قراره بر ساختنِ فضای درون متنی کمک کنه... این گیر افتادگی در مکان و زمان و از سویی سایه‌هایی که بر زندگی محیطن تا خودِ واقعیِ آدم‌ها (عناصر)
با این همه ممنونیم که نظر خودتون رو با در میون گذاشتین
امیدواریم باز هم در نمایش‌های دیگه در خدمت شما باشیم🙏🌱
۲۵ مرداد ۱۴۰۱
نریمان ماهد (narimanmahed)
مسعود شامی
سلان و ارادت آقای شاه حسینی سپاس برای حضورتون و دم شما گرم به هر حال بخشی از این حرفه سلیقه است و بخش دیگر هم تحلیل و برسی فضای متن و بر اون اساس طراحی فضاهای مختلف کار؛ این سازه‌ی فلزی با ...
سپاس گذارم ازتون. بله دقیقا بخشی از هنر مخصوصا هنر تئاتر سلیقه ایست. مفهوم عناصر استفاده شده در این کار هم کاملا قابل درک بود خوشبختانه❤️🙏🏼
۰۱ شهریور ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کار از لحاظ کارگردانی، طراحی و بازی بسیار عالی بود اما به شخصه زیاد نتوانستم با متن ارتباط بگیرم.
نریمان ماهد (narimanmahed)
درباره نمایش بوکسور i
خسته نباشید به همای عوامل کار بسیار عالی بود
امیر مسعود، سپهر و فرهاد آقارضائی این را خواندند
امیرمسعود فدائی و ملانقطی تیوال این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نریمان ماهد (narimanmahed)
درباره کنسرت-نمایش لکانطه i
کار از نظر متن و ایده بسیار جالب بود. موضوعی که آدم را برای دیدن این اثر جلب میکرد. اما دو تیکه شدن داستان و چرخیدن نمایش حول محور دو ماجرا باعث دور شدنم از کار میشد. شخصیت امیر غفارمنش را خیلی درک نکردم. از بین بازی ها از بازی حسین پورکریمی اول از همه و بعد فرزاد حسنی بیشتر از بقیه خوشم اومد.
ایراد های اصلی کار بیشتر در کارگردانی و طراحی اثر بود. اول از همه انتخاب سالن برای این نمایش بود. از نظر کلی وقتی در اکثر صحنه ها تعداد کمی از بازیگران روی صحنه هستند انتخاب سالنی با این حجم ابعاد فقط موجب آزار تماشاچی میشود. طراحی صحنه شکلی مینیمال داشت ولی بیشترین چیزی که منو به شخصه اذیت میکرد تعویض صحنه های کار بود که بیش از هرچیزی موجب خستگیم میشد. نکته دیگه در مورد دکور وجود یک مبل در صحنه بود که تنها دو یا سه جا از آن استفاده شد اما با توجه به حیطه کاری اسپانسر کار توقعی جز این نبود. طراحی نور نقطه ضعفی برای کار بود. درسته که این اثر موضوعی تراژدی داشت. اما درجه نوریه کم و سایه های زیاد فقط بیشتر چشم رو خسته میکرد تا اینکه حس را انتقال دهد. طراحی لباس هم تا حد زیادی موفق بود که فضای پیش از انقلاب رو تداعی کند.
موسیقی ها هم تونست بازی نوستالژی خوبی را ایفا کند.
یه نکته دیگه که لازمه بهش اشاره کنم تماشاچی های این اثر بود. آنجا که دو صندلی کناری بنده مشغول خوردن شامشون در طول کار بودند و همراهشون هم آنقدری از کار فیلم دارند که پس از پایان این اجرا، امکان این وجود دارد که از فیلم هاشون برای ساخت فیلم تئاتر لکانطه استفاده کرد. آنجا که ردیف های پشتی با نور فلش گوشی موقع تصویر برداری درجه نوری رو جبران میکرد و کل سالن رو روشن ... دیدن ادامه ›› میکردن.
آنجا که مهمانان پشت سر بنده که زوجی دوست داشتنی بودند داشتند در مورد مشکلات خانوادگیشان صحبت میکردند.
دوستان خواهش میکنم تئاتر رو با سینما و کنسرت و نمایش های آزاد اشتباه نگیرید. شاید بازیگران آنقدر حرفه ای باشند که این چیز ها تاثیری روی تمرکزشان نداشته باشد، ولی خواهش میکنم خود و خانوادتان را از الفاظ رکیکی که دیگر تماشاچیان به شما در دلشان میدهند محفوظ بدارید. با سپاس فراوان.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کاری بسیار ضعیف و غیر قابل فهم. از متن و کارگردانی و بازی تا دکور و موسیقی. وجود موسیقی در کل نمایش به اندازه کافی سرسام آور بود که نیازی به داد و فریاد های بی دلیل بازیگر ها نباشد. میزانسن و اکت ها فقط باعث چرک شدن کار میشد. دکور و نور هم به شکل خیلی عجیبی بد بود. وجود این همه پراکندگی نا مفهموم در متن و عدم دراماتورژی آن هم جای بحث طولانی دارد. نمایشی را دیدم که بعد از کار با صد ها چرا مواجه شدم. اما چرا هایی از جنس نامفهومی، و نه کنجکاوی و به فکر فرو رفتن. پرداختن به موضوعات مختلفی که هیچ ربطی به هم دیگر ندارند و دغدغه کسی نیست. بازی های اغراق شده کارگردانی اشتباه به طوری که در همان ابتدای نمایش طوری تو ذوق آدم میزند که آدم از دیدن تئاتر تا مدت ها زده میشود.
ببخشید که این حرف را میزنم. ولی دوستانی که از این کار خوششان اومد دقیقا چی دیدن که من متوجه آن نشدم؟ چه چیز کار برایشان جذاب بود که از آن این همه تعریف و تمجید کردند؟
یا سطح شعور من انقدری پایین بود که چیزی از کار متوجه نشدم. یا واقعا کار اونطوری که باید حرفش را ارائه نکرد.
کاش مخاطبان تئاتر آنقدر صادق شوند که بی دلیل از کاری انقدر تعریف نکنند.
و کاش دوستان تئاتری آنقدری برای کارشان ارزش قائل شوند که هر کاری را به روی صحنه نبرند.

