در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال امیر | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 15:15:29
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
..
عکس‌برداری از صحنه حین اجرا؟!
۱۹ شهریور
امیرمسعود فدائی
عکس‌برداری از صحنه حین اجرا؟!
بخشی از تعامل بود.
۲۰ شهریور
امیرمسعود فدائی
عکس‌برداری از صحنه حین اجرا؟!
بازیگر از تماشاگران خواست که از او عکس بگیرند.
۲۰ شهریور
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام:)
امیرمسعود جان لطفاً صندلی من رو در روز پنجشنبه "خالی" نگه دار.
"کد پیگیری:583619
تاریخ و ساعت:پنج‌شنبه ۰۹ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۰"
????????
آقا من عذاب وجدان می‌گیرم به خدا...
۰۵ دی ۱۴۰۰
امیرمسعود فدائی
???????? آقا من عذاب وجدان می‌گیرم به خدا...
چرا عذاب وجدان میگیرید؟؟ چرا خواهش میکنید که به دیدن این نمایش برویم؟؟ چرا سعى میکنید ختم به خیر شه؟؟؟ من به عنوان یک منتر زرگوى بیسواد هوچى گر این نمایش رو تحریم میکنم. از بقیه دوستان هم خواهش میکنم که یک بار یک واکنش درست داشته باشند در قبال این بى حرمتى.روز به روز شاهد بددهنى و بى ادبى بیشتر و بیشتر هستیم.مهربانى تان را خرج این جماعت نکنید لطفا.
۰۵ دی ۱۴۰۰
پونه ٢٥
چرا عذاب وجدان میگیرید؟؟ چرا خواهش میکنید که به دیدن این نمایش برویم؟؟ چرا سعى میکنید ختم به خیر شه؟؟؟ من به عنوان یک منتر زورگوى بیسواد هوچى گر این نمایش رو تحریم میکنم. از بقیه دوستان هم خواهش ...
البته گفته بود منتری زِرگو.
هرچند کار ایشون رو به هیچ عنوان موجه نمیدونم اما میرم شاید یک اثر خوب از یک آدم عصبانی دیدم.
خیلی منصفانه نیست کار یک تیم یا شخصیت یک نفر رو با یک کامنت یا استوری قضاوت کنیم.
مشابه این خطا اونجاست که یک اثر رو بخاطر اختلاف نظر سیاسی یا عقیده ای با کارگردان تخریب میکنن. (و بلعکس)
۰۵ دی ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امیر (amir..)
درباره نمایش بوقلمون i
امان از بوقلمون صفتان زندگی که در لحظه ای حیاتی، نهایت آنچه انتظار نمی رود را به هنرمندی تمام در برابر چشمانمان بازی می کنند...
امیر (amir..)
درباره نمایش سبکی i
چی شد... این زندگی اصلاً چی بود؟!...
با سلام و احترام
پیش فروش بلیت های ۳روز نخست نمایش " سبُکی " در سالن ۳ پردیس تئاتر شهرزاد شروع شد، این نمایش سال ۹۸ در سالن استاد انتظامی به روی صحنه رفته بود و در دور جدید منتظر شما مخاطبان گرانقدر می باشد.
⬇️
https://www.tiwall.com/p/saboki4
۱۳ خرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اول اینکه نمایش در مجموع خوب بود، زحمت زیادی براش کشیده شده و ارزش داره که دیده بشه.
دوم چون در گفتگوی بعد از نمایش فرصت نشد و یا نشد:) در مورد رویکرد خاصِ "عدم امکان اعلام حضور عکاس در سالن"، پاسخی داده بشه، اینجا چند نکته رو اشاره میکنم، شاید که مدنظر قرار بگیره.
- تماشای بدون مزاحمت و آرام نمایش جزء اصول اولیه سالن های تئاتر هست که نباید بواسطه شرایط زیرپا گذاشته بشه.
- این موضوع حق همه تماشاگرانه و هیچ ربطی به یک گروه سی-چهل نفره نداره که اگر اون افراد در سالن حاضر بودند، این اصل رعایت بشه.
- بدیهیه وقتی عکاس عملکرد حرفه ای داره، در جای مناسبی از سالن جا گرفته و مانع تمرکز تماشاگران (حتی یک نفر) نیست، اصلا مورد بحث برای حضور و عدم حضور در سالن نیست.
