در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | کارن کیانی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 00:22:55
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
این نمایش قبل از اینکه بخواهد کارِ یک تئاتر را انجام بدهد شما را در فضایی‌ در مرز تئاتر و عینیت قرار می‌دهد که می‌تواند بسیار تجربهٔ جالبی باشد. به این معنا که شما در معرض یک‌سری کنش‌ها و اتفاقات و دیالوگ ها قرار می‌گیرید و قبل از اینکه بخواهید یک تئاتر تماشا کنید دچار یک‌ تجربهٔ بینامتنی می‌شوید ‌و کسب کردن این تجربه در این نمایش از تماشای خود نمایش و دنبال کردن قصه‌اش مهم تر است.
فضایی که نمی‌دانی هایپر رئالیستی‌است یا یک نمایشِ خیال انگیز.
این تجربه‌گرایی چه در متن و چه در اجرای اثر بسیار جالب توجه و دیدنی‌است.
دست گذاشتن روی موضوعاتی مثل قاتلان زنجیره‌ای می‌تواند بسیار خطرناک باشد. از این لحاظ خطرناک که می‌تواند اثر را به سمت یک کار کاملا تیپیک و کلیشه‌ای بکشاند اما غلامرضا لبخندی به خوبی از تمام این کلیشه‌ها رد می‌شود.
نمایش با انتخاب فرمی‌اش یعنی شیوه‌ی روایت‌گری شکل دیگری تاریخ را بازگو می‌کند و شیوه‌های نمایش ایرانی را با ژانر هارور به خوبی تلفیق می‌کند. می‌توان گفت غلامرضا لبخندی ترکیبی از شیوه‌های نمایشی ایرانی و ژانر هارور(وحشت) است و استفاده نمایش از ژانر بسیار درست و جذاب است. نمایش با ایده‌های تیپیکال آشنایی زدایی می‌کند،دقیقاً همان کاری که با ماشین پیکان کرده‌است.
میزانسن‌های نمایش هم کاملا هم‌سو با شیوه‌ی روایت‌اش است و ایدهٔ درخشان نشستن بازیگرِ نقشِ غلامرضا(بهروز پناهنده) پشت پیکان در تمام طول نمایش بسیار تکان دهنده است و همچنین ایدهٔ نشستن باقی بازیگران در کنار تماشاگر که به‌نوعی فضای دادگاه را تلقی می‌کند. این میان به‌ هیچ‌وجه نباید از بازی درخشان بهروز پناهنده غافل شد بازیگری که بزرگ‌ترین مزیت‌اش این‌است که هم می‌تواند نقش منفی را به نحو احسنت بازی‌کند و هم نقش مثبت. با نقش های مثبتی که بازی کرده می‌توان همذاتپنداری عمیق کرد از نقش‌های منفی‌اش می‌توان متنفر شد،مثل خنده‌هایش پشت فرمانِ پیکان.
غلامرضا لبخندی نمایشی روایت‌محور است که روایت‌اش را در ژانر وحشت تنیده‌است و در این کار بسیار موفق است. کاری که ریسک پذیری بالایی می‌خواهد و این نمایش به‌خوبی از پس این کار برآمده و می‌تواند هفتاد و پنج دقیقه چشم‌ها را به‌سوی ماشینِ پیکانِ غلامرضا لبخندی خیره کند.
کهبد تاراج (kahbodtaraj)
کارن عزیزم

♥️🫂
ببخشید شما اسمتون جزو عوامل هست بعد اومدین درباره کار خودتون نقد مینویسین و ازش تعریف میکنید؟؟؟☺️☺️☺️
یاد یه ضرب‌المثل معروف افتادم.🙈
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کارن کیانی (karen.kiani)
درباره نمایش امان i
جای نمایش های اینچنین مدت‌هاست که خالی‌است
نمایش هایی با موضوعات اجتماعی که دارای فرم‌های اجرایی غیر متعارف است.
نمایش امان روایت های پراکنده‌ای را با یک رشته نخ بهم وصل کرده و آن را در فرمی بی‌زمان و بی‌مکان قرار داده،زنان پای سفره از رنج هایشان می‌گویند و شیوه‌ی اجرایی هم به خوبی مینی‌مالیسم متن را رعایت کرده و با عناصر کوچک موتیف می‌سازد(مثل کتری آب و استکان ها)
بازی ها هم‌سو با متن‌است و بازیگران در خلق کاراکتر موفق عمل کرده‌اند مخصوصا نازنین حشم‌دار که سخت ترین را بازی داشت،باید اشکش را کنترل می‌کرد و خیره می‌شد و قصه‌اش را می‌گفت که بسیار بازی سخت‌تری از نقش های پر جنب و جوش است؛که به خوبی هم از پس این کنترل حس برآمده بود و تمپو بازی‌اش را طوری تنظیم کرده بود که روایتش مونوتن نشود و هم‌زمان بتواند احساسات درونی و بیرونی کاراکتر را کنترل کند.