متاسفانه به شدت از تماشای این کار پشیمانم.
میشه در مورد چرک شدن کار کمی بیشتر توضیح بدین؟
۲۶ خرداد ۱۴۰۱
نریمان ماهد (narimanmahed)
سعید قدرتی
میشه در مورد چرک شدن کار کمی بیشتر توضیح بدین؟
منظور این است که از لحاظ بصری و فرمی هیچ جذابیتی برای تماشا نداشت
۲۶ خرداد ۱۴۰۱
نریمان ماهد
منظور این است که از لحاظ بصری و فرمی هیچ جذابیتی برای تماشا نداشت
ممنون
۲۶ خرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اول از همه باید گفت که ریتم کار بسیار پایین و خسته کننده بود. متن و موضوع با پیچیدگی های اضافه و زیاد ازحد موجب خستگی میشد. چیزی که در متن قابل ... دیدن ادامه ›› فهم نبود پرداختن و شخصیت پردازی مجدد و اشتباه کاراکتر های آنتوان چخوف بود. شخصیت هایی که از قبل توسط خود این نویسنده بسیار دقیق شخصیت پردازی شده است و دستکاری کردن آن موجب شکست کار در دیالوگ ها، بازی و لحن میشد.
ورود خود نویسنده(چخوف) در کاراکتری هیستیریک و شبه ترنس و دلیل نفرت او از کاراکتر های خودش نیز برایم قابل درک نبود. چیزی که برایم جالب بود کنترل شخصیت چخوف بر کاراکترهای خودش در نمایش بود. ولی دلیل زجر دادن و نفرت از آنها توسط او برایم بی معنی بود. درسته که در این نمایشنامه ها اتفاقات خوبی برای کاراکترهای دختر نمی افتد ولی آنتوان چخوف در هیچ جایی از متن هایش قبل از رخداد اتفاق ها به این سرنوشت آنها اشاره نمیکند. پس دلیل منطقی ای برای هشدار دادن این کاراکتر به دختران نمایشنامه اش توسط شخصیت چخوف در کار وجود ندارد.
بازیگرها تا حدودی خوب بودند. ولی وقتی از کاراکترهای مختلف چند نمایشنامه با شخصیت پردازی های مجزا از هم استفاده شود (و چه بسا که آنها را مجدد شخصیت پردازی کنید) ارتباط گیری بازیگر ها با یک دیگر بسیار مشکل میشود. برای همین بازی ها به خودی خود خوب بودند ولی وقتی کنار همدیگر قرارشان میدهیم چندان به دل نمی شینند.
طراحی صحنه بسیار زیبا بود. اما وقتی اتفاق در یک قطاررخ میدهد بهتراست که کمی شکل قطار هم به خود میگرفت و از انتزاعی کردن آن پرهیز میشد. وجود قاب جلویی از استاندارد بودن دکور کم میکرد چرا که در ردیف های عقبی تماشای بازی بازیگر ها بسیار سخت میشد. ولی از لحاظ بصری دکور بسیار خوب بود.
میشود گفت که نقاط قوت این کار نورپردازی و موسیقی آن بود.