- با فرض پذیرش اینکه عکس عامل مهمی در ارتقاء اجراها و جذب مخاطبانه، چه لزومی داره n تا عکاس از یک نمایش یکسان عکس بگیرند! امکان پذیر نیست که تعداد محدودی عکاس حرفه ای و زبده از گروه و یا خارج از گروه مجموعه عکس های هنری و .. بگیرند و در اختیار خبرگزاری های مختلف ... دیدن ادامه ›› قرار بدهند؟
- اگر هم به هر دلیلی لازمه که عکاسای مختلفی از نمایش عکس بگیرند، مشابه کاری که چند سال پیش انجام میشد و در همین تیوال هم برای نمایش ها برچسب می خورد: نمایش ویژه عکاسان قرار داده بشه.
- اگر اصل ذکر شده در بند اول رو قبول داشته باشیم، دیگه اینکه معلوم نیست عکاس کی می تونه سر نمایش حاضر بشه و نمیشه اطلاع رسانی قبلی داشت و یا نمایش ویژه عکاسان داشت، از موضوعیت خارج میشه.
- در آخر باز هم اگه اصل اول و شرایط فوق احیاناً برای گروه و یا سالنی محیا نیست:)، حداقل جای تقریبی عکاس از قبل در پلن سالن ذکر بشه که تماشاگرایی که براشون آزار دهنده هست، در دور ترین فاصله ممکن بلیط بخرند و یا کلا نخرند.
پ.ن. لازمه اشاره کنم که در شبی که نمایش دیده شد هیچ عکاسی حضور نداشت و بیان این مطالب صرفاً بواسطه نوع نگاه بیان شده توسط هنرمندی بزرگوار و محترم بعد از نمایش بود.
حق با توئه
ولی تا زمانیکه قدرت نداشته باشی
کاری از دستت بر نمیاد...
(احتمالاً نقل به مضمون)
میترا این را خواند
celine، آذرنوش، حمیدرضا مرادی، سیدمهدی، فرزاد جعفریان، NetHunter و Arash Tehrani این را دوست دارند
اولین تلنگری که اجرا بهم زد، اولین جمله‌ای بود که از دکتر شنیدم. ("من همیشه دوست داشتم انسان شریف و درستکاری باشم") چرا باید شرافت آرزوی من باشه؟! مگه انسان برای چیزی جز شرافت و درستکاری باید زندگی کنه؟
حرفای زیادی هست که اینجا نمیگنجه.
آسلاکسن منو به یاد آگوستین‌قدیس انداخت. یه فیلسوف مسیحی که در زمان کودکی از یه باغ گلابی دزدیده بود و بعدها در کتاب اعترافات به این کارش اعتراف کرد(:من دزدی کرده بودم،نه به‌خاطر فقر ،بلکه به‌خاطر ذات خبیثی که داشتم.)
ای کاش میتونستم یه توجیه منطقی برای این ذات خبیث درونمون پیدا کنم!

۳۰ مهر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
حیف بود که چیزی ننویسم، بدون تردید برخی نقاط برای بهبود نمایش وجود داشت، ولی انقدر خوبی داشت که لازم باشه ازش نوشته بشه و توصیه بشه به دیدن.
فکر می کنم متن اصلی از جذابیت های زیادی برخوردار بوده و باعث شده متن نمایش که احتمالاً برشی از متن اصلیست هم (حداقل برای من) خیلی جذاب باشه. البته این جذابیت لزوماً به معنی هم نظر بودن با دیدگاهی که متن داره بیانش میکنه، نیست؛ بلکه شنیدن و تفکر به این دیدگاه به نوبه خودش مهم، مفید و دلپذیره.
از دید من کیفیت کارگردانی (علیرغم جوان بودن) از خیلی از نمایش هایی که در حال حاضر رو صحنست و فرصت تماشاشون بدست اومده بالاتر بود.
جدای بازی های نسبتاً خوب در نقش های اصلی، موسیقی های انتخاب شده یکی از بهترین جنبه های نمایش بود. البته شاید بهتر بود که جملات کلیدی برخی دیالوگ ها رو هم همراهی کنه.