کارگردانی مجتبی جدی هم همانطور که گفتم کاملا هم مسیر با مینی‌مالیسم نمایشنامه است و سعی شده تا فرم هایی به متن بیافزاید که تماشاگر فقط درگیر روایت نشود و نمایش برایش به یک تئاتر رادیویی تبدیل نشود که در ساختن تصاویر و فرم ها و طراحی لباس و صحنه موفق بوده تا فرم دایره‌ای شکل نمایشنامه خسته کننده جلوه نکند.
در نهایت هم به امید استقبال بیشتر از نمایش های شریف که حرفی برای گفتن دارند.
کارن کیانی (karen.kiani)
درباره نمایش خاک سفید i

خاکْ سفید نمونه‌ی کم نظیری از آدم های سیاه بخت است

شاید این روزها در سینمای ایران فیلم اجتماعی و عربده‌کشی به یکی از کلیشه ترین ژانرهای سینما تبدیل شده است،اما این سبک در نمایش ایرانی مهجور واقع شده، شاید بعد از همسایهٔ آقا اثر حسین کیانی،سعادت لرزان مردمان تیره روز اثر علیرضا نادری و قصه‌ی ظهر جمعه اثر محمد مساوات کمتر نمایشی باشد که به مردمان تیره روز و طبقه‌ی سیاه بخت جامعه بپردازد،اما خاک سفید نمایشنامه‌ی بی کم و کاست محمود احدی‌نیا کاملا توانسته یک درام اجتماعی با محوریت دیالوگ به نمایش بگذارد،دیالوگ هایی از جنس آدم هایی که شاید کمتر دیده باشیم اما رفته رفته آنها را درک می‌کنیم،قطعا نوشتن یک درام رئالیستی نیاز به بازی های باورپذیر هم دارد که گروه بازیگران نمایش به خوبی از پس این کار برآمده اند مخصوصا مهدی یگانه و میلاد معیری؛ناگفته نماند که کارگردانی نمایش هم کاملا هم سو با نمایشنامه‌است و توانسته شمایل یک درام رئالیستی را به خوبی به نمایش بگذارد.
این شیوه از درام نویسی مدتی‌است که در تئاتر کم‌رنگ شده‌است اما خاک سفید نمونه‌ی بسیار خوب و استاندارد از یک درام اجتماعی و واقع گرا است درامی که یک خانه‌ی تیمی در سال هفتاد و نه واقع در محله‌ی خاک سفید را هدف قرار داده و خرده روایت هایش را دل آن جای داده،خرده روایت ها از آدم هایی سیاه بخت،شخصیت ... دیدن ادامه ›› هایی که فقط به مثابه یک شخصیت نیستند و نمونه‌ای از طبقه‌ی پایین جامعه ارائه می‌دهند.
امید که از این شیوه درام نویسی استقبال بیشتری شود و اینچنین نمایش هایی مورد توجه بیشتری قرار بگیرند.
درود
سپاسگزار محبت تک‌تک شما عزیزان هستم
امشب بعد از پنجاه شب اجرا این نمایش به پایان می‌رسد
امید که بازهم بتوانیم میزبان شما باشیم.
درود
سپاسگزارم از حضور،لطف و نظرهای ارزشمند تک تک شما عزیزان که تا بدین جا به تماشای ما نشسته‌اید.
امروز جمعه ۲۲ تیرماه آخرین اجرای نمایش قبل از تعطیلات است و‌ ما از ۳۱ تیرماه مجدد به روی صحنه باز خواهیم‌گشت و اجراها را به صورت «محدود» ادامه خواهیم داد.


کارن کیانی (karen.kiani)
درباره نمایش ط… i
امشب آخرین اجرای نمایش «ط…» قبل از تعطیلات

کارن کیانی (karen.kiani)
درباره نمایش کافه کات i
امروز جمعه روز پایانی نمایش کافه کات است
سپهر، امیر مسعود و سوزان این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کارن کیانی (karen.kiani)
درباره نمایش کافه کات i
حسین کیانی با نمایش متفاوت «کافه کات» به ایرانشهر می آید