برای سلسله گاوباریان، یک کمدی تاریخی

قبل از هر نکته ای لازم است ابراز تاسف کنم برای مدیریت و کارکنان عمارت سیمرغ. واقعا متوجه نمیشم که چرا بعد از گذشت حدودا سی دقیقه از شروع نمایش چهار بار در سالن باز شد و به تماشاچیان اجازه ورود دادند.

نمایش سلسه گاوباریان از آن دست نمایش هاست که شاید در ابتدای نمایش نظر شما را جذب نکند. اما پس از گذشت چند دقیقه کنجکاو به دیدن آن میشوید.
نمایشنامه از نظر موضوعی جالب بود. ولی از لحاظ شخصیت پردازی و دیالوگ نویسی ضعیف بود.
ولی از نظر متنی اگر برخی از صحنه ها و دیالوگ ها هم حذف میشد اتفاقی در روند کار ... دیدن ادامه ›› نمی افتاد.
تعداد زیاد بازیگر ها، انتخاب سالن با ابعاد کوچیک و طولانی بودن نمایش از ضعف های کار کارگردان بوده که به همین علت کار هنوز در درجه خامی از میزانسن و بازی قرار داشت که از نقاط ضعف کار بود.
تعداد بازیگر ها هم همچون متن با کم کردنش کار بسیار سبک و جذاب تر میشد.
بازی ها تا حدی قابل قبول بود. ارتباط رضا حسینی، سعید تقوایی، عرفان موسوی و نوید دوستی با دیالوگ گویی و نقش قابل تحسین بود. ولی بقیه بازی ها جا برای بهتر شدن داشتند.
طراحی صحنه به شکلی مینیمال بود که به حدس بنده دلیل آن بیشتر بودجه پایین نمایش بود. اما با این حال استفاده خوبی از دکور میشد.
نور پردازی هم ساده و قابل قبول بود. استفاده از فلش برای سفر زمانی فکرتحسین برانگیزی بود ولی تعدد آن به نظرم موجب اذیت شدن تماشاگر میشود.
کار بسیار عالی بود.
کنترل رضا بهرامی و مجید رحمتی در بکارگیری نمایش های ایرانی بسیار ستودنیست
نریمان ماهد (narimanmahed)
درباره نمایش ۲۲۲ i
نمایشی برای خواص یا عوام

۲۲۲ از معدود نمایش های بیوگرافی محور بود که دوست داشتم.
دید عکاسی کارگردان نسبت به قاب بندی ها کاملا مشخص واضح بود که قاب ها رو بیش از هر چیزی چشمگیر میکرد. استفاده از رنگ ها با تناژ تیره در لباس ها زیبا بود. طراحی صحنه با اشکال هندسی و انتزاعی جالب بود و بازی گرفتن از تمام ابعاد صحنه و دکور و اکسسوار کاملا به جا بود.
بازی محمد شهریار و کنترلش روی صحنه خوب بود. بازی نیلوفر شیخ هم تا حد زیادی قابل قبول بود. بازی محمد اهورا نیز چشمگیر بود.