+در پایان نمایش و صحبت عوامل همش منتظر بودم که جمله معمول این روزها که "نظرتون رو بنویسید و دعوت کنید بیان نمایش ما رو ببین" رو بشنوم که گروه (از دید من) به درستی اون رو طرح نکرد و این خودش دلیلی شد بر نوشتن این نظر و دعوت دوستان به دیدن نمایش:)

چند روز و هفته ای هست که گهگاهی جملات زیبای روی بروشور تو ذهنم رفت و آمد می کنه..
"زمان چیز عجیبی است! آنچنان زخم ها را مرهم می شود که انگار میکنی هیچ وقت، هیچ جا و هیچ کسی زخمی نزد. زخم هایی که از نگفتن ها دهن باز کردند. از نگفتن دوستت دارم، از نگفتن دلتنگم، از نگفتن کاش بودی، کاش نمی رفتی... ."
واقعیت اینه که زمان به خودی خودش توانِ چنین کاری رو نداره:) بلکه ممکنه رخدادهای بیرونی و یا فعل و انفعالات درونی آدم ها منجر به چنین نتایجی بشه. و اگر این دو رخ نده ممکنه هیچ وقت این مرهم ها پدید نیاد...
"امیدهای زیادی هست... اما نه برای ما..."
تقریباً یک تئاتر واقعی بود.
+ نقش و زحمت کارگردان به وضوح در بخش ها و عناصر مختلف نمایش مشهود بود.
+ اغلب بازی ها درخشان و قوی بود و به خصوص بازی میلاد رحیمی که اون حجم از دیالوگ های پیچیده و سخت رو در کلِ سه ساعت به بهترین وجه بیان کرد.
+ طراحی صحنه، موسیقی و نور هم خوب و در تناسب و تطابق با نمایش و کیفیت اون بود.
. بی تردید متن دارای محتوای قوی و قابل تامل و تفکریه، تنها نکته ای که به نظر میاد اینه که شاید اگر مفاهیم و واژه های فلسفیِ یک سوم ابتدایی نمایش به طور عام تری طرح می گردید، همراهی تماشاگرهای غیر حرفه ای در فلسفه، میتونست و میتونه هر چه بیشتر با اون بخش نمایش همراه بشه.
. لینک زیر حاوی نوشته والتر بنیامین تحت عنوان "On the Concept of History" هست. فکر کنم هم به آشنایی با آراء و نظرات ایشون و هم به درک برخی از مفاهیم نمایش کمک کنه.
https://folk.uib.no/hlils/TBLR-B/Benjamin-History.pdf
نام بردن از فلاسفه‌ای همچون هگل و ... یا جملاتی به ظاهر نغز با پوسته‌ای فلسفی هرگز به معنای مواجهه با متنی فلسفی نیست.

مطمئن هستم کارگردان اثر نیز به درستی این موضوع را دریافته و نیازی به پوشیدن پوستین مدعیانه‌ای به نام نمایشنامه‌ای فلسفی ندیده است.

اجرایی مبتنی بر روایتی از واپسین شب یک فیلسوف به معنای لزوم آشنایی با آراء و روند زندگی او نیست؛ چه‌آنکه در این نمایش به اندازه ... دیدن ادامه ›› کافی و وافی اطلاعات مورد نیاز و به‌قدر کفایت به تماشاگر داده می‌شود. این را اگر با تکمله‌ «بروشور اجرا» نیز همراه کنیم که دیگر بعید است نیازی مرتفع نشد ه در این خصوص باقی مانده باشد.

و دست‌آخر آیا در پسِ لینکی که به زبان انگلیسی منت نهاده و مرقوم فرموده بودید رگه‌هایی از جلوه‌فروشی دیده نمی‌شود؟ یعنی در این پهنای گسترده نوشته‌ای در مورد آراء و نظرات ایشان نبود که شما قبول زحمت کرده‌اید و تیوالیان را به زبان فرنگی مفتخر به «آگاهی» کرده‌لید قربانت شوم؟
۰۹ تیر ۱۳۹۸
:)
اول، اگه انتهای متنتون علامت سوال هایی وجود نداشت، ترجیح می دادم پاسخی ندم و گذر کنم.
دوم، بنده معتقد به فلسفی بودن متن نبودم؛ ذکر کردم یک سوم ابتدایی کار مفاهیم و واژگان فلسفی نسبتاً زیادی داشت و بدیهی است که منظور از واژگان فلسفی، هگل و سه نقطه نیست:) // به طور نمونه همان واژه دیالکتیک که در بروشور مد نظر شما هم ذکر شده.