*نمایشی دلهره آور از وضعیت خاص زنان ایرانی*

در فاصله قریب یک‌سال پس از اجرای نمایش پرگفت و گو و رئالیستی «پروین» در سالن اصلی تئاتر شهر تهران، حسین کیانی، نمایشنامه‌نویس و کارگردان سرشناس تئاتر کشور، این بار با نمایشی سخت متفاوت به صحنه بازگشته است.
«کافه کات» نام تازه‌ترین اثر کیانی است، با متنی عمیقا اجتماعی و پرتنش که در لحظه لحظه آن رویدادی در جریان است. این نمایشنامه‌نویس و کارگردان، نمایش زنانه «کافه کات» را در شرایطی به صحنه آورده که ایران، زنانه‌ترین دوران تاریخ خود را می‌گذراند و این متن، یک بازنمایی خاص از وضعیتی است که زنان ایرانی در سالیان دراز با آن مواجه بوده‌اند؛ روایتی دلهره آور در فضایی رازآلود و درعین حال بسیار واقع گرایانه از خشمی نهفته در زنانی که امنیت سالیان زیست اجتماعی آن ها به مخاطره افتاده. این نمایش به یک ماجرای واقعی تنه می زند که طی یک پویش اینترنتی توسط برخی از قربانیان، از پرونده تجاوزهای مردی ... دیدن ادامه ›› پرده برداشت که فارغ التحصیل دانشگاه تهران بود؛ «کی سان»، نام شخصیتی است که حالا در نمایشِ کافه کات، در فضایی همسو با شرایط اجتماعی به تصویر درمی آید؛ نمایشی که در طول اجرا شما را میخکوب می کند.
کیانی خود درباره این اثر نمایشی توضیح داده است که «طرح کوتاهی از این نمایشنامه در سال ۹۷ در قالب فیلم نامه کوتاهی نوشته شد اما فرصت ساختش فراهم نشد. بعد از پیشنهاد مجموعه ایرانشهر برای اجرای نمایشی در سالن سمندریان از ابتدای اسفند به نوشتن نمایشنامه پرداختم و تمرین‌ها از روزهای پایانی سال گذشته آغاز شد و بلافاصله از ۵ فروردین تاکنون ادامه دارد.» بد نیست به این نکته هم اشاره شود نویسنده و کارگردان این اثر که به عنوان یکی از پیشتازان و تکتازان نمایش ایرانی است در بسیاری از مهم ترین آثارش به مسائل زنان، آسیب های تهدیدکننده آن ها، محدودیت ها و موانع رشد و رسیدن آن ها به آگاهی و به چالش کشیدن آن ها تاکید داشته.
خانه هنر کاج با مدیریت حسام‌الدین مختاری مجری‌ طرح کافه کات است و حسام الدین مختاری تهیه کننده این اثر است. این موسسه در چند سال اخیر شماری از نمایش های اثرگذار را تهیه کرده است.
گفتنی است پیش فروش نمایش «کافه کات» در سایت تیوال آغاز و نمایش از سوم اردیبهشت‌ماه در تماشاخانه ایرانشهر به مدت ۲۵ شب روی صحنه خواهد رفت.
اخبار این نمایش متعاقبا در رسانه‌های رسمی و شبکه‌های اجتماعی منتشر خواهد شد.
سلام کارن جان لطفا نظرات رو ببینید و ترتیب اثر بدید
۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کارن کیانی (karen.kiani)
درباره نمایش کافه کات i
حسین کیانی و اجرای دو نمایش تازه

روایتی ترس‌آور از انتقام دخترانی بی‌نام و نشان


حسین کیانی این روزها مشغول آماده‌سازی دو نمایش است که با فاصله‌ای اندک روی صحنه می‌روند.

به گزارش ایسنا، این نویسنده و کارگردان که همزمان با فعالیت هنری در کار تدریس هنرجویان و دانشجویان هم هست، دو نمایش تازه را برای اجرا آماده ... دیدن ادامه ›› می‌کند.
او از اوایل هفته آینده نمایش «کافه کات» را به عنوان نمایشی زنانه و ترس‌آور در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌آورد.
این نمایش به نویسندگی، طراحی و کارگردانی حسین کیانی روی صحنه می‌رود و داستانی روان‌نگار در گونه نمایشِ ترس‌آور است و روایت انتقام کشیدنِ دخترانِ بی‌نام و نشانی را از مردی که همه زنانگی آنها را مورد تهاجم قرار است، نمایش می‌دهد .
تهیه کننده و مجری طرح این اثر نمایشی حسام‌الدین مختاری و خانه هنر کاج است و بازیگرانی چون بهروز پناهنده، هدا ناصح، کهبدتاراج، الهه شه‌پرست، مریم ندایی، سانازروشنی، حسام مختاری در آن به ایفای نقش می‌پردازند. همچنین ساخت موسیقی بر عهده آرش موسوی است.
کیانی درباره این اثر نمایشی توضیح می‌دهد: طرح کوتاهی از این نمایشنامه در سال ۹۷ در قالب فیلم نامه کوتاهی نوشته شد اما فرصت ساختش فراهم نشد. بعد از پیشنهاد مجموعه ایرانشهر برای اجرای نمایشی در سالن سمندریان از ابتدای اسفند به نوشتن نمایشنامه پرداختم و تمرین‌ها از روزهای پایانی سال گذشته آغاز شد و بلافاصله از ۵ فروردین تاکنون ادامه دارد. به گفته او، اجرای نمایش در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر از اوایل هفته آینده آغاز خواهد شد.