در آخر پرداختن درست به واقعه ای که زیاد به آن پرداخته نشده و اسم آوردن از نقاشان و هنرمندان مشهور و غیر مشهور و دیالوگ نویسی و شخصیت پردازی قابل درک در متن از اینکار یک نمایش خوب ساخته است.

نور پردازی و بازی با نور تاثیر خودش را روی نمایش گذاشته بود.

از بین آثار امسال جزو کار های محدودی بود که از دیدنش پشیمون نیستم

خسته نباشید میگم به گروه و تیم اجرایی
رضا اَهورا (rezaahura)
مچکرم??
۱۹ خرداد ۱۴۰۱
سارا تفرشی نژاد (saratafreshii)
ممنونم از محبتتون ?
۱۹ خرداد ۱۴۰۱
♥??
۲۰ خرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بگذار باد ها و طوفان ها این خاک نفرین شده را با خود به هر گوشه ای ببرند تا نجوایی زنده در گوش آدمیان تنها باشد.
نریمان ماهد (narimanmahed)
درباره نمایش تَرَقُب i
کار بسیار عالی بود. سه بخشی کردن میزانسن ها و خروج منطقی از آن ایده خیلی جالبی بود. برخورد بازیگران و بازی آن ها با یکدیگر در قاب به طوری که کمترین نگاه مستقیمی به یکدیگر داشته باشند بسیار تمیز در اومده بود. بازی با کلمات و آکسان گذاری ها به خوبی جلب توجه میکرد. بازی ها کاملا هماهنگ با میزانسن و متن بود. نگاه آقای شامی به این متن و ایده اجراییشون بسیار ستودنیست.
علیرضا جان سپاس از محبت و نگاهِ پر مهرت?✨
۱۵ اسفند ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش بسیار خوبی بود، تنها ضعف کار تکرار محتوا در طول نمایش بود. موضوع نمایش در طول کار کاملا روشن بود به نظرم گره گشایی پایانی بی دلیل بود. آقای فرج زاده با اینکه بی تحرک بودن ولی بازی بسیار خوبی از خود نشون دادن. بازی آقای زمانی هم بسیار خوب بود.
متن و ایده بسیار دقیقو عمقی. ریز بینی و دید و هوش کارگردانی عالی بود
امیرمسعود فدائی، امیر مسعود و علی روان بُد این را خواندند
سجی نوری این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کار به شدت ضعیف ، سطحی و بدون تکنیک بود. متن کار نشده و سری سری
عاطفه جنابی این را خواند
علی اسدیان (aliassadian.official)
شاید اگه یه خرده بیشتر تجربه کسب کنید نظرتون محترمتون عوض شه...
۰۴ مهر ۱۴۰۰
نریمان ماهد (narimanmahed)
علی اسدیان
شاید اگه یه خرده بیشتر تجربه کسب کنید نظرتون محترمتون عوض شه...
بنده با تجربه عملی و اجرایی و تئوری نظر دادم. ولی به نظر جای تماشاچی هم باید نظر داد که مطمئنا متن و کارگردانی این کار یه توهین بزرگ به مخاطبه
۲۰ مهر ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نریمان ماهد (narimanmahed)
درباره نمایش توبه i
پرفورمر
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نریمان ماهد (narimanmahed)
درباره کنسرت-نمایش تلخک و قندک i
پرفورمر
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

شعر و ادبیات
سینما
هنرهای تجسمی
تئاتر

تماس‌ها

narimanmahed@gmail.com