سوم، به عقیده بنده طرح واپسین شب یک فیلسوف، کاملاً مبتنی بود بر بیان ایده ها و نظریات اون فرد و از آنجاییکه نمایش امکان و قصد بیان شفاف و توضیح وار اون ها رو نداشت، آشنایی با اون موارد میتونه به درک متن و نمایش کمک کنه.
چهارم، برداشت شما از لینک ارسالی مبنی بر جلوه ... دیدن ادامه ›› فروشی! اشتباه است. اگر قرار به این نوع برداشت باشد، استفاده از زبان فرنگی و .. در جهت معرفی خود و ارائه طریق هفت فرمانی، بیشتر به جلوه نمایی می ماند. هر چند بنده تلاش می کنم چنین برداشتی نداشته باشم و مسولیتی برای صیقل دادن شمشیر و ... شما هم برای خودم متصور نیستم.
پنجم، جهت اشاره به یک نمونه از کاربردهای لینک ارسالی فرای "این پهنای گسترده"، مطالعه بخش اول در مورد دستگاه بازی شطرنج که حداقل در دو صحنۀ مهم نمایش مد نظر بود، قابل پیشنهاد است. و البته که پیشنهاد است و فرمانی برای هیچ یک از دوستان نیست:)
۰۹ تیر ۱۳۹۸
@امیر یاللعجب!
۰۹ تیر ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یک نمایش رادیویی.
+ برخی از شوخی‏ ها +21 بود:)
celine و الهام طاهرعربی این را خواندند
حمیدرضا مرادی این را دوست دارد
قیمتش هم +45 هستش :(
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش Only Bones (فقط استخوان ها)
بی نظیر بود. همین یه نمایش به کل جشنواره، نمایش هاش و نحوه برگزاریش می ارزید. به عبارتی It was awesome.
پیشنهاد می کنم این نبوغ، خلاقیت و جذابیت رو از دست ندید.
بخشی از برگه معرفی نمایش (با اصلاح):
"فقط استخوان ها تولید جدید شرکت بین المللی تئاتر فیزیکال ...... و شرکت ..... بوده که برنده جوائز معتبری شده است.
....
فقط استخوان ها با رویکردی معاصر و بهره گیری از دستکاری بدن تلاش می کند تا در قالب دلقک بازی، تئاترِ فیزیکال نابی را خلق نماید.
....
خلاقیتی که در این شاهکار جاری شده فراتر از تصور است؛ دلربا، جذاب و مفتون کننده (Edinburgh Guide).
...."
با اجازه امیرخان لینک زیر هم درموردش نوشته
http://www.auroranova.org/only-bones
۳۰ بهمن ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امیر (amir..)
درباره نمایش شاه لیر i
- انتخاب برخی بازیگرها به نظرم اشتباه بود.
- مدت اجرا بسیار زیاد بود و با وجود یک ربع آنتراکت میانی باز به سردرد منتهی شد.
- طراحی و اجرای لباس به شدت ضعیف و بدترین بخش نمایش بود.
- طراحی صحنه ابتدایی و جای کار بسیار داشت.
+ تلاش و هنر مهدی سلطانی.
+ موسیقی در بخش‏هایی از کار.
+ نام کارگردان:) که یادآور مفیستو بود.
نوع نقدتون جذاب بود برام
ممنونم که تجربتون رو با ما به اشتراک گذاشتید
۰۷ آذر ۱۳۹۷
سلامت باشید جناب لهاک
۰۷ آذر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بی نظیر بود.
زحمت و تفکر کارگردانی در لحظه لحظه فیلم قابل مشاهده و تجربه بود.
فیلم اغلب مولفه‏ های یک اثر هنری بین المللی و موفقیت در جشنواره های جهانی رو داشت.
رضا بهکام و فاطمه فریمانی این را خواندند
celine، وحید، امیر، ف کیوان، شکیبا و امیر عسگرزاده این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
واقعاً حیفم اومد چیزی ننویسم..
فیلم یک فاجعه تمام عیار بود. در حین فیلم تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که برخی از دوستان گفتن یه سفری بریم، ... دیدن ادامه ›› فیلمی هم به اصطلاح با فرمول موفق این روزهای جامعه ایران بسازیم. هم هزینه ها رو پوشش میده و هم...