اما این هنرمند در کنار این نمایش، ساخت اثر دیگری را هم در دست دارد.
«جنجال بر سرِ سایه‌ی خر» نمایشی است  که حسین کیانی به عنوان کارگردان و دراماتورژ ، با اجرای آن همکاری دارد.
 این نمایش در قالب کارِ کارگاهی پس از ۹ ماه تمرین توسط هنرجویانی با استعداد به تهیه کنندگی مهدی سهرابی در تماشاخانه ملک به زودی به صحنه خواهد رفت.
«جنجال بر سر سایه ی خر» کمدی درامی تاریخی است که دعوای فاجعه‌بار اهالی یک شهر کوچک در یونان باستان بر سرِ سایه خری را روایت می‌کند. این اثر نوشته فردریش دورنمات و ترجمه بهروز قنبرحسینی است که تمرین‌های کارگاهی آن در تماشاخانه ملک از مرداد سال گذشته شروع شد و پس از فراز و نشیب‌هایی به دلیل شرایط اجتماعی و فرهنگی، اجرای آن به تعویق افتاد.
نکته قابل توجه در این نمایش، نخستین اجرای عمومی و حرفه‌ای حسین کیانی از یک درام خارجی است که تاکنون سابقه نداشته است چرا که این درام‌نویس و کارگردان به نگارش و اجرای متون ایرانی معروف است و به نوعی به نمایشگرِ ایرانی شهرت دارد. باید دید در نخستین تجربه از یک متن خارجی با گروهی از هنرجویانِ مستعد، چگونه توانسته است از ظرفیت‌های نمایش‌های ایرانی برای کارگردانی یک نمایش غیرایرانی استفاده کند.
کارن کیانی (karen.kiani)
درباره نمایش کافه کات i
✍️در فاصله قریب یک‌سال پس از اجرای نمایش پرگفت و گو و رئالیستی "پروین" در سالن اصلی تئاتر شهر تهران، حسین کیانی، نمایشنامه‌نویس و کارگردان سرشناس تئاتر کشور، این بار با نمایشی سخت متفاوت به صحنه بازگشته است.
🔴"کافه کات" نام تازه‌ترین اثر کیانی است، با متنی عمیقا اجتماعی و پرتنش که در لحظه لحظه آن رویدادی در جریان است.
🔴این نمایشنامه‌نویس و کارگردان، نمایش زنانه "کافه کات" را در شرایطی به صحنه آورده که ایران، زنانه‌ترین دوران تاریخ خود را می‌گذراند و این متن، یک بازنمایی خاص از وضعیتی است که زنان ایرانی در سالیان دراز با آن مواجه بوده‌اند.
🔴تیزری که می‌بینید نخستین لوگو موشنی‌این نمایش است که "بهرام رامه" آن را در قالب یک لوگوموشن طراحی کرده و برای نخستین‌بار امشب منتشر می‌شود.
🔴خانه هنر کاج با مدیریت حسام‌الدین مختاری تهیه‌کننده و مجری‌ طرح کافه کات است. این موسسه در چند سال اخیر شماری از نمایش‌های اثرگذار و پیشرو ایران را تهیه کرده است.
🔴گفتنی است پیش فروش نمایش "کافه کات" از فردا سه‌شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ در سایت تیوال آغاز و نمایش از سوم اردیبهشت‌ماه در تماشاخانه ... دیدن ادامه ›› ایرانشهر به مدت ۲۵ شب روی صحنه خواهد رفت.
🔴اخبار این نمایش متعاقبا در رسانه‌های رسمی و شبکه‌های اجتماعی منتشر خواهد شد.

#کافه_کات #نمایش_کافه_کات #کافه‌کات #تئاتر #نمایش_ایرانی #نمایش #حسین_کیانی #هنر #هنرمند #نمایشنامه_نویس #نمایشنامه_نویسی #کارگردان #کارگردانی #تماشاخانه_ایرانشهر #تیزر #لوگوموشن
 

زمینه‌های فعالیت

سینما
تئاتر