تاسف از این جهت بیشتر میشه که همین فرمول هم ناقص پیاده شده، سه اسم کنار هم قرار گرفتند بعلاوه یه عنوان ژانر کمدی!. در حوزه بازاریابی خلاق!! هم شعار "این فیلم اصلاً خنده دار نیست!" قرار می گیره که کاربردی دو جانبه داشته باشه.
به نظرم صرفاً یک ایده یک خطی پشت فیلم بود که به درگیری ذهنی دو نفر پرداخته بشه که در قید و ترس از آداب، سنت، جایگاه و غیره هستن و این به قول خودشون مانع تفریح کردنشون میشه. خوب باشه، ولی نمیشه که یکساعت و نیم مجموعه تهی و بی سرو ته و با کلی ایرادات فنی، محتوایی و منطقی به مخاطب ارائه کنی.....
امیر (amir..)
درباره نمایش سیزیف i
یک عدد سوال:)
نام درست نمایش "سیزیفُس" نیست؟!
«سیزیف» به فرانسوی، همان «سیزیفوسِ» یونانی است و در فارسی، شاید به خاطر اثر آلبر کامو به همین نام، نام فرانسوی این اسطوره مصطلح شده است.
۱۶ آبان ۱۳۹۷
در مورد واژه فرانسوی به درستی اشاره فرمودید؛ من بیشتر تمرکزم بر پوستر و بنر همین نمایش بود که واژه انگلیسی "Sisyphus" رو انتخاب کردند و در واژه فارسی هم به نظرم یک دندانه مانند بعد از حرف "ف" وجود دارد که شاید طراح منظورش همان "سیزیفس" بوده..
۱۸ آبان ۱۳۹۷
بله من پوستر را با دقت ندیده بودم. الان توجه کردم.
۱۸ آبان ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تو من رو خلق کردی ... و من اومدم...
-------------
ای کاش ...
متاسفانه شخصاً نتونستم ارتباطی بین بسیاری از صحنه های نمایش برقرار کنم. چرایی برخی المان های صحنه، لباس و .. هم همچنان برام سوال برانگیزه!
به ... دیدن ادامه ›› قول بخشی از خود نمایش (نقل به مضمون): الان تقریباً انتهای نمایشه و خیلی از نقش ها و موضوعات مبهمه
اگر اسائه ادب نباشه واژه "مشوش" اولین مفهومی بود که در مورد نمایش به ذهنم خطور کرد.
میترا، محمد لهاک، رضا بهرامی و عاطفه گندم آبادی این را خواندند
امیر، جهان و رضا غیوری این را دوست دارند
برخی تیاتر را به آیینه تشبیه می کنند و برخی به شیشه ی بزرگ نما
اگر مشوش اولین برداشت شماست نمایش کارش را خوب انجام داده
شبیه کوچه پس کوچه های ما
۱۶ شهریور ۱۳۹۷
متاسفانه نداده بود.
با ایده آیینه هم زیاد موافق نیستم.
۱۸ شهریور ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چرا این موضوع...
محمد لهاک، وحید هوبخت، عاطفه گندم آبادی، میترا و جهان این را خواندند
Someone و امـیـر این را دوست دارند
چرا نه؟!
۰۵ شهریور ۱۳۹۷
سلام، عبارت کوتاه بالا بیشتر آشنایی با دغدغه ذهنی نویسنده و کارگردان بود و چون فکر می‎کنم عموم موضوعات رو میشه بهشون پرداخت (با سطح اهمیت‎های متفاوت)، به عبارت "چرا نه؟" نشه پاسخ دقیقی داد. پس همچنان چرا این موضوع برقراره :) بخصوص وقتیکه کیفیت اغلبِ دیگر ابعاد کار بالاست.
۰۷ شهریور ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امیر (amir..)
درباره نمایش مترسک i
احسنت بر جناب خامنه ای
آمیخته ای غنی و قوی از متن، محتوی، بازی، موسیقی و تصویر.
دیدنش به جد برای قشرهای مختلف تئاتر رو، تئاتر بین و تئاتر فهم پیشنهاد میشه.
ممنون از شما جناب امیر عزیز. خوشحالم که مورد توجه واقع شد.
۱۲ مرداد ